Gamereactor Danmark. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk

Ingar Takanobu Hauge

Alle tekster af Ingar Takanobu Hauge

HQ
0
New Pokémon SnapScore

New Pokémon Snap

New Pokémon Snap tilbyder et behageligt, opmuntrende og afslappende fotosafari, hvor det helhjertede udtryk overskygger de tekniske begrænsninger.

Tekst: Ingar Takanobu Hauge
3
Hey! PikminScore

Hey! Pikmin

Pikmin tager en pause fra den traditionelle strategi-formel og prøver sig i stedet som et platformspil på 3DS. Resultatet halter, men serien beholder sin charme.

Tekst: Ingar Takanobu Hauge
0
Project X Zone 2Score

Project X Zone 2

Er du blandt dem som drømmer om at få figurer fra Tekken, Street Fighter, Ace Attorney og Fire Emblem slås side om side? Så er Project X Zone 2 for dig!

Tekst: Ingar Takanobu Hauge
2
Fast: Racing NeoScore

Fast: Racing Neo

Futuristisk ræs har for længst passeret sin storhedstid, men en Nintendo-titel, som man kan downloade, forsøger ikke desto mindre at mestre genren. Vi har testet Fast: Racing Neo.

Tekst: Ingar Takanobu Hauge
0
Code Name: STEAMScore

Code Name: STEAM

Studiet bag Advance Wars og Fire Emblem prøver sig med en ny serie, og vi har karakter på deres ny Steampunk-inspirerede skydespil.

Tekst: Ingar Takanobu Hauge
1
Tales of XilliaScore

Tales of Xillia

Verden skal reddes endnu en gang, og redningsaktionen føres an af åndernes herre og en ung lægestuderende. Hvem ellers?

Tekst: Ingar Takanobu Hauge
6
The Last StoryScore

The Last Story

To af JRPG-genrens grand old men er tilbage med et rollespil om venskab, mod og ægte ridderlighed. Glem alt om HD og byd velkommen til den gode historie på Wii.

Tekst: Ingar Takanobu Hauge
4
The Secret World

The Secret World

The Secret World lægger an til at blive et af de mere interessante spil, vi kommer til at se i år. Vi har besøgt Funcoms hovedkvarter til en smagsprøve...

Tekst: Ingar Takanobu Hauge