Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Saints Row: The Third

Saints Row: The Third

Vi tager endnu en tur i Volitions gale sandkasse. Læs med her når Philip fortæller.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Har du nogensinde haft lyst til at tæve bandemedlemmer med en dildo, klædt ud som en stor kanin, eller har du følt trangen til at stjæle en bil ved at springe ind gennem forruden på den, for på den måde at slå chaufføren ud? I så fald kan du snart få tilfredsstillet dine lyster, for Saints Row The Thirds udgivelse nærmer sig, og jeg har haft fingrene i det.

Saints Row The Third er fortsættelsen i Saints Row-serien, som mest af alt kan kaldes en direkte konkurrent til Rockstars populære Grand Theft Auto, dog med visse undtagelser. Saints Row er også et tredjepersons actionspil, med mange bilkørselselementer og en åben verden, men hvor GTA er gået mere og mere i en seriøs, og måske en smule selvhøjtidelig retning, har Saints Row valgt at holde sig til det gakkede.

Saints Row: The Third

Plottet i Saints Row The Third foregår endnu en gang i Stillwater, hvor The Saints er blevet store superstjerner, efter hændelserne i det foregående spil. Jeg bliver kort introduceret for lidt baggrundshistorie, før jeg bliver sat i gang med at spille den første mission, som også fungerer som spillets intro. Der er tale om et bankrøveri som skal udføres, og sammen med Shaundi og Johnny Gat, skal spilleren vise en skuespiller, Josh Birk, hvordan de opererer, så han kan forberede sig på sin rolle i filmatiseringen af The Saints' bedrifter.

Dette er en annonce:

Det hele starter med en lille introskevens, hvor figurerne står i en elevator og snakker, mens de påfører sig nogle overdimensionerede Johnny Gat masker. Birk undres over hvorfor de er forklædt som sig selv, hvorefter hovedpersonen nonchalant svarer: "Hvem vil ikke være Johnny Gat?".

Saints Row: The Third

Elevatordørene åbnes, og vores antihelte træder ind i banken. Den meget ivrige Birk springer op på en skranke, og begynder at råbe ad bankens kunder at de skal lægge sig på jorden. En yderst unødvendig handling, idet flere af kunderne lyser op ved synet af røverne og løber hen for at skaffe autografer. Mindre begejstret er dog en af bankens medarbejdere, en gammel dame som bemander en af skrankerne. Før spilleren får set sig om, hiver hun en kæmpe pistol frem, og helvede bryder løs.

Hele banken sværmer pludselig med jakkesætsklædte sikkerhedsvagter, og mens jeg skyder febrilsk efter dem, snakker figurerne undrende om hvor vagterne har fået så dyrt udstyr fra. Jeg kæmper mig langsomt ovenpå med holdet, hvor vi finder bankboksen. Birk ser frem til at skulle bore igennem den tykke dør, men da han finder ud af at det ikke var planen, og at sprængstof skal tages i brug istedet, bliver han nervøs. Ikke mindst fordi han selv har båret på sprængstoffet i sin taske uden at vide det.

Dette er en annonce:
Saints Row: The Third

Jeg får sprængstoffet, og besked på at plante det på etagen over bankboksen. Jeg kæmper mig langsomt derop med hjælp fra Shaundi, og finder frem til stedet. Bomben sprænger, og efter støvet lægger sig, undrer figurerne sig over hvor deres helikopter bliver af. I et meget uigennemtænkt forsøg på at hjælpe finder Birk en knap som han trykker på, men istedet for at give helikopteren signal, går en alarm igang. Det bliver for meget for Birk, og hen tager benene på nakken og forsvinder. Tilbage er vores tre meget misfornøjede hovedpersoner, og straks vælter det ind med politiets specialstyrker.

Jeg kæmper så godt jeg kan mod tropperne, som kommer ind gennem vinduer og op ad trapper, og en militærhelikopter kommer også med i regnestykket. Efter nogen tid i denne hektiske situation ankommer vores egen efterlyste helikopter med et kæmpe bæresystem monteret under sig. Vi fastgør den blottede bankboks til helikopteren, og jeg efterlades ovenpå boksen, mens helikopteren langsomt letter. I denne stilling er jeg meget blottet, og jeg må skyde efter de politifolk, der har taget stilling på bankens tag. Under skyderierne kan jeg høre betjentene råbe til mig, at jeg skal smide mine våben, skrive nogle autografer og komme med dem på politistationen.

Pludselig sprænger et af kablerne på bæresystemet, og jeg er tæt på at falde af, men kæmper bravt videre mod den uendelige horde. For at gøre ondt værre er militærhelikopteren tilbage, så nu må jeg bogstaveligt talt kæmpe mod alt mellem himmel og jord. Endnu et kabel sprænger, og jeg hænger nu på boksen, mens jeg skyder efter militærhelikopteren. Den styrter endelig, men samtidig knækker de to sidste kabler, og jeg når med nød og næppe at redde livet, ved at springe tilbage på bankens tag. Mens jeg ligger og kommer til mig selv, samles de mange politifolk omkring mig, med deres maskingeværer sigtet på mig, og der er ikke så meget andet for hovedpersonen at sige end: "Oh crap.".

Saints Row: The Third

Udover at prøve intromissionen, får jeg også lov til at prøve lidt af free roam delen. Jeg starter foran Images Design, en slags plastikkirurg som kan bruges til at ændre spillerens udseende, og udviklerne kan fortælle at mængden af muligheder er enorm. Efter en kort tur under kniven finder jeg mit look, og jeg bevæger mig ud i byen. Jeg bemærker de mange våben jeg har til rådighed, især et meget sært et af slagsen, nemlig en "Molusc gun", som affyrer små blæksprutter. Disse blæksprutter sætter sig fast på folks hoveder, og får dem til at kæmpe for spilleren, og skulle dette ikke være nok, kan spilleren detonere dem ved et tryk på en knap. Yderst tilfredsstillende, yderst morbidt og yderst sjovt. Jeg får at vide at dette våben vil være tilgængeligt for dem som forudbestiller spillet, så vi må se om det også kommer til at gælde Danmark ved spillets udgivelse.

En anden ny feature jeg får lov til at prøve er sprint-angrebene. Mens man sprinter kan man nemlig foretage angreb mod personer, såsom flyvespark og lignende, og man kan også hurtigt kapre biler fra de intetanende bilister. Det fungerer godt, og er enormt sjovt at bruge.

Efter min tid med Saints Row The Third kan jeg kun konkludere, at der er masser at se frem til. Med et væld af features, vanvittig historie og gæstestjerner fra både pornoindustrien og wrestling-verdenen, bliver det interessant at se, hvad THQ har at byde på, når spillet udkommer den 18. november.

Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third

Relaterede tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Spilverdenens svar på Beavis & Butt-head, Jackass og Jersey Shore er tilbage. I Saints Row: The Third er galskaben grovere, større og endnu sjovere. Jonas har levet livet som pimp.

0
En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

NYHED. Skrevet af Lee West

Du kan muligvis erindre udvidelsen til Saints Row: The Third, hvor du fik et noget anderledes køretøj. Den såkaldte Saints Row Genki Manapult er baseret på en 1956 Ford...Indlæser mere indhold