Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Talos Principle 2

Ny The Talos Principle 2-trailer afslører at det udkommer i november

For vi mangler jo spil her i efteråret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Super Mario Bros. Wonder, Marvel's Spider-Man 2, Alan Wake 2, Forza Motorsport, Assassin's Creed Mirage, og så videre, og så videre. Det er ikke ligefrem fordi vi mangler spil at spille her i efteråret, men nu kan vi altså tilføje endnu et spil til listen over efterårsudgivelser.

For den kroatiske udvikler Croteam har udgivet en ny trailer, der afslører at The Talos Principle 2 udkommer den 2. november. Det betyder, at spillet udkommer samme dag som blandt andet RoboCop: Rogue City og Thirsty Suitors, men det er til gengæld også et ganske anderledes spil end de to.

Glæder du dig?

HQ
The Talos Principle 2

Relaterede tekster

2
The Talos Principle 2Score

The Talos Principle 2

ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severin

Patrik har løst spændende puslespil og engageret sig i svær debat om kunstig intelligens i Croteams fantastiske efterfølger.

2
The Talos Prinicple 2 annonceret

The Talos Prinicple 2 annonceret

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Vi troede, at Croteam havde travlt med Serious Sam 4, men det lille studie har åbenbart andre planer for fremtiden. Alen Ladavac besluttede at annoncere The Talos...Indlæser mere indhold