Dansk
Gamereactor
previews
Cyberpunk 2077

Vi har prøvet en masse Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Vi fik stukket en controller i hånden, og fik muligheden for at udforske det nye indhold der tilføjes til Cyberpunk 2077.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Der er ingen tvivl om, at Cyberpunk 2077 på trods af sine store problemer ved lanceringen i løbet af de sidste par år er vokset til at blive en god afspejling af det dystre rollespil, CD Projekt Red oprindeligt lovede. Den konstante cyklus af opdateringer, patches, fejlrettelser og forbedringer fra det polske studie har forvandlet en engang katastrofalt modtaget titel til en meget omfattende og spændende oplevelse, og i den kommende Phantom Liberty-udvidelse, den eneste udvidelse til Cyberpunk 2077, får vi tilsyneladende mere af netop det.

Som en del af CD Projekt Reds optræden ved Summer Game Fest Play Days i Los Angeles havde jeg mulighed for at spille en del af den lovende udvidelse for at se, hvordan den vil styrke Cyberpunk 2077. Det gameplay, jeg fik lov til at teste, drejede sig om en del af historien, hvor V får til opgave at redde en person af stor værdi, NUS-præsident Myers, og derefter arbejde sammen med netop denne person for at hjælpe med at besejre en voksende og farlig fraktion. I modsætning til langt størstedelen af grundspillet handler Phantom Liberty ikke om bandekrig eller om at overleve i storbyen Night City, nej, denne udvidelse præsenterer en fortælling om spionage, og det er netop her, Idris Elbas karakter Solomon Reed kommer ind i billedet.

Cyberpunk 2077
Dette er en annonce:
Cyberpunk 2077

Reed er "sleeper agent", der tidligere har arbejdet for spionagenturet FIA. Han har dog været inaktiv i årevis, og det er kun med denne voksende trussel i tankerne, at han vender tilbage. Ligesom Keanu Reeves' Johnny Silverhand er Elbas Reed en overbevisende og scenestjælende karakter, der giver dig lyst til at blive ved med at spille for at se, hvordan hans historie udfolder sig. Og apropos Reeves og Silverhand, så er fanfavoritten tilbage i Phantom Liberty som den mentalt invaderende makker, du ikke bad om, men ikke kunne leve uden.

Hvad angår gameplayet i Phantom Liberty, er det ikke meget anderledes end det, vi kender fra Cyberpunk 2077-grundspillet. Gunplay og build-crafting fungerer på samme måde, og fjenderne og bosserne, hvoraf nogle er nye fjender, giver masser af mål at skyde på eller slå/skære i, når man kommer tæt på. Heldigvis har Phantom Liberty et par andre tilføjelser i ærmet, herunder den helt nye region Dogtown.

Dette slumlignende område er en af de mest nedslidte dele af Night City, og derfor kan du forvente at støde på alle former for afskum. Da dette er Cyberpunk 2077, kan den måde, din karakter er designet på, give dig mulighed for at tale dig ud af nogle konflikter, men hvis den passive rute ikke er din kop the, er vold altid en tilgængelig mulighed. Ud over at hovedhistorien om spionage foregår i Dogtown, byder regionen også på en masse nye sidemissioner og aktiviteter, som du kan kaste dig over, og som hver især giver dig en ny måde at udvide og fortsætte din Cyberpunk-rejse på. Selvom jeg kun nåede at opleve en lille del af Phantom Liberty, var det ret tydeligt, at denne udvidelse ikke bliver en lille eller kortfattet en af slagsen.

Dette er en annonce:
Cyberpunk 2077

Og så er der selvfølgelig de typiske udvidelser med nye våben, evner (i et helt nyt skill tree) og cyberware, som alt sammen giver V mulighed for at afprøve nogle nye spillestile. Da den demo, jeg testede, kun var kort i forhold til den fulde Phantom Liberty-udvidelse, var det svært at sige, hvor stor indflydelse disse vil have på, hvordan Cyberpunk 2077 spilles, men uanset hvad er de ekstra tilføjelser velkomne.

Hvis du ikke har haft mulighed for at opleve Cyberpunk 2077 endnu eller har været usikker på spillet efter lanceringen, har det arbejde, CD Projekt Red har lagt i spillet op til denne udvidelse, været en så monumental og vellykket indsats, at Cyberpunk 2077 nu er et fabelagtigt rollespil. På en måde er det en skam, at CD Projekt Red afslutter dette spil med Phantom Liberty, da det føles som om, at det spil, som det polske hold oprindeligt ønskede at levere, endelig er her, og nu er det næsten tid til at gå videre til det næste. Men uanset hvad, hvis du er fan af Cyberpunk 2077, er Phantom Liberty bestemt ikke noget, du vil gå glip af, når det udkommer den 26. september.

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold