Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

D. 14 januar blev betaen for Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 tilgængelig, og inden længe kan vi igen alle deltage i de store slag om baghaverne i forstaden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Tilbage i december var vi en tur i London for at blive præsenteret for spillet, og her lagde udviklerne særlig stor vægt på de nye muligheder for solospil. Alt dette beskrev vi i et preview lige før jul. Da singleplayer-delen i spillets natur har store overlap med mulitiplayer-delen, er mange af de nye tiltag og tilføjelser forklaret der. Så hvis du er interesseret i en mere detaljeret beskrivelse bør du gå tilbage og læse den. I denne kortere anden del vil vi blot nævne nogle af de ting, som man kan forvente sig af mulitplayeren. Det endelige spil er tilgængeligt d.25 februar.

Plants vs Zombies: Garden Warfare 2
Plants vs Zombies: Garden Warfare 2
Dette er en annonce:

Den nok mest interessante tilføjelse i Garden Warfare 2 er Backyard Battleground; et stort område som strækker sig imellem planternes og zombiernes baser. Disse fungerer som HUB for alt andet i spillet. Du kan se status på din fremgang, alle karakterer og udstyr du har låst op for, og påtage dig quests og solomissioner. Her finder du også portalen, som kaster dig ind i multiplayer kampe.

Garden Warfare 2 er et humoristisk farverigt spil, men det er også en overraskende seriøs shooter. Hvert hold har en række forskellige classes at vælge imellem, og i denne omgang er der blevet tilføjet 3 nye til hvert hold. Nogle er nærgående brawlers, og andre fungerer bedre på afstand. En karakter jeg hurtigt faldt for var var zombiesørøveren Captain Deadbeard, som nærmest kan sammenlignes med en sniper-class. Alle de forskellige karakterer har omkring fem varianter, man kan låse op for i løbet af spillet, og som alle har sine egne specielle evner. Derudover er der et utal af upgraderinger og kosmetiske ændringer du kan fortage på dine karakterer.

Selvom spillet ser meget børnevenligt ud, fandt jeg det overraskende svært at håndtere. Man kan ikke forvente blot at træde ind i en stor kamp, og skyde løs i en lang kill streak. Man er nødt til at lære sin karakter at kende, og bygge sin strategi op omkring dens styrker og svagheder. Dette åbner også op for et interessant gameplay, når man slutter sig til de store slag med 24 spillere. Der er 6 modes, som understøtter op til 24 spillere. Alle maps er fantasifulde. Eksempelvis kæmpede vi os igennem en bane som foregår i forlystelsespark med tidsrejse som tema. Her spillede vi Gardens and Graveyards, som kan sammenlignes med Rush fra battlefield. Planterne forsvarer og zombierne angriber. Gnome Bomb er sjov variant af Capture the Flag, hvor man skal finde en gnom, som er en bombe, og placerer den på visse punkter som det andet hold skal forsvare. Nogle områder tilfører ekstra udfordringer, eksempelvis lav tyngdekraft og pludselig ser man alle hoppe rundt i luften omkring sig, eller også skal du styrer store lysende bolde hen i fjendes base for at "score mål".

Plants vs Zombies: Garden Warfare 2Plants vs Zombies: Garden Warfare 2
Dette er en annonce:
Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

I det tidligere preview beskrev vi alle de muligheder man havde, hvis man ville spille alene. De fleste af dem er også tilgængelig med flere spillere i form af co-op, hvilket både kan spilles online eller som splitscreen. Her er en tilbagevendende klassiker som Garden Ops, som er en slags horde-mode, stadig noget af det sjovest. Derudover kan du slå dig sammen med andre og gå på eventyr ude i Backyard Battlegrounds, hvor det lader til at der er mange udfordinger at hente, og massere af sjov at lave med sine venner. Blandt andet kan du scorer point ved at forsøge at hejse flaget i midten af slagmarken, eller man kan gå på opdagelse efter skatte, som gemmer sig rundt omkring.

Der er massere at give sig til i Garden Warfare 2, og det er temmelig seriøst bud på en multiplayer-shooter på trods af det barnagtige tema. Men disse to ting sat sammen, synes at give en hel særlig oplevelse, som har potentialet for både at tilfredsstille med udfordrende gameplay, men også tilfredsstille lattermusklen.

Relaterede tekster

3
Prøv Garden Warfare 2 i ti timer gratis

Prøv Garden Warfare 2 i ti timer gratis

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Har du endnu ikke taget kampen op mellem blomster og zombier, giver EA dig nu muligheden for at prøve kræfter med med Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 gratis i ti...Indlæser mere indhold