Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Red Bull X-Fighters

Red Bull X-Fighters

Download-spil med en energidrik i navnet. Vi tester stiv motocross der er umulig at elske men let at blive træt af.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Red Bull symboliserer flere ting for mig. Dels selvfølgelig en energidrik med tvivlsom effekt og forfærdelig smag. Dertil kommer en ækel vodkadrik, og nogle dødsyge og grimt tegnede reklamefilm.

HQ

Men Red Bull er mere end det. Mens jeg zapper rundt mellem kanalerne i årenes løb, har jeg også opdaget at Red Bull er ekstremsportens finansiør nummer ét. Motorsport er tydeligvis en af de ting, de ønsker vi skal forbinde deres varemærke med. Og derfor har vi nu denne forklædte reklamefilm til Xbox.

Red Bull X-Fighters

Men nu lyder jeg som om jeg disser det på forhånd. Jeg skal selvfølgelig have et åbent sind over for denne spændende titel. Selvom jeg ærligt skal indrømme at det er svært.

I baggrunden til menuen hænger en fyr og hans motorcykel i luften med dinglende ben. Han omtaler med største sandsynlighed sig selv som "dude", og synes det han laver er ret "rad". I baggrunden kan energidrikkens logo ses, og publikum går bananas. Jeg finder vej gennem en enkel tutorial og kaster mig derefter ud i det. Jeg lklarer hurtigt nogle udfordringer i Mexico City, og sætter derefter kurs mod Egypten.

Dette er en annonce:
Red Bull X-Fighters

Designet er kedeligt og stift. Jeg suser verden rundt og låser op for nye cykler og dragter, uden noget som helst engagement. Årsagen til min svigtende entusiasme er det halvhjertede gameplay. Og at jeg tidligere har spillet vanvittigt meget bedre spil i samme genre. Der er flere grunde til at du ikke skal købe Red Bull på hjul. En af dem er, at det ganske enkelt ikke er sjovt. Hvis kørefølelsen ikke er på plads, bliver det aldrig sjovt at tillære sig tricks. Desuden blegner det ved siden af spil som Joe Danger og Trials HD.

Der har du to titler med samme tema, der virkelig holder. Der er altså ikke nogen grund til at kigge nærmere på Red Bulls cross-nonsens. Kig i stedet på af de to førnævnte titler, hvis du er sulten efter højtflyvende forhindringsbaner. Og hvis du er stor fan af energidrikken, kan du jo drikke den til et bedre spil. Jeg dømmer ikke nogen.

Red Bull X-Fighters
Dette er en annonce:
Red Bull X-Fighters
Red Bull X-Fighters
Red Bull X-Fighters
Red Bull X-Fighters
Red Bull X-Fighters
Red Bull X-Fighters
04 Gamereactor Danmark
4 / 10
+
Sjovt at låse nye motocross-cykler op
-
Stift gameplay, grim grafik, kedelig musik
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

1
Red Bull X-FightersScore

Red Bull X-Fighters

ANMELDELSE. Skrevet af Love Bolin - GR SE

Download-spil med en energidrik i navnet. Vi tester stiv motocross der er umulig at elske men let at blive træt af.Indlæser mere indhold