Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Neon White

Neon White

Speedrunner, first person shooter, puzzle-spil og strategisk kortspil. Neon White byder på en unik og vanedannende spiloplevelse, der bobler af personlighed.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En udstrakt blå himmel, små hvide skyer, trapper af skinnende marmor og nøgne, dansende keruber. Eller måske en eksistens af uendelig tomhed. Nej, at forestille sig livet efter døden er ingen nem opgave og forhåbentlig heller ikke noget, som den almindelige dødelige går for meget rundt og grubler over. Jeg kan derfor næppe påstå, at jeg har et særligt godt svar på, hvordan et eventuelt efterliv skulle se ud. Men. Hvis nu Annapurna Interactives seneste spil Neon White tilfældigvis er en nøjagtig gengivelse af, hvad der venter os på den anden side, så tilmeld mig. Jeg er klar.

Velkommen til efterlivet. Du er synderen, der går under navnet White, og sammen med en håndfuld ligestillede kaldet 'Neons' er du blevet reddet fra helvedes elendighed for i stedet at tilbringe lidt tid i Guds baghave. Din opgave? Rydde himlen for de dæmoner, der har fundet vej ind over de gyldne porte. Alt sammen i jagten på den ultimative belønning, en billet ud af helvede og en permanent residens i himlen sammen med de englevæsener, der bor og hersker der. I ti dage afvikles konkurrencen, som bringer dig på kollisionskurs med de andre syndere, som også bærer navne i forskellige farver som Yellow, Violet og Red.

Neon White

Neon White kan bedst beskrives som et hurtigt og intenst FPS med elementer af platform og parkour. Missionerne er korte, og ofte er de abstrakte, farverige niveauer overstået på få minutter. Derudover foregår det hele i et rasende tempo, hvor det er nødvendigt kombinere de evner, man har til sin rådighed, for hurtigst muligt at komme til enden af banen med så mange point som muligt. Det er hurtigt, responsivt og lynende smart med en utrolig genafspilningsværdi. For hvis du vil have det maksimale antal medaljer på hvert niveau, så skal du virkelig spille godt.

Dette er en annonce:

Når du navigerer gennem de forskellige niveauer, samler du spillekort op. Disse tilbyder to forskellige strategier, hvor den primære fungerer som et traditionelt håndvåben, der affyrer forskellige former for skud. Men kortene kan også kasseres, hvilket giver midlertidig adgang til mere kraftfulde egenskaber. Disse antager forskellige former og kan for eksempel være et forbedret hop, nye versioner af angreb eller kraftigere skud. Strategiske valg, som du skal lære at få mest muligt ud af for at opnå den højest mulige score. Hvert niveau bliver dermed et utroligt interessant puzzle, hvor du skal finde den optimale balance mellem den hurtigste finish og det maksimale antal point. I grunden handler det om nøje at gennemtænke og planlægge dine træk baseret på, hvor dæmonerne og kortene er placeret. Noget, der ofte er lettere sagt end gjort, når stadig mere komplekse niveauer og bevægelsesmuligheder bliver tilgængelige.

Neon WhiteNeon White

For det er en ting at udtænke den perfekte plan, noget andet rent faktisk at udføre den. Jeg brugte timer på at genspille niveauer i jagten på millisekunder, og det er ekstremt vanedannende, men aldrig uretfærdigt eller frustrerende. Hvilket gør kampen om de eftertragtede guld- og platinmedaljer endnu mere intens. Styringen er fremragende og præcis, selv på Nintendo Switch med dens to analogpinde. For de rigtige dedikerede er det dog kun PC-versionen, der gælder, da den naturligvis giver et ekstra kontrolniveau med mus og tastatur, der simpelthen ikke kan matches på konsol. Slet ikke i så hektisk et spil som dette.

Ud over de intense niveauer byder Neon White på masser af velskreven dialog mellem missionerne, hvor du får chancen for at interagere både med de andre syndere (Neonerne) såvel som de englevæsener, der lever i himlen. Det er mildest talt et farverigt efterliv, som spillet byder på, med en charmerende anime-inspireret æstetik bakket op af en engagerende historie fyldt med skæve karakterer. Det er en plottråd, der er værd at prøve at udrede, og et perfekt afbræk fra de intense niveauer. Karaktererne, du møder i hub-verdenen, har også mulighed for at påvirke, hvilke udfordringer du kommer til at opleve undervejs, og ved at give de rette gaver til de rette personer kan du opleve nogle af spillets mest mindeværdige øjeblikke.

Dette er en annonce:
Neon White

Neon White er en forfriskende blanding af genrer, der byder på utallige timers hektisk gameplay i en absurd verden fyldt med de skøreste karakterer, du kan forestille dig. Tilføj dertil stram kontrol og tonsvis af hemmeligheder at låse op, og du har en sjov lille pakke fuld af overraskelser. Neon White er simpelthen djævelsk god underholdning i sin reneste form. Hatten af for udvikleren Angel Matrix for det, de har skabt her, er næsten guddommeligt.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
+
Kreative spilsystemer. Hurtig og præcis kontrol. Fremragende stemmeskuespil. Vanedannende gameplay.
-
Fungerer bedst med mus og tastatur. Noget af dialogen falder til jorden.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Neon WhiteScore

Neon White

ANMELDELSE. Skrevet af Marcus Persson

Speedrunner, first person shooter, puzzle-spil og strategisk kortspil. Neon White byder på en unik og vanedannende spiloplevelse, der bobler af personlighed.Indlæser mere indhold