Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Pilotwings Resort

Pilotwings Resort

Kan du huske Mode-7 effekterne på din Super Nintendo? Så forbered dig på endnu en overraskende flyvetur, der denne gang føles endnu mere som om vinden blæser i håret! Michael fortæller.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Wuhu Island gør et tidligt comeback, når Mii hovedstaden går fra at være et mekka for fitnessnørder, til pludselig at tilbyde en flyvetur eller to. Men er det andet end bare en nostalgisk tech demo, der skal vise Nintendo 3DS i aktion?

Som vi oplevede det med Super Nintendo og senere Nintendo 64 skal Pilotwings nemlig tiltrække og imponere på samme tid. Det er ikke en fantastisk genfødsel, men alligevel er der god grund til at samle denne udgave op, hvis du alligevel har planer om at udvide din maskinpark med 3D-djævlen. Forklaringen kommer her:

De første sekunder med Pilot Wings danner et perfekt billede over hvad man kan forvente af spillet. Åbningssekvensen viser den idylliske Wuhu Island og de ekstremt farverige landskaber i et kort øjeblik, før et par lalleglade Miis suser forbi skærmen og dermed sætter gang i 3D-karrusellen.

Væk er de mange fægtere, basketball baner, joggere og generelt set al liv på øen, som vi tidligere har oplevet det i Wii Sports Resort. Her handler det om at flyve og udbryde glædesskrig over 3D-effekten, og det må siges at det holder. I hvert fald de første par timer.

Dette er en annonce:
Pilotwings Resort

Allerede fra første prøvetur fornemmer man, at 3D-effekten er det helt store trækplaster i spillet. Det føles på en og samme tid helt kaotisk og alligevel idyllisk og henrivende at suse afsted og opleve Wuhu Islands mange facetter. Fartfornemmelsen kører på højeste blus, og 3D-effekten nøjes ikke blot med at se skøn ud, men formår at tilføre den nødvendige dybde til kontrollen, så man let og elegant kan glide rundt om hjørner.

Som ny pilot hos Wuhu Sky Club er målet at klare forskellige opgaver og optjene stjerner for at få tildelt flyvelicenser, og på den måde låse op for endnu flere udfordringer. De mange opgaver er inddelt i forskellige fartøjer, hvor der kan vælges mellem et helt regulært fly, en jetpack og et dragefly. Typisk får man til opgave at flyve igennem et sæt ringe og til sidst at forsøge at lande uden for mange bump på vejen. Senere hen udvides kriterierne, og man får blandt andet stukket et kamera i hånden og bliver bedt om at tage et par gode luftfotos af et fyrtårn, en bro og en båd. Med andre ord: alt er som man husker det fra de gode gamle dage.

Ligesom dengang føles opgaverne aldrig alt for monotone, og særligt de enkelte baner, hvor man pludselig bliver smidt i et wingsuit og droppes fra helt enorme højder er fantastiske. Nogle af de bedre udfordringer går ud på at ramme bullseye på en lang række af skydeskiver, mens man forsøger at samle pointikoner. Tempoet er godt og opgavernes længde synes aldrig at blive for meget.

Dette er en annonce:
Pilotwings Resort

Efterhånden som man får udvidet med flere licenser, vil der blive låst op for mere at lave i spillets Free Mode. Her glemmes alt om opgaver og i stedet bliver man bedt om at samle forskellige objekter og udføre små stunts. Det fungerer som et godt afbræk fra missionerne, men formår aldrig helt at imponere.

Det ville i det hele taget ikke gøre noget, hvis der var en eller anden form for multiplayerdel i spillet. Noget så simpelt som en skydeduel ville på alle måder pynte og forlænge levetiden, og når nu Nintendo 3DS har så mange gode online muligheder, så som en universel venneliste og bluetooth support, så virker det næsten oplagt, at man gør brug af disse muligheder.

Wuhu Island er et pænt sted, det var det bestemt også i Wii Sports Resort, men allerede efter de første missioner kommer man hurtigt til at savne en form for diversitet. Øen er set før, man har sågar også haft mulighed for at flyve omkring i Resort, så man kommer derfor hurtigt til at savne et nyt miljø og et par andre baner.

Når alt kommer til alt, så er Pilot Wings Resort på mange måder blot en tech demo, der skal fremvise maskinens pæne nye 3D-funktion, hvilket må siges at blive gjort til fulde.

Heldigvis gemmer der sig som de fleste ældre spillere sikkert allerede ved også et ganske hæderligt spil, et spil jeg på alle måder ville ønske der var mere af, når nu spillet går til fuld pris i butikkerne.

Desværre går man hurtigt hen og savner flere gøremål og en mulighed for at tage oplevelsen med online med eller mod en ven, hvilket må siges at være en skam, når spillet er så betagende. Køb det, hvis du vil have en fornemmelse af Nintendo 3DS-maskinens nye dyder eller er i et nostalgisk humør.

Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
Pilotwings Resort
07 Gamereactor Danmark
7 / 10
+
Fantastisk brug af 3D. Varierende missioner. Pænt miljø.
-
Genbrugt verden. Manglende indhold. Ingen onlinedel.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

2
Pilotwings ResortScore

Pilotwings Resort

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

Kan du huske Mode-7 effekterne på din Super Nintendo? Så forbered dig på endnu en overraskende flyvetur, der denne gang føles endnu mere som om vinden blæser i håret! Michael fortæller.Indlæser mere indhold