Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Pro Evolution Soccer

Pro Evolution Soccer

Inden for de sidste par år har rygtet omkring Konami’s fodboldserie langsomt men sikkert bredt sig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Verdens mest roste fodboldserie tager navneforandring og bliver endnu bedre på PS2

HQ

Inden for de sidste par år har rygtet omkring Konami’s fodboldserie langsomt men sikkert bredt sig, og i dag har flere og flere fået øjnene op for de åbenlyse kvaliteter som ISS Pro Evolution serien bringer med sig. Der er ikke lagt op til målfest i seneste udgave, nu omdøbt til Pro Evolution Soccer, men titlen er præget af det samme dybe gamplay og den store fodboldforståelse som har gjort sig gældende i de seneste episoder. Grafikken er blevet flottere, styringen er pudset af og så har Konami, som Team Soho gjorde det med This is Football 2002 fået fat i den eftertragtede FIFPro licens. Men er det nok?

Vi er en fodbold stamme
Mens Electronic Arts stadig kan bryste sig af at have hånden på den kostbare FIFA licens og dertil hørende turneringsformer, så kan Pro Evolution Soccer langt om længe kalde de mange stjernespillere, det de i virkeligheden hedder i stedet for de nærmest komiske navne som sidste år prydede PSOne udgivelsen. Den japanske gigant har også allieret sig med fodbold kongerne Umbro og derfor vil du også kunne genkende både tøj og sko fra deres store katalog. Pro Evolution Soccer blænder op for spillet med en lille intro, der vanen tro handler om fodboldspillets ædle traditioner og lange succes. Med bombastisk musik og dertilhørende CG sekvenser viser den højde punkter fra historiens største kampe og slår samtidig fast at vi alle sammen er en stor fodbold stamme. Herefter er det bare at gå i krig med det som det egentlig handler om - et godt slag fodbold.

En ordentlig overhaling
Grafisk har spillet naturligvis noget af et forspring i forhold til den ældre PSOne udgivelse. Stadions ser imponerende ud, og publikum er nu animeret og mere levende end nogensinde før. Romerlysene slår gnister og stemningen er på højdepunktet da dine spillere indtager plænen. Og her går det op for dig, hvad Konami har brugt deres tid på. Gameplayet er mere eller mindre intakt, men de enkelte spillere er blevet udstyret med langt flere polygoner, og nu kan du genkende næsten hver og en af dem. Kun de mest ubetydelige har skabt med hjælp af nogle faste kroppe, ansigter og bevægelsesmønstre. Og det kan ses i både animationerne og de grafiske elegance som spillet ligger for dagen. Det er simpelthen disket op med alverdens detaljer, og Electronic Arts må så langsomt til at finde på noget nyt, hvis ikke de skal løbes over ende at Konami’s prægtige serie.

Dette er en annonce:
09 Gamereactor Danmark
9 / 10
+
Bedste gengivelse af fodbold - dybt gameplay
-
Ingen FIFA licens, nogle navne er stadig forkerte
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Pro Evolution SoccerScore

Pro Evolution Soccer

ANMELDELSE. Skrevet af Asmus Neergaard

Playstation Portable sætter støvlerne i grønsværen. Asmus har testet den håndholdte version af verdens bedste fodboldspil.

0
Pro Evolution SoccerScore

Pro Evolution Soccer

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Inden for de sidste par år har rygtet omkring Konami’s fodboldserie langsomt men sikkert bredt sig.

0
Konami fodboldspil på vej til Xbox

Konami fodboldspil på vej til Xbox

NYHED. Skrevet af Jesper Nielsen

Der har været stor forvirring omkring en mulig Xbox version af storspillet Pro Evolution Soccer 3, men det kan Konami nu benægte. I stedet har de et andet og online fodboldspil på vej! Detaljer indenfor.

0
Pro Evolution Soccer på Xbox?

Pro Evolution Soccer på Xbox?

NYHED. Skrevet af Jesper Nielsen

Selvom rygterne om spilseriens debut på Xbox allerede florerede omkring X03, så havde Konami dengang intet at sige om sagen - men sådan skulle det ikke blive ved!

0
Svedige screens fra PES 3

Svedige screens fra PES 3

NYHED. Skrevet af Jakob Møller

En af de største spillere på den virtuelle fodbold arena er uden tvivl Konami's Pro Evolution Soccer serie. Snart starter den digitale sæson og PES3 ser ud til at være i god form.Indlæser mere indhold