Dansk
Gamereactor
anmeldelser
The Sims 2 Christmas Party Pack

The Sims 2 Christmas Party Pack

Julen rykker ind i Sims-universet - men Electronic Arts er ikke i decideret gavehumør. Carsten er skuffet over simmernes jul.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

The Sims 2 har ganske som sin forgænger været en enorm succes. Spillet er i sin grundform unik - og der er ikke overraskende et stort marked for udvidelsespakker. Simmerne kan derfor gå på universitetet og bevæge sig ud i et udsvævende natteliv - og her op til den forestående højtid kan de endda komme til at holde jul. Men Christmas Party Pack er alt andet lige en temmelig flad fornemmelse.

HQ

Først og fremmest indeholder Christmas Party Pack ingen som helst udvidelser af det grundlæggende gameplay. Bevares, det er da ganske pudsigt og nuttet, at dine sim-familier kan hænge en krans på døren, hænge strømper op over kaminen, bygge snemænd, hænge en mistelten op, men det er og bliver pynt, der ikke føjer nye dimensioner til Sims-universet. Nå jo, dine simmer kan også klæde sig ud som julemanden og hans kone - og så er der nogle få objekter, der knytter sig til påske og halloween.

Hvis man anstrenger sig som spiller, kan man selvfølgelig selv sætte gang i et minispil, hvor man inviterer gæster til at holde jul - med alt hvad det fører med sig af steg og stress. Herefter gælder det så om at holde både værters og gæsters humør i top, f.eks. i 24 timers spilletid. Det kan i virkelighedens verden rumme enten fryd og gammen eller alskens gru og rædsel. Så der må være alle muligheder for at få afløb for både sine gode og sine dårlige sider, når det nu kun går ud over de virtuelle figurer i Sims-universet.

Indrømmet; denne pakke koster kun omkring 100 kroner, hvilket svarer til en fjerdedel af prisen for grundspillet og halvdelen af de to foregående udvidelsespakker University og Nightlife. Men når pakken kun indeholder pynt på væggene og forskellige andre gimmicks, der ikke udvikler spillets grundlæggende gameplay, så kan man spørge sig selv, hvorfor Electronic Arts f.eks. ikke bare har lagt indholdet i Christmas Party Pack ud som en ekstra julegave til spillere, der har registreret deres eksemplar af Sims 2? Retfærdigvis skal det nævnes, at Electronic Arts understreger, at der ikke er tale om en egentlig udvidelsespakke - men så kunne de jo lige så godt have taget skridtet fuldt ud!

Misforstå mig nu ikke. Jeg holder meget af The Sims 2 - men jeg bliver nu noget knotten, når producenten tillader sig at tage penge for så lidt reelt indhold, som man finder i Christmas Party Pack.

Dette er en annonce:
The Sims 2 Christmas Party Pack
The Sims 2 Christmas Party Pack
The Sims 2 Christmas Party Pack
The Sims 2 Christmas Party Pack
Dette er en annonce:
The Sims 2 Christmas Party Pack
04 Gamereactor Danmark
4 / 10
+
Nu kan du også hænge julepynt på væggene i dine simmers hjem.
-
Der er intet andet end jule-temaet i udvidelsen.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold