Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Lego Marvel Super Heroes

LEGO Marvel Super Heroes

Hulk smadrer. Iron Man svæver. Spider-Man slynger. Lego Marvel Super Heroes er præcist hvad man ville forvente.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ren deja vu. Med omkring 15 Lego-spil på bagen arbejder TT Games sig stadig gennem licenser, der passer perfekt til deres Lego-koncept. Efter to Batman/DC-spil virker det kun naturligt, at Marvel er de næste i rækken, og det eneste, de vel egentlig har måttet vente på, var at de tilhørende LEGO-sæt kom i handlen.

Vi ankommer lidt forsinkede til mødelokalet i Westin Hotel, en blok væk fra Moscone Center i San Francisco: Hulk har slået sig sammen med Iron Man og Spider-Man i et forsøg på at stivne Sandman og gøre ham hjælpeløs ("Jeg smelter, jeg smelter - nej, vent, jeg stivner, STIVNER!"). Kameraet er låst bag figurerne, og producer Phil Ring skifter frit mellem de tre. Men nu skal vi ikke komme for langt foran - vi blev og så en senere præsentation for at få det hele med, så lad os starte fra begyndelsen.

Lego Marvel Super Heroes

TT Games har selvfølgelig valgt at lave en ny historie til spillet - der foreligger ikke nogen historie derude, der blander alle de figurer, de ville have med, og man vil opleve usædvanlige kombinationer af Avengers og X-Men i hver af banerne. Som med de fleste nylige Lego-titler byder Lego Marvel Super Heroes på en open world-del, men det vi ser i demoen er et glimt af den første bane i historien, kaldet Sand Central Station. Ordspil bliver aldrig gamle, gør de?

Dette er en annonce:

Spillet foregår for det meste i New York (der er dog løfter om udflugter til Asgard og X-Mansion), og det lader til at Abomination og Sandman har taget nogle vigtige folk som gidsler, og kræver kosmiske klodser i løsepenge. Disse klodser er en del af historien, selvom de ikke bliver forklaret fuldt ud her, men tilsyneladende er de eftertragtede fordi en gruppe skurke vil bygge et supervåben ud af dem. Vi ser hvordan Hulk, der er én af et ukendt antal "store" figurer, kan kaste med biler og smadre gennem vægge ("vægge ikke gode. Vægge holder folk adskilt"). Men man kan også berolige ham og gøre det store grønne vredebæst til Bruce Banner - en videnskabsmand, der kan manipulere diverse maskineri.

Lego Marvel Super Heroes

Selvom han ikke er udstyret med Robert Downey Jrs stemme (så vidt vi kunne høre, annonceringer af stemmeskuespillere kommer senere - og stemmerne i demoen kunne blot være midlertidige), så ligner Iron Man/Tony Stark i høj grad den kendte skuespiller. Så meget som nogen Lego-figur nogensinde har lignet nogen. Iron Man svæver rundt i banen og skyder med missiler. Han samler også nye dragter i løbet af spillet, lidt ligesom Batman. Gameplayet med Iron Man er meget forskelligt fra det med Hulk, og Spider-Man - der slynger med net, kravler op ad vægge og bruger sin edderkoppesans - er lige så unik. Hvis resten af spillet byder på lige så stor adspredelse, så har vi gode tider i vente.

Udover trioen af figurer i denne bane er det også bekræftet, at Wolverine, Captain America, Black Widow, Loki og Deadpool er blandt det 100+ store udvalg af spilbare figurer. Nogle af dem er selvfølgelig ikke del af hovedhistorien, men kan låses op ved at udføre bestemte opgaver i den åbne verden. Man kan også lave sine egne figurer.

Dette er en annonce:
Lego Marvel Super Heroes

Fra et gameplay-perspektiv er Lego Marvel Super Heroes præcis hvad man ville forvente. Munter, lettilgængelig co-op action med nogle simple puzzles og boss-kampe. Sidstnævnte er noget, TT Games føler er et nøglepunkt i spillet, og de har sikret at vi kommer til at se nogle klassiske rivaler tørne sammen.

Der er nævnt syv platforme på produktarket, og det kunne måske få en til at tro, at TT Games er spændt hårdt for, men det er faktisk færre platforme end sædvanligt, og da der ikke er nogen Wii-version, betyder det færre kompromisser i det overordnede design (de håndholdte versioner udvikles som separate projekter). Der er ikke annonceret nogen next-gen-udgaver, men eftersom spillet udkommer i efteråret, kan det ikke udelukkes.

Lego Marvel Super Heroes
Lego Marvel Super Heroes
Lego Marvel Super Heroes
Lego Marvel Super Heroes
Lego Marvel Super Heroes
Lego Marvel Super Heroes

Relaterede tekster

8
Lego Marvel Super HeroesScore

Lego Marvel Super Heroes

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Lee tager på klods-eventyr på PlayStation 4 og PlayStation 3. Læs om oplevelsen på begge formater her...

3
Se Lego Marvel Super Heroes på PS4 her

Se Lego Marvel Super Heroes på PS4 her

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi glæder os enormt til Warners kommende LEGO-spil. Det er atter TT Games ved rorpinden, og det betyder mere platformeri med de velkendte klodsfigurer. Denne gang er der...Indlæser mere indhold