Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Titan Quest: Immortal Throne

Titan Quest: Immortal Throne

De ufærdige titaner vender tilbage, ligeså ufærdige som før. Thomas Nielsen har spillet sig gennem den første udvidelse, og forstår ikke rigtigt hvorfor...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Jeg ville så gerne have en tidsmaskine. Faktisk er tanken om en dag at opfinde et apparat, der lader mig rejse frem og tilbage i tiden som jeg lyster, et af de mest hyppigt tilbagevendende ønsker, når jeg tænker på de mange nærmest uopnåelige drømme, jeg har haft. Havde jeg haft en tidsmaskine, havde en af rejserne været tilbage til den dag, hvor jeg skrev anmeldelsen af Titan Quest.

Jeg er vild med dungeon crawler-genren, synes det er fantastisk at nedkæmpe tusindvis af monstre ene mand, og glæder mig ved tanken om at finde det næste sjældne stykke magisk udstyr. Dette betød alt sammen, at Ironlores første projekt fandt sig en fast plads på min harddisk og forsagede adskillige timers underholdning, inden det ramte butikshylderne. Situationen ændrede sig dog drastisk, da begejstrede venner og kollegaer endelig selv fik muligheden for at købe spillet, og vi gjorde klar til sammen at drage på eventyr.

I en af de mest uforklarlige situationer, jeg som anmelder har stået i, skulle det nemlig vise sig at den anmeldelseskode, jeg havde fået tilsendt, var adskillig hundrede gange mere stabil og færdig end den kode, der blev solgt på butikshylderne. Fejl på fejl på fejl blev ved med at plage Titan Quest de første måneder, og Ironlore virkede nærmest ligeglad, hvilket betød, at jeg hurtigt fortrød de rosende ord i min anmeldelse.

Med alle disse problemer på samvittigheden, er det lidt af en overraskelse, at Ironlore så hurtigt har været i stand til at udvikle en udvidelse, for hvad med først at få det originale eventyr gjort ordentligt færdigt?

Dette er en annonce:

Immortal Throne er dog et forsøg på at give de mest trængende fans mere indhold at sætte tænderne i. Dette betyder selvfølgelig, at der nu er endnu mere magisk udstyr at finde, en endnu højere grænse for, hvor stærk du kan blive, samt en ny verden og et nyt sæt evner at prøve. Den nye verden byder selvfølgelig på stærkere og større monstre, men er først tilgængelig, når du har gennemført det første eventyr. Det nye sæt evner kan derimod aktiveres fra starten, og fokuserer i teorien på manipuleringen af tid. I praksis er der dog ikke stor forskel på de nye evner, og de der allerede var at finde før, og selvom temaet er tid, manifesteres det alligevel i eksplosioner og variationer af evner, som allerede før var tilgængelige.

Af mere praktisk natur er muligheden for nu at opbevare det udstyr, der ikke er plads til, hos en slags omrejsende bank. Mulighederne for at sammensætte dit eget udstyr er også blevet større, ved at der er blevet tilføjet endnu en genre af artefakter, som kan kombineres med magiske reaktioner som følge. Vigtigst for hele oplevelsen er dog, at udvikleren synes at have afklaret nogle af de tekniske fallitter, som ejere over hele verden måtte døje med førhen. De værste fejl, som deciderede nedlukninger af spillet, grafiske fejl, der gjorde det umuligt at fortsætte, monstre, der ikke kunne dø og den slags, synes nu heldigvis at være fortid. Alligevel bliver der dog stadig budt på kraftige dyk i billedhastigheden på de mest mærkværdige tidspunkter, lyd der ikke hænger sammen med hvad der sker på skærmen, og den slags småfejl som hos andre titler ville være katastrofale, men her er hvad man desværre må forvente.

Hvis denne anmeldelse har en smag af bitterhed over sig, er det fordi jeg simpelthen ikke kan få tanken ud af hovedet, at alt hvad Immortal Throne indeholder, burde være en gratis download-pakke til alle de, som købte det originale Titan Quest. Dette burde være en stor undskyldning fra en udvikler, som ved de var galt på den, da de smed et stykke uspilbart kode på butikshylderne. I stedet forventes det at du og jeg bruger penge på, hvad der egentlig bør ses som en større lapning for at få noget til at virke, du allerede har brugt penge på, og det er ikke acceptabelt.

Da en af de ledende kræfter hos udvikleren af Immortal Throne for nyligt udtalte, at det meste af indholdet var tiltænkt det originale spil, men blev trukket på grund af tidsmangel, gav det mig en dårlig smag i munden. Udvidelsen har nu snurret på harddisken den sidste tid, og den dårlige smag har endnu ikke forladt mig. Dette er alt for sent, fra en udvikler, som burde vide bedre.

Dette er en annonce:
Titan Quest: Immortal Throne
Titan Quest: Immortal Throne
Titan Quest: Immortal Throne
Titan Quest: Immortal Throne
Titan Quest: Immortal Throne
Titan Quest: Immortal Throne
Titan Quest: Immortal Throne
Titan Quest: Immortal Throne
Titan Quest: Immortal Throne
Titan Quest: Immortal Throne
Titan Quest: Immortal Throne
Titan Quest: Immortal Throne
Titan Quest: Immortal Throne
05 Gamereactor Danmark
5 / 10
+
Flot grafik og lyd. Masser af timers gameplay.
-
Dette burde være et gratis patch; for lidt nyt indhold.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Brugeranmeldelser

  • minisnor
    Immortal Throne fortsætter hvor Titan Quest slap: Du har lige besejret Kronos på toppen af Olympen, og Zeus åbner nu en mystisk portal. Men hvor... 6/10

Relaterede tekster

3
Titan Quest: Immortal ThroneScore

Titan Quest: Immortal Throne

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Nielsen

De ufærdige titaner vender tilbage, ligeså ufærdige som før. Thomas Nielsen har spillet sig gennem den første udvidelse...Indlæser mere indhold