Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Trials HD

Trials HD

Trials HD handler om færdigheder. Om den følelse man får når man ligger højest på highscore-listen og om den kontrol man skal have i fingerspidserne for at komme derop. Hvis man ikke har overtaget førstepladsen så forsøger man igen og igen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er sådan en type spil Trials HD er og det bliver nemt vanedannende for Trials HD er en ekstrem version af motorsporten Trail med vilde hop, fede eksplosioner og næsten umulige forhindringer. Du styrer din motorcykel ved at gasse op, bremse og fordele førerens kropsvægt. Det er nemt at lære men svært at mestre.

Banerne er opbygget tredimensionelt på en rigtig lækker måde og med høj opløsning, men bevægelsen foregår kun i to dimensioner. Nogenlunde lige som i Bionic Commando: Rearmed og Shadow Complex. Spillet foregår i en enorm og dunkel fabrikshal hvor røg, ild og lyseffekter gør det hele rigtigt interessant. Det er i det store hele en imponerende præsentation især for et digitalt distribueret spil. Detaljerne er skarpe og grafikkens bevægelse flyder fint. Målet er at komme igennem banerne med så få fejl som mulig og så hurtigt som muligt. Det er en blanding af masser af action og finmotorik og heri ligger spillets sande kvalitet, nemlig jagten på den perfekte runde.

Der findes 50 niveauer i alt, fordelt på fem sværhedsgrader samt en turneringsmulighed. I starten handler det mest om ikke at falde af motorcycklen, men når man har klaret halvdelen af banerne så trappes sværhedsgraden op. Pludselig skal jeg være forsigtig med speederen og fordele min vægt med ekstrem nøjagtighed for at komme op ad den stejle skråning. Jeg skal læne mig bagud og senere fremad, præcis i det rette øjeblik bare for at forlænge mit hop nogle få meter og lande perfekt på den enorme stålbold for at få den til at rulle fremad ved bakke cyklen forsigtigt. Jeg skal også undgå de letantændelige og eksploderende kasser for at undgå en ufrivillig (og lang) flyvetur.

Hver bane har sit eget tema og sine egne ideer. Dette gør at jeg altid ser frem til det næste niveau når jeg er nået i gennem det forrige. Fælles for alle niveauerne er imidlertid den fremragende grafikmotor. Motorcyklen og objekterne i spilverdenen er integreret med hinanden på en logisk og naturlig måde. Kører jeg på en jernbjælke som balancerer på midten vil den naturligvis begynde at skråne. Man må hele tiden udnytte de ting der er i terrænet for at komme videre.

Dette er en annonce:

Trials HD handler også om at se og lære. Derfor kan du se replays fra de bedste på den globale topliste og man kan også holde øje med sine venners tider. Ved hjælp af en måler som vises mens løbet køres, kan du se hvor langt bagud eller foran du er i forhold til de andres tider. Desværre kan man ikke hente de andres spøgelsestider, hvilket var muligt i PC-forgængeren Trials 2. Øv. Jeg håber virkelig at udviklerne hos RedLynx frigiver en opdatering som råder bod på dette inden længe.

Der findes også minispil som kan låses op, såkaldte "Skill Games" som man bare kan gå i gang med. Her kan man blive del af et enormt flipperspil, hoppe skihop, brække så mange arme og ben som muligt hos motorcyklisten og meget mere. Det er da også sjovt i et stykke tid, men det er ikke noget jeg ville vælge i stedet for den primære spiloplevelse. Men er man i det humør eller lidt sadistisk anlagt kan man når som helst tage sin motorcyklist og se ham fræse mellem sprængladninger og gennem glasruder før eller efter de almindelige baner. Og der findes da også en vis tilfredsstillelse at hente her.

Banerne som indgår i spillet har RedLynx udelukkende bygget med den medfølgende baneeditor. Den er enkel at bruge og nem at lære og forlænger den potentielle levetid for spillet rigtig meget. Nogenlunde som i Little Big Planet men med den forskel at du kun kan dele banerne med dine venner. Der mangler et miljø hvor man kan hente baner fra hele verden og det er en skam. For hvis man ikke har nogen byggeglade onlinevenner og selv lider af manglende kreativitet så er denne ellers meget stærke og kompetente baneeditor nærmest meningsløs.

Derfor må jeg endnu engang håbe på en ordentlig opdatering i fremtiden som udvider Trails HD-fansnes muligheder til at dele ting mellem sig. Dette fjerner dog ikke det faktum at Trials HD er et rigtig godt spil. For 1200 Microsoft point er der ikke nogen grund til at tøve. Det er udfordrende, vanedannende og proppet med action. Men først og fremmes et det sjovt at spille.

Dette er en annonce:
Trials HD
Trials HD
Trials HD
Trials HD
Trials HD
Trials HD
Trials HD
Trials HD
Trials HD
Trials HD
Trials HD
Trials HD
Trials HD
Trials HD
Trials HD
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
+
Lækkert banedesign. Alsidig baneeditor. Fængende som få andre spil.
-
Ingen mulighed for at hente spøgelsetider. Begrænset mulighed for at bytte baner.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

4
Trials HDScore

Trials HD

ANMELDELSE. Skrevet af Daniel Steinholz

Trials HD handler om færdigheder. Om den følelse man får når man ligger højest på highscore-listen og om den kontrol man skal have i fingerspidserne for at komme derop. Hvis man ikke har overtaget førstepladsen så forsøger man igen og igen.Indlæser mere indhold