Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
Videos
Neon Blood
HQ

Hvis Cyberpunk 2077 var et pixeleret turbaseret RPG: Introduktion til Neon Blood

Hele udviklerteamet fra ChaoticBrain består af tech director Alejandro Chipelo, pixelkunstneren Roi Turregui og narrative director Daniel Pérez, og trioen af unge talenter fortalte os alt om et af IndieDevDays mest lovende og slående spil.

Audio transcriptions

"Okay, vi er i Barcelona til IndieDevDays dag 2 for mit vedkommende.
og vi kigger på et meget interessant spil, som kombinerer nogle ting, jeg godt kan lide Og det gode er, at vi har hele udviklingsteamet her sammen med mig."

"Dette er ChaoticBrain, og I udvikler Neon Blood.
som udefra ligner et actionspil.
men det er faktisk et RPG med en fantastisk, må jeg sige, og det er på grund af dig med en fantastisk pixelkunst oven på et 3D-miljø Så hvem af jer tre kan definere spillets hovedkoncept?
Det var som et remix af de ting, vi elsker, og som vi godt kan lide."

"og vi tager et par inspirationer fra Blade Runner fra omgivelserne som et bestemt spil, nemlig Octopath Traveler udviklet af Square Enix, som blander 2D-pixeltegningerne rigtig godt.
med 3D-miljøerne, og vi elsker rollespil."

"vi tænker lidt, ok, vi kan lide Cyberpunk 2077, vi kan lide Blade Runner Vi kan godt lide denne form for æstetik med cyberpunk-temaer osv.
Hvad kunne det blive til som et klassisk RPG-spil som Octopath Traveler, Final Fantasy og så videre?
men med cyberpunk-tema og æstetik osv."

"Det var som om, åh gud, vores hjerne eksploderede, og vi begyndte at tænke åh gud, hovedpersonen kunne være en detektiv med masser af problemer i en meget tætbefolket by med alle disse seje ting, og det gik rigtig godt."

"Min pointe er, at jeg elsker action og blod, så det er perfekt.
Det er en meget vigtig pointe, at man virkelig skal være fan af alle de ting, man godt kan lide.
for eksempel i et videospil, cyberpunk, rollespil, for at lave noget, du kan lide Vi prøver for eksempel at lave et spil, som vi virkelig nyder at spille, det er pointen."

"og du sagde action, du ved, første gang jeg så spillet, troede jeg, at det var et actionspil, som jeg sagde men selvfølgelig har du noget action i spillet du har noget kamp, som er turbaseret, men så viste du mig filmiske hvilket er ret blodigt, som du sagde, ret John Wick-agtigt, ikke?
men før det, da det er din første kamp Hvordan har I lavet kunstværket oven på 3D-miljøet?
I begyndelsen var det en slags trial and error."

"fordi det i starten er lidt svært at blande disse 3D-miljøer med 2D-pixelkunsten.
den første udgave af Neon Blood var helt anderledes med mere enkle figurer og pixelkunst meget low poly, kan man sige, med færre pixels til figurer osv."

"og så prøvede vi at nyde turen og tage vores stil med pixelerede teksturer til 3D-miljøerne, med al belysning og shaders involveret Personligt kom jeg ind senere, ikke fra starten.
og da jeg kom ind, tænkte jeg, at vi skulle desaturere alt."

"fordi vi har nogle fantastiske shaders, der får lyset til at reflektere Så vi har ikke brug for de farver, vi har brug for noget mere noir, mere mørkt.
og dette, med en slags kunstanimation, jeg lavede, der forfinede pixelkunsten og grunden er ikke kun, at I er fans, men at der er en historie bag."

"Er der noget, I gerne vil fortælle i denne interessante verden?
Så hvad kan du fortælle os om, hvad der foregår narrativt?
Fortællemæssigt vil vi faktisk gerne fortælle historien om en detektiv i et cyberpunk-miljø.
vi begyndte at skrive det, for eksempel den første udgave af Neon Blood-scriptet var med ham, bare for mange møder, snak om Vi kan gøre det her, eller hvis Axel tager det her, og vi ender med et manuskript på 16 sider vi er nødt til at sige, ok, vi er nødt til at skære i dette og efter iteration, iteration, iteration efterlader vi noget mere tegneserieagtigt noget mere, måske fjollet, noget mere..."

"måske som Octopath, som du sagde, som i tegneserieagtig, og så blev du mere seriøs Nej, nej, det var, for eksempel, da han kom til os, blev hele spillet mere mørkt.
i dette tilfælde mere noir, for at tage spillet mere seriøst folk kan spille den og sige, ok, den har nogle sjove steder, men det er en mørk historie, jeg mener, det er svært så dette er for eksempel fortællingen, der har udviklet sig meget på udviklerens og hvad kan spillerne forvente at gøre i spillet?
Jeg mener, selvfølgelig er der noget udforskning, du er første person, hvis jeg har ret, eller tredje person?
tredje person, du ser karakteren, du udforsker verdenen og så er der turbaseret kamp, så hvad skal du gøre her?
Er du nødt til at følge missioner, eller er det en lineær vej?
og så finder du fjender, der pludselig angriber dig tilfældigt?
Ja, det er til dig, men der er en tilstand i spillet, der er virkelig underholdende Det er detektivtilstanden, som hjælper dig med at følge nogle spor."

"og spillet, jeg synes, at den vigtigste, nej, den mest interessante ting i spillet er, at du er nødt til at følge disse spor, og når du bevæger dig gennem spillet du bliver konfronteret med nogle kampe, nye figurer, nye fjender og den slags ting men det vigtigste, du skal gøre, er at efterforske, så det er detektivarbejdet."

"Du starter som en almindelig politimand, en almindelig detektiv, og så med historiens forløb af fortællingens flow, ender du med at blive den centrale del af en revolution der har til formål at ødelægge grundlaget for denne cyberpunk- og noir-æstetik.
Vi har to byer, en meget luksuriøs og en meget fattig Og den luksuriøse by forsøger at ødelægge den fattige by."

"De ønsker at blive som en meget, meget rig og meget tætbefolket by men du er en detektiv fra den fattige side af tingene og man forsøger at lave en revolution og gøre tingene så lige som muligt...
men ja, verden er ikke kun hvid og sort, den er som en gråskala Du starter spillet som en almindelig dag for detektiv Axel McCoy og alle tingene begynder at være forkerte, tror jeg Han begynder at efterforske noget, vold mellem bander i byen."

"men han har ligesom en snor, han kan trække i, han er ligesom, ok, det er ikke kun for banderne han er mere involveret, dette er noget fra Bright City, dette er noget, der er mere dybt, end det ser ud til at være Fra de høje herrer, ikke?
Ja, det er rigtigt."

"Og mekanisk, hvordan kæmper du?
For vi har selvfølgelig talt lidt om udforskning...
men hvordan kæmper man?
Det er turbaseret, men hvilken type evner har du til rådighed, og hvordan kan du håndtere det?
Jeg ved ikke, hvor mange fjender du måske står over for, er der bosser i spillet?
Ja, præcis, til kampen har du normalt tre tegn Den ene er den vigtigste, det er Axel McCoy."

"Efter historien vil nogle mennesker følge Axel Vil slutte sig til din gruppe Præcis, ja Nogle af dem er en typisk RPG-rolle, tror jeg Der er en tank, en rogue, en shooter, noget i den stil Du skal vælge to af dem, der vil kæmpe med dig og du kan kæmpe mod op til tre fjender Dette er et turbaseret spil Du har evner, du har genstande, det er som et standard RPG-spil i den del men alle de animationer, der er involveret i kampen, er det, der gør forskellen Og cheferne?
Ja, der er mange Selvfølgelig kommer der til at være chefer Der er bosser Okay, jeg tror, jeg har fået et generelt overblik over spillet Men det er som sagt kun din første kamp."

"Så hvad er status på det?
Er dette vertikale snit, er det pre-alpha?
Er I klar til udgivelsen?
Hvor er du lige nu?
Vi fortsætter med at udvikle spillet Lige nu er vi i en meget tidlig, tidlig, tidlig pre-alpha Lige nu har vi seks måneder til et år tilbage af udviklingen."

"Vi er lige nu ved at afslutte spillets centrale loop Hvordan du interagerer med detektivtilstanden, alle bosserne, alle kampene osv.
Men ja, vi arbejder meget hårdt Vi fortsætter udviklingen, og dette er den første iteration til den virkelige verden, som vi viser Neon Blood."

"Det, vi har her, vil faktisk ikke blive offentliggjort om et par måneder.
men når vi udgiver den, fortæller vi det på Twitter og Steam og alt det der.
Hvor er jeres base?
I Madrid Jeg er herfra, Barcelona Han spiller lokalt denne gang Og du har også allerede en forlægger så jeg tror, at du med dette lodrette snit meget let overbeviste udgiveren om og I arbejder sammen fra nu af på denne rejse, ikke?
Ja, vi startede med Meridian sidste år."

"Omkring september, faktisk næsten et år og det var fantastisk, det er fantastisk at arbejde med dem og de giver os en masse feedback så spillet er blevet bedre, end vi kan forestille os lige nu."

"Og så ved jeg ikke, om du kan svare her...
At have Meridian sammen med jer Betyder det, at I kommer til at udgive på flere platforme og lancere fysiske udgaver som sædvanligt med Meridian?
Vi sigter mod at udgive Neon Blood på alle de store platforme Det var det, Nintendo Switch, PlayStation 4 og 5, Xbox, Steam, Epic Games osv."

"Og vi arbejder lige nu, vi kan ikke fortælle så meget men det er en mulighed for en fysisk udgivelse næste år, ja Og du er også en del af PlayStation Talents-programmet, ikke?
Ja, PlayStation Talents-programmet hjælper os meget med at udvikle Meget, meget, meget hjælp til os Hovedsageligt med den del af PlayStation men de arbejder sammen med os om programmering, markedsføring osv."

"Er der noget, jeg er gået glip af, som du synes er helt specielt ved spillet, og som du gerne vil formidle her?
Jeg tror, det er meget, meget klart men det er vores første spil, og vi har et stort ønske om at bevise vores værd i denne branche.
og forsøge at skabe det bedst mulige spil ud fra vores evner."

"og vi er glade for at være her og nyde turen Dette er vores åbningsbrev til videospilindustrien Kryds fingre og bliv Jeg ser frem til at spille Neon Blood meget snart og mange tak for din tid Tak til alle"

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere