Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Rainbow Six Mission Pack

Rainbow Six Mission Pack

Så er der godt nyt til alle dem, der bare ikke kunne få nok af angrebsstrategier, maskingeværer og døde terrorister. Tom ClancyÆs Rainbow Six har fået en lillebror i form af en mission pack med det smarte navn Eagle Watch.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Rainbow Six lillebror
Så er der godt nyt til alle dem, der bare ikke kunne få nok af angrebsstrategier, maskingeværer og døde terrorister. Tom Clancy´s Rainbow Six har fået en lillebror i form af en mission pack med det smarte navn Eagle Watch. Her er nye singleplayer missioner, nye multiplayer missioner og en masse andet af det som gjorde Rainbow Six til sådan et suverænt spil.

HQ

Missioner I det virkelige liv
I singleplayer-delen af Eagle Watch er der, modsat Rainbow Six, ingen historie til at binde missionerne sammen. Det er lidt ærgerligt, men de 5 missioner, der er i Eagle Watch er stadigvæk sjove at spille, mest fordi missionerne nu foregår på steder fra det virkelige liv. Der skal reddes gidsler i det flotte Taj Mahal, det engelske parlament, Den Forbudte By i Peking og sågar også i senatfløjen i U.S. Capital Building. Det hele er genskabt så naturtro som overhovedet mulig og det er rigtig flot at se på. Specielt missionen i Den Forbudte By i Peking er lidt af et mesterværk.
Det er også blevet til 2 helt nye træningsmissioner, City Street Hunt og Double Kill House Hunt. Her bliver man ene mand sat ind på en bane mod 30 fjender. Her gælder det så bare om at skyde først og stille spørgsmål bagefter. Meget underholdene hvis man bliver træt af at redde gidsler hele tiden.

Multiplayer-mulighederne
Multiplayer-delen har nu også mere at byde på. Seks hel nye multiplayer "lege" er det blevet til. Der kan bl.a. nævnes Assassin, Team Terrorist Hunt og Save the Base. Specielt Assassin må fremhæves. Her spiller man hold mod hold. Hver hold har så en ubevæbnet general, som det andet hold så skal forsøge at få ram på.
Fornyelserne stopper ikke her. Rainbow har fået 4 nye agenter og 3 nye våben, bl.a. den kraftige Desert Eagle pistol og den præcise H&K G3A3 at lege med.
Eagle Watch byder også på en "Full Watch Mode" Når man har lagt sin angrebsplan, kan man slå "Full Watch Mode" til og så overtager computeren styring af alle holdene. Man skal stadigvæk selv holde styr på diverse "go-codes" og man kan stadigvæk skifte mellem holdene, men man kan ikke styre dem mere. Så kan man jo bare skyde skylden på computeren hvis missionen går i fisk.
Umiddelbart lyder alt dette jo meget godt, men jeg synes ikke det er nok.

Desværre er det ikke nok...
For det første synes jeg, at Eagle Watch har for lidt at tilbyde på singleplayer-delen. 5 missioner, som man i øvrig hurtigt er igennem, 3 nye våben og 4 nye agenter er ikke meget. For det andet burde programmørerne have renset de fejl ud, der var lidt af en stop klods i Rainbow Six. Specielt computerens styring af de andre hold og terroristerne. Rainbow agenterne vil stadigvæk gå lige i hælene på dig, de kan stadigvæk komme til at sidde fast i en dørkam eller et lille rum, hvis deres rute ikke er planlagt ordentlig, og terroristerne reagerer heller ikke det mindste hvis en af deres egne ligger død for fødderne af dem.

Den hårde dom
Alt i alt må jeg sige at Eagle Watch har været en skuffelse. Ideen bag spillet er heldigvis stadigvæk den samme, men singleplayer-delen er alt for tynd og computerens styring af de andre hold er stadigvæk lige irriterende. Multiplayer delen derimod er rigtig sjov, men det hjælper jo ikke meget hvis man ikke kan spille over netværk eller Internet og det er ikke alle der har den mulighed. Så medmindre man er hardcore fan af Rainbow Six vil Eagle Watch være en skuffelse.

Dette er en annonce:
09 Gamereactor Danmark
9 / 10
+
Ideen bag spillet er heldigvis stadigvæk den samme.
-
Singleplayer-delen er alt for tynd og computerens styring af de andre hold er stadigvæk lige irriterende.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Rainbow Six Mission PackScore

Rainbow Six Mission Pack

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper H. Andersen

Så er der godt nyt til alle dem, der bare ikke kunne få nok af angrebsstrategier, maskingeværer og døde terrorister. Tom ClancyÆs Rainbow Six har fået en lillebror i form af en mission pack med det smarte navn Eagle Watch.Indlæser mere indhold