Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Red Steel 2

Red Steel 2

På med westernstøvlerne og frem med samuraisværdet. Her kommer et skarpslebent Red Steel 2. Odgaard har grebet wii-moten for at prøvespille det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Red Steel udkom lige omkring lanceringen af Wii'en, og det vil være synd at sige, at spillet blev modtaget særlig godt. Derfor er det som sådan også lidt af en overraskelse, at der nu er en fortsættelse på banen.

Efter at have spillet første bane igennem, er det dog tydeligt, at der er tale om to helt forskellige spil. Ja, de har faktisk ikke meget andet til fælles end at de begge har kampe med sværd og pistol i centrum: Der er tale om vidt forskellige historier, og ser man på det grafiske udtryk bemærker man som det første, at realismen fra Red Steel er væk til fordel for en mere "cell-shaded" tegneserieagtig streg, der virker ret original og velvalgt.

Red Steel 2
Det oprindelige Red Steel satsede på det realistiske udtryk og en meget tætpakket stemning. I fortsættelsen er det som om udvikleren har turde kaste det hele overbord.

Red Steel 2 blander på mystisk vis westernstemning med japansk samurai- og ninjakampteknikker. Men selvom det lyder som et underligt miks, så fungerer blandingen faktisk overbevisende godt. Spillet er utrolig let at gå til, kontrollen sidder lige i skabet og i modsætning til forgængeren tager kontrollen af sværdet nu fuld brug af Wii Motion Plus til at måle styrken af ens slag. Det betyder, at man virkelig skal hugge til med controlleren for at hugge panseret af ens fjender.

Dette er en annonce:

Rundt omkring i spillet er der spredt forskellige pengeskabe, som man skal bryde ind i. Dette gøres også ved hjælp af controlleren, hvor man på bedste Egon Olsen-maner skal holde den op til øret og lytte efter de rigtige "klik" fra pengeskabet. Pengeskabene indeholder selvfølgelig guld i massevis, men konkret hvilken rolle dette guld har i spillet vides endnu ikke.

Red Steel 2
Med Wii Motion Plus er det væsentlig lettere at kontrollere sværdslag og styrken bag. Under vores spiltest blev vi overbevist om at Red Steel 2 sagtens kan blive et kompetent actionspil.

En lille bekymring går dog på, at spillet under sit ekstremt let tilgængelige udtryk kan komme til at virke lidt triviel i længden. Men eftersom vi ikke har set alle aspekter af spillet endnu, så skal tvivlen komme spillet til gode - og formår udviklerne ryste posen rigtig, kan der komme et godt og underholdende spil ud af Red Steel 2.

Red Steel 2
Dette er en annonce:
Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2

Relaterede tekster

Red Steel 2Score

Red Steel 2

ANMELDELSE. Skrevet af Lasse Borg

Hvis Eastwood var japaner ville han ganske sikkert optræde i Ubisofts Red Steel 2. Læs Lasses anmeldelse af western-spillet lige her...

9
Red Steel 2

Red Steel 2

PREVIEW. Skrevet af Carsten Odgaard

På med westernstøvlerne og frem med samuraisværdet. Her kommer et skarpslebent Red Steel 2. Odgaard har grebet wii-moten for kort at prøvespille det...Indlæser mere indhold