Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
previews
Street Fighter X Tekken

Street Fighter X Tekken

Capcom afslørede nye detaljer om deres kommende crossover-kampspil Street Fighter X Tekken på Captivate-messen i sidste uge. Få det hele med her!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Capcoms Captivate-messe blev stedet, hvor vi endelig fik nogle nye detaljer om det kommende Street Fighter X Tekken. Det er vigtigt at skælne mellem dette spil og Tekken X Street Fighter, som Namco udgiver senere hen - en enkelt stakkel tog fejl af de to under Captivate, og producer Yoshinori Ono shoryuken'ede ham næsten ud af salen.

Ono løftede blandt andet sløret for nogle af de kæmpere, der vil dukke op i det nye spil. På Street Fighter-siden bliver det blandt andet Ryu, Ken, Chun-Li, Guile og Abel, mens Tekken-holdet blandt andet repræsenteres af Kazuya, King, Nina, Bob og Marduk.

Til spørgsmålet om hvordan de nye figurer udvælges svarede Ono, at de bliver valgt på baggrund af deres unikke kampstil og personlighed. "Hvis en figur er populær blandt fans og har nogle interessante moves, som man ikke rigtig ser i normale Street Fighter-spil, så vil de nok komme med i det endelige spil".

Street Fighter X Tekken
Dette er en annonce:
Street Fighter X TekkenStreet Fighter X Tekken

Som bekendt udvikles de to X-spil i et samarbejde mellem Capcom og Namco, og Ono havde kun ros til overs for sine kollegaer. "Samarbejdet med Namco har været perfekt. Vi har helt frie hænder med spillet. Vi kan gøre lige hvad vi vil med det, men det samme gælder for Namco og deres Tekken X Street Fighter. Så vi har prøvet at undgå at give Kazuya og de andre Tekken-kæmpere for mange prutte-baserede angreb".

"Street Fighter X Tekken er først og fremmest et Street Fighter-spil", sagde Ono. "Men det er også noget helt nyt og anderledes end det, mange fans er vant til. Vi har forsøgt at finde en gylden middelvej mellem de to serier, og en måde at behage begge fangrupper. I kernegameplayet betyder det for eksempel mere Tekken-agtige flydende og eksplosive komboer, kast og air juggles".

Ono lover flere annonceringer og afsløringer på alle spilmesserne i år, så hvis du er interesseret i Street Fighter X Tekken er det bare med at holde øjnene åbne.

Dette er en annonce:
Street Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken

Relaterede tekster

4
Street Fighter X TekkenScore

Street Fighter X Tekken

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Kampspilsverdenens absolut førende repræsentanter støder sammen i en drabelig duel. Vi satte Sveriges kampfreak mod vores egen Blichfeldt i anmeldelserne af Street Fighter X Tekken.Indlæser mere indhold