Dansk
Gamereactor
anmeldelser
The Sims: Lev Livet

The Sims: Lev Livet

Det virtuelle dukkehus får endnu et nyt medlem af husholdningen, når fokus denne gang ligger i at dykke dybere ned i Simmernes livsfaser. Michael fortæller.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Lev Livet går i en helt anden retning i forhold til sine slagbrødre, der tidligere har budt på muligheden for at rejse, tage i byen og vælge nye karrierespor. Målet denne gang synes nemlig at dække over, at tilføje en lang række af passive nydelser. Der er groft sagt ikke det helt store i vente, og er man kørt helt død i Simmernes verden, bør man altså dermed holde på pengepungen indtil kæledyrene gør deres indtog til efteråret.

HQ

Når det så er sagt, så har barne- og ungdomsfaserne især fået sig en ordentlig overhaling. Simple ting som at tilføje et kæmpe træhus til de yngste, hvor der mere eller mindre kan inviteres til fest og kastes med vandballoner og udkæmpes piratsøslag, synes at gøre meget. At jeg så oplevede, at jeg kunne sende barnets forældre op og råbe 'Juhuu' i træhuset understregede kun hvor frie tøjler man har... Og at jeg nok skal blive en forfærdelig forælder.

Hovedtemaet hos de unge er på alle punkter at være en ægte snothvalp overfor alt og alle. Der kan udtænkes fælder og andre ugerninger, blandt andet ved at kaste med æg på både huse og indbyggere eller ved at sabotere alverdens elektronik. Der går pseudo-stealth i det, for bliver man opdaget vanker der problemer, og er man lige så ringe som mig til at snige sig omkring, så ender skammekrogen nok med at være ens nye bedste ven. Medmindre man selvfølgelig bare sniger sig ud og leger videre.

The Sims: Lev Livet

Teenageårene byder på mulighed for at lokke forældrene væk med et par weekendferier, for herefter at holde en skamløs fest for hele nabolaget. Det kan på ingen måde undgås at politiet ankommer og forsøger at ødelægge festen, og så skal det vist forestille at man skal bryde festen og gemme gæsterne væk, men det ødelægges for det meste af, at politiet ankommer i samme øjeblik som anlægget tændes. Udførslen kunne være bedre, og føltes meget tørt efter de første to gange.

Dette er en annonce:

Lev Livet tager automatisk billeder af alt hvad du foretager dig i spillet, og gemmer det i en mindebog. Systemet vil allerhjertens gerne integreres med Facebook og smide samtlige minder på din væg. Det virker for ivrigt, og de fleste minder ender med at dække over at du har læst en bog eller lavet en lækker ret i køkkenet.

Forholdene i Simland har fået sig et løft, i og med at man kan indhøste forskellige omdømmer. Bliver man for eksempel stemplet som nabolagets guldgraver, har det en indflydelse på hvordan andre Simmere reagerer på din tilstedeværelse. Det er et sjovt lille indspark, og der går også næsten helt sport i at se de forskellige typer ry.

The Sims: Lev Livet

Der er blevet gjort plads til et nyt karrierespor som dagplejeforælder, hvor målet ikke overraskende er at passe tumlinger. Jo bedre man bliver, jo flere bliver der dumpet i hovedet på én. Der skal multitaskes og ikke mindst jongleres med bleer, og bliver jobbet gjort efter bogen (hvilket det gør, så svært er det heller ikke), så vanker der et par ekstra håndøre.

Dette er en annonce:

Simmernes sociale liv har endelig fået den makeover det længe har sukket efter. Nok bliver der ikke tilføjet en decideret ny bydel eller en ny hovedfunktion, men der gemmer sig en masse guldkorn i alle afkroge, der bestemt er værd at lede efter. Langt fra alle er blevet nævnt i denne anmeldelse, og jeg skal ikke kunne udelukke at jeg har overset et par stykker, men det er på sin vis det lækre ved denne tillægspakke. At man selv får lov at gå på opdagelse, og ikke får smidt alle ændringer i ansigtet.

The Sims: Lev Livet
The Sims: Lev Livet
The Sims: Lev Livet
The Sims: Lev Livet
The Sims: Lev Livet
07 Gamereactor Danmark
7 / 10
+
Sjove typer, godt make-over, mere Sims
-
Lidt for forceret Facebook-integration, mere Sims
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
The Sims: Lev LivetScore

The Sims: Lev Livet

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

Det virtuelle dukkehus får endnu et nyt medlem af husholdningen, når fokus denne gang ligger i at dykke dybere ned i Simmernes livsfaser. Michael fortæller.Indlæser mere indhold