Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Tiger Woods PGA Tour 2004

Tiger Woods PGA Tour 2004

Tag golf-køllen med i lommen og slå et slag når og hvis lysten melder sig. Jesper har leget Tiger i et par dage.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Lyst til et spil golf? Du vælger selv stedet. Bussen, hovedbanegården, en restaurant eller måske en telefonboks? Mulighederne for at svinge køllen bliver pludselig mange med Tiger Woods PGA Tour 2004 til Nokia N-Gage. Spillet har taget turen til både Pc, de populære konsoller og sågar Game Boy Advanced og nu er bolden så landet på N-Gage. Forskellen er dog ret minimal hvad angår selve gameplayet.

HQ

Spillet byder på to modus, Øvelse og Karriere. Er man nybegynder kan man passende lægge ud med øve sig lidt på alt det en golf-spiller skal kunne. Når man så synes man har styr på det, kan man gå i gang med at skabe sig en karriere ved enten at vælge en fuld 18-huls turnering eller særlige 3-huls scenarier.

Herefter vælger man sin spiller. Valget af golf-spiller er ikke synderligt oprivende. Der er selvfølgelig "the man himself", Tiger Woods samt John Daly plus et par andre personligheder, der hver har deres styrker og svagheder. Herefter går turen så ud i det grønne.

At spille golf med Tiger Woods på N-Gage foregår på en mærkværdig semi-analog måde. Man gør klar til slag ved at trykke ned på D-pad’en og svinger ved at trykke op på D-pad’en. Jo hurtigere man når at trykke D-pad’en fremad jo længere slår man. Trykker man samtidig gentagne gange på 3, mens man gør klar til slag, slår man endnu kraftigere. Det er en sjov måde at spille golf på, fordi det giver god, om end langt fra optimal, fornemmelse af at svinge køllen. Desværre fungerer det ikke særlig godt i praksis. Tasterne på N-Gage er ikke bygget til det maniske taste-trykkeri og man skal ofte forsøge mange gange før end der kommer fuld kraft på slaget.

Når bolden så endelig er sendt af sted, kan man give den endnu mere fart på ved forsat at trykke igen og igen på 3, mens man holder en retning nede på D-pad’en. Det kan få bolden til at ryge lidt længere, så man lige når frem til greenen eller med nød og næppe undgår den frygtede sandgrav. Det er en god hjælp til nybegynderen men de mere professionelle spillere vil sikkert rynke på næsen over en så urealistisk feature.

Dette er en annonce:

Selve det at få bolden i hullet kan ofte være noget af et anti-klimaks. Alt hvad man stort set skal koncentrere sig om, er hvor henne man vil sigte og så ellers slå til. Det kræver hverken megen kontrol eller nøje overvejelser og efterhånden bliver det næsten alt for let. Kontrol har man heller ikke meget af når man skal slå de lange slag, for at nå frem til greenen. Ved at trykke 5 skifter man til et fugle-perspektiv af banen. Her kan man skifte køller og sigte men man kan aldrig se mere af banen, end hvor langt man maksimalt kan slå bolden. På de helt store baner sigter man derfor ofte i blinde.

Tiger Woods PGA Tour 2004 klarer sig faktisk ganske pænt på grafik-siden, om end det ikke er særlig prangende. Der veksles mellem fugleperspektiv og et tredjepersonsperspektiv af den figur man har valgt. 3D-effekten er ikke overbevisende men den fungere og spillet kan også byde på nogle ganske flotte figur-animationer når man svinger samt en lille sejrsdans når man slår under par. Lyden er derimod meget begrænset. Der lyder lidt fuglekvidder af og til men ellers er det lyden af køllen der svinges gennem luften og bolden der rammes, der dominere og intet af det lyder særlig godt.

N-Gage udgaven af Tiger Woods PGA Tour 2004 har dog et helt særlig es gemt oppe under golfskjortens ærmer. Med en N-Gage er det nemlig muligt at spille online mod andre via GPRS og det fungere faktisk ganske godt. Fra hovedmenuen logger man sig ind på N-Gage Arena, hvorfra man kommer videre til en lobby. Her kan man se hvilke andre spillere der er online og så udfordre dem til et spil. Man spiller uafhængigt af hinanden. Man skal således ikke vente på at den anden bliver færdig. Det eneste der udveksles via GPRS er point, så sker hele tiden noget. Desværre er der ikke nogen mulighed for at kommunikere med hinanden. Det ville ellers have være rart hvis man kunne godte sig lidt over for modstanderen.

Tiger Woods PGA Tour 2004 er ikke noget voldsomt inspirerende spil men man behøver ikke være vild med golf for at få noget ud af. Det har sine problemer men helt galt er det heller ikke. Spillet fortjener også anerkendelse for det er første der gør det muligt at spille rigtig online takket være GPRS. Det er ikke perfekt men det fungerer som det skal, præcis som resten af spillet.

Dette er en annonce:
Tiger Woods PGA Tour 2004
Tiger Woods PGA Tour 2004
Tiger Woods PGA Tour 2004
Tiger Woods PGA Tour 2004
Tiger Woods PGA Tour 2004
Tiger Woods PGA Tour 2004
06 Gamereactor Danmark
6 / 10
+
Rimelig nemt at sætte sig ind i, man kan spille online via GPRS.
-
Middel præsentation, styringen tager tid at vænne sig til, man taber hurtigt interesse.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Tiger Woods PGA Tour 2004 – screens

Tiger Woods PGA Tour 2004 – screens

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

EA Sports er altid i gang med noget golfrelateret og deres 2004 udgave af Tiger Woods serien er ventet af mange med spænding. Vi har de seneste screens indenfor.Indlæser mere indhold