Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   anmeldelser
   Ship of Fools

   Ship of Fools

   Fika Productions' første spil er bedre end du lige tror.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Ship of Fools er det første spil fra canadiske Fika Productions og der er her tale om et udfordrende og ganske underholdende co-op roguelite for to spillere. Det Store Fyrtårn, som engang beskyttede havet, er gået i stykker og derfor er alverdens søuhyrer, både over og under havoverfladen, dukket op og en storm af ondskab er på vej ind over landet.

   Man tager rollen som The Fools; de to eneste fjolser, der er dumme nok til at trodse havet, når du og en kammerat går ombord på skibet The Stormrider i forsøget på at krydse havet for at nå frem til fyrtårnet. Undervejs bekæmper man masser af søuhyrer og går på opdagelse på ukendte øer.

   I starten lærer man stille og roligt spillets mekanikker at kende. Man lærer at bruge skibets kanoner, lærer at lade dem med ammunition, indsamle loot og reparere de huller i dækket, som fjenderne forårsager. Tanken "det er da let nok", når lige at strejfe en men man kommer meget hurtigt på andre tanker, når man pludselig er under angreb fra alle vinkler af uhyrlige monstre, hvorefter man sekunder senere ser sig selv skylle op på stranden. Så er det forfra og det kommer man til at opleve mange gange.

   Dette er en annonce:
   Ship of Fools
   Ship of FoolsShip of FoolsShip of FoolsShip of Fools

   Det er jo præcis det, der er en roguelite's natur; nemlig at døden er ens bedste ven frem mod succes. Man spiller, dør, spiller, dør, spiller og dør igen og igen, mens man opgradere ens lille skib og ens våben, så man langsomt når længere og længere hver gang man prøver. Spillet er forskelligt for hvert forsøg, da indholdet bliver genereret automatisk, men resultatet er også, at det ikke er det mest varierende gameplay.

   Man kan mene meget om den her genre, men Ship of Fools et af de mere charmerende af slagsen og så er det helt tydeligt skabt med co-op i tankerne. Ens lille skib bliver angrebet fra alle vinkler og man kan jo altså kun være ét sted ad gangen, så at slå sig sammen med en ven er bestemt en god idé, så der er to til at bemande det lille skibs kanoner, to til at samle loot ind, to til at sparke monstrene i havet hvis de kravler op på ens skib og to til at forhindre skibet i at synke ved at reparere det løbende. Det er klart bedst, når man er to - enten lokalt eller over nettet.

   Dette er en annonce:

   Det er ikke til at se, at det her er Fika Productions første spil, da det er ganske velfungerende og poleret. Gameplayet er skruet fint sammen og det virker som det skal, selv om det kan blive lidt for hektisk lidt for hurtigt - især hvis man spiller alene. Den visuelle stil er fin og grafikken ser nærmest håndtegnet ud og den er bestemt charmerende. Lydsiden er ligeledes god og passer godt spillet stil.

   Ship of Fools
   Ship of FoolsShip of FoolsShip of Fools

   Ship of Fools er et charmerende lille spil, som er bygget med fokus på co-op og det er inspireret af klassiske roguelites. Det kan spilles alene, men man får meget hurtigt uhyggeligt travlt, så det er klart bedst sammen med en ven, en fra familien eller en anden, der ikke har noget imod at blive sat under pres, ombord på The Stormrider.

   07 Gamereactor Danmark
   7 / 10
   +
   Charmerende grafik, velfungerende gameplay, co-op fungerer godt
   -
   Kan blive meget hektisk, bliver ensformigt.
   overall score
   er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold