Dansk
Gamereactor
previews
Mortal Kombat V: Deadly Alliance

Mortal Kombat: Deadly Alliance

FATALITY! - Har du hørt dette ord i nærheden af en konsol eller arkadehal, har du sikkert også stiftet bekendtskab med Mortal Kombat-serien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

FATALITY! - Har du hørt dette ord i nærheden af en konsol eller arkadehal, har du sikkert også stiftet bekendtskab med Mortal Kombat-serien. Serien er nu tilbage i fuld vigør, og det nyeste spil bærer undertitlen Deadly Alliance. Serien startede sin karriere for godt og vel ti år siden, og debuterede på hjemmemarkedet på den klassiske Amiga-maskine. Den første udgave, og ikke mindst 2’eren, var sande perler men siden da er det gået stødt ned ad bakke. Mortal Kombat 4 bragte serien ind i 3D-grafikkens verden, dog på en ret uoverbevisende facon. Midway prøvede ihærdigt på, at implementere nye og anderledes ting i spillet, men de gjorde mere skade en gavn. MK4 var ikke en dårlig titel, men det den ville alt for mange ting på én gang. Med Deadly Alliance (DA) vender Midway tilbage til rødderne, og det klæder deres nyeste udspil fortræffeligt. Vi har taget et smugkig på PS2-versionen af dette fatale kampspil.

HQ

Karate, vildt blodig action og sort humor

Mortal Kombat blev i sin tid nok ligeså kendt for at være et godt kampspil, som for sine blodige effekter og kulsorte humor. 1’eren vakte stor røre pga. de store mængder blod, men i løbet af årene er dette blevet hvermandskost for de fleste gamere. I DA bliver absolut ikke snydt for hverken blodige eskapader eller humoren, spillet har masser af det. Historien er ligeså tynd som de andre gange, men det gør jo heller ikke noget i et spil i denne genre.

Tordenguden Raiden er atter vendt tilbage til de dødeliges verden for, at advare om ondskabens komme. Ondskabsfulde faktioner har smedet en dødelig alliance, og det er kun jordens modigste og mægtigste krigere, som kan stoppe den. Som altid handler Mortal Kombat om kampen mellem jordens mægtigste fightere, og onde skabninger fra en fjern dimension. Trods historier og anden habengut, så er vi jo egentlig kun interesseret i selve kampene, og det er der masser af i DA. Spillet indeholder mange nye gamemodes og et ret interessant mønt-system, hvormed man kan købe sig til flere funktioner i spillet. Disse mønter optjener man ved at gennemføre diverse opgaver, og spilleren kan derefter købe nye baner og karakterer - et interessant koncept med mange muligheder.

Den gamle bande er tilbage plus et par nye bekendtskaber

Dette er en annonce:

Vi har alle hver vores yndlingskarakterer i diverse kampspil, og Mortal Kombat er ingen undtagelse. Scorpion, Johnny Cage, Sub-Zero, Raiden, Sonya, Jax osv., er alle tilbage i topform plus et par helt nye interessante karakterer. Som noget helt nyt har alle karakterer hele tre forskellige kampteknikker, to forskellige kampsports-typer og en med våben. Våben-aspektet fungerer langt bedre nu end det gjorde i MK4, hvor disse var implementeret på en ret kikset måde. I DA kan man flydende skifte mellem de forskellige teknikker, det gælder både dem uden og dem med våben. Dette skaber langt mere dybde i karaktererne, og fans vil få stor glæde af de mange nye egenskaber. Er du fan af Tekken-seriens Lei Wulong, vil du uden tvivl blive glad for de forskellige kampteknikkers mange muligheder.

Grafikken er heller ikke til at tage fejl af, og både omgivelserne og karaktererne er holdt i den helt rigtige stil - mørk og dyster med masser af blod. Midway udnytter PS2’erens kræfter godt, og har skabt et overbevisende visuelt udtryk. Selvom karakterernes bevægelser ofte er vildt overdrevne er det alligevel lykkedes udviklerne, at få dem til at se forholdsvis naturtro ud. Der er brugt mange nye motioncaptures, og det kan uden tvivl ses. Karakterernes sjove og/eller morbide bemærkninger (taunts) under kampene er der heller ikke sparet på, og en del slag/spark er efterfulgt af en passende kommentar - helt i trit med MK-ånden. Lydsporet består af den kendte hårdpumpende techno/metal, som stadig klæder serien rigtig godt.

Mortal Komeback?

Midway ser ud til at have rejst sig fra asken og har genoplivet den gode gamle Mortal Kombat-stemning. De har fundet den helt rigtige ånd igen, og udover stemningen fungerer DA ligeledes teknisk godt. Vi glæder os her på redaktionen til at dele ud af onde slagserier og ikke mindst en fatality i ny og næ. Den færdige version af Mortal Kombat : Deadly Alliance skulle være lige om hjørnet, og du kan forvente en komplet anmeldelse så snart vi får spillet mellem vores blodbefængte hænder.

Dette er en annonce:

Relaterede tekster

Mortal Kombat 5: Deadly AllianceScore

Mortal Kombat 5: Deadly Alliance

ANMELDELSE. Skrevet af Steen Marquard

Midway har fornøjet os med dødelige kampe i snart et årti, og med udgivelsen af denne nye titel, ser det ikke ud til de stopper foreløbigt.

Mortal Kombat: Deadly Alliance

Mortal Kombat: Deadly Alliance

PREVIEW. Skrevet af Steen Marquard

FATALITY! - Har du hørt dette ord i nærheden af en konsol eller arkadehal, har du sikkert også stiftet bekendtskab med Mortal Kombat-serien.

Mortal Kombat: Deadly Alliance

Mortal Kombat: Deadly Alliance

NYHED. Skrevet af Thomas Tanggaard

Midway har netop annonceret, at deres seneste Mortal Kombat spil får undertitlen Deadly Alliance. Spillet er under udvikling til Xbox, GameCube og Gameboy Advance.Indlæser mere indhold