Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Tiny Troopers: Global Ops

Tiny Troopers: Global Ops

Det startede som mobilspil, men nu anmelder vi på PS5. Men er det din tid værd?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tiny Troopers startede som et mobilspil tilbage i 2012 mens efterfølgeren, Tiny Troopers 2 også kom til PC. I 2014 kom Tiny Troopers: Joint Ops til både PlayStation og Xbox og nu er det nyeste spil i serien så udkommet og vi har set nærmere på om der er noget nyt under de små soldaterhjelme i Tiny Troopers Global Ops til PlayStation 5.

Da Tiny Troopers rykkede over på konsollerne, blev det udformet som en twin-stick shooter, men det bygger fortsat på grundstenen som det første spil lagde. Efter en helt utrolig kedelig og langsom tutorial, bliver ens små soldater bliver sendt ud på forskellige missioner rundt omkring i verden, hvor man blandt andet skal smadre fjendens våbendepoter, afkode deres radiotårne og finde smuglervarer i aflåste skibscontainere. Undervejs skyder man massevis af fjender til pindebrænde og springer ting i luften.

Tiny Troopers: Global Ops
Tiny Troopers: Global OpsTiny Troopers: Global OpsTiny Troopers: Global Ops
Dette er en annonce:

Man får løbende afgang til forskellige våben. Man starter ud med en lille pistol, men snart får man adgang til maskinpistoler, rocket launchere, håndgranater og muligheden for at tilkalde luftangreb. I løbet af missionerne optjener man XP, som mellem hver mission kan bruges til at opgradere ens små soldaters rang, så man får adgang til forskellige opgraderinger og gadgets til ens soldater.

Tiny Troopers Global Ops indeholder seks kapitler, der hver indeholder en god portion missioner. Sværhedsgraden kan justeres for hver mission og man kan spille op til fire spillere, både online og lokalt og der er cross-play online. Spiller man alene, kan man få op til tre computerstyrede soldater med sig, der kæmper ved ens side. Man skal dog være opmærksom på, at hvis ens soldater dør, så er de permanent væk og man må vende tilbage til ens HQ, hvis man skal have nye forstærkninger med.

Grafikken i Tiny Troopers Global Ops er simpel - måske også lidt for simpel. Den er ikke grim, men ligner mest af alt noget fra PlayStation 3. Gameplayet lider under nogle af de samme ting, som man kunne finde i spil fra samme tidsperiode; for eksempel kan man blive angrebet af fjender placeret udenfor skærmen eller af fjender, der er placeret et sted, hvor man ikke kan ramme dem, men de kan ramme dig. Og det kan til tider være svært at skelne venner fra fjender, specielt når der sker meget på skærmen, fordi soldaterne i kampens hede minder meget om hinanden.

Tiny Troopers: Global Ops
Dette er en annonce:
Tiny Troopers: Global OpsTiny Troopers: Global OpsTiny Troopers: Global OpsTiny Troopers: Global Ops

Tiny Troopers Global Ops er et temmelig simpelt spil og mobil-rødderne skinner stadig igennem. Det er langt fra en hæsblæsende twin-stick shooter, da ens soldater bevæger sig langsomt, ens våben skyder langsomt - og spillets tutorial i starten er gabende langsom. Jeg har spillet de to forrige spil i serien og det virker ikke som om, at der er sket meget siden Tiny Troopers: Joint Ops fra 2014. Jeg havde nok forventet en form for genfødsel af serien efter den lange pause, men det er ikke umiddelbart sket. Det fortsætter mere eller mindre hvor det slap og det hele ender med at være en smule skuffende og fodslæbende. Det fungerer godt i co-op, men det kan desværre ikke redde spillet, som ender med at være en skuffelse.

Tiny Troopers Global Ops kan købes for omkring 150 kr.

Tiny Troopers: Global Ops
05 Gamereactor Danmark
5 / 10
+
Let at gå til, fungerer godt i co-op
-
For simpel grafik, frustrerende elementer i gameplayet, virker tungt og langsomt, bliver hurtigt ensformigt og kedeligt
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold