Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Tin Hearts

Tin Hearts

Palle takler to Lemmings-agtige oplevelser på samme tid, og Tin Hearts er nok den mest imponerende af de to.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Efter at have været ude på Nintendo Switch i en lille måneds tid, så er turen nu kommet til at puzzlespillet Tin Hearts indtager Xbox, PlayStation og PC. Det er nok svært ikke at sammenligne Tin Hearts med det klassiske Lemmings og selvom der bestemt er ligheder med de to spil, så kan dette nye spil fra skaberne af Fable let stå på egne ben.

Tin Hearts er et charmerende lille 3D puzzlespil, hvor man hjemme hos den viktorianske legetøjsmager Albert J. Butterworth, skal guide en lille gruppe af tinsoldater fra deres startpunkt og frem til deres mål, som typisk er en lille dør et sted. I løbet af spillet udforsker man langsomt Butterworths magiske hus og ser minderne fra de forskellige rum udspille sig. Disse minder stykker langsomt en varm og følelsesmæssig historie sammen, der er usædvanligt for et spil af denne type.

Naturligvis er gameplayet det centrale i et puzzlespil. Man bevæger sig fra rum til i Butterworths store magiske hus og løser puzzles i hvert rum - og nogle gange også udenfor huset. Man skal altså guide de her soldater fra den lille æske de bor i og hen til en lille dør. Soldaterne kan kun gå i lige linjer, så man skal bruge mange af de ting, som ligger rundt omkring i rummene for at guide dem til deres destination. Det kan være trekantede klodser, som får dem til at ændre retning, kanoner der kan vælte ting omkuld, så der opstår broer og passager eller trommer som soldaterne kan hoppe på for at nå for eksempel højtliggende hylder. Det kan også være modeltog, som får dem til at ændre retning, balloner der får dem til at svæve over lange afstande og små propeller der kan puste til dem.

Dette er en annonce:
Tin Hearts

Senere får man endda mulighed for at tage direkte kontrol over en enkelt soldat, som man kan bruge til at interagere med objekter man ellers ikke ville kunne. Derudover kan man også tage kontrol over tiden, så man kan pause, spole frem og spole tilbage. Det er ikke alene meget nyttigt i nogle situationer, men direkte nødvendigt at bruge for at løse nogle af de mere komplicerede puzzles senere i spillet.

Grafikken i Tin Hearts er ganske flot og charmerende. Som sagt foregår det hele i og omkring legetøjsmagerens hus og rummene man befinder sig i er fyldt med legetøj, værktøj, kaffekopper, billeder og alt muligt andet. De små tinsoldater er virkelig flotte og detaljerede og de ser søde ud når de, helt mekanisk, med den store drejenøgle stikkende ud af ryggen på dem, smilende bevæger sig på linje gennem forhindringerne.

Langt det meste af tiden fungerer Tin Hearts rigtigt fint, men der er lidt issues. Det er for eksempel når man for eksempel tager fat i de her trekantede klodser rundt omkring. Når man gør det, så zoomes der lidt ind på klodsen og kameraet ændrer en smule perspektiv og det kan være lidt forvirrende. Det er lidt svært at forklare, men det er værd at nævne, selvom det på ingen måde ødelægger spillet - det kræver blot noget tilvænning og kan være lidt forvirrende i starten.

Dette er en annonce:
Tin Hearts

Tin Hearts er et fint lille puzzlespil, som lader sig inspirere af det klassiske Lemmings, men det kan på samme tid let stå på egne ben. Sværhedsgraden er ikke specielt høj og settingen hos den viktorianske legetøjsmager er glimrende. Det er en god detalje, at man kan bevæge sig frit rundt i huset og i det rum hvor ens puzzle er placeret og man får løbende adgang til sjove legetøjsopfindelser, som man kan gøre brug af.

Så hvis du er på udkig efter et afslappende puzzlespil og var du også underholdt af de små mænd med grønt hår i Lemmings, så kan du ikke gå helt galt med Tin Hearts.

Tin Hearts
Tin Hearts
Tin Hearts
Tin Hearts
Tin Hearts
Tin Hearts
Tin Hearts
Tin Hearts
07 Gamereactor Danmark
7 / 10
+
Gode og veldesignede puzzles, flot grafik, god setting i legetøjsmagerens magiske hus.
-
Kameraet kan til tider drille lidt, kan være for let for nogen.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

1
Tin HeartsScore

Tin Hearts

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Palle takler to Lemmings-agtige oplevelser på samme tid, og Tin Hearts er nok den mest imponerende af de to.Indlæser mere indhold