Dansk
Gamereactor
Videos
Fallout (Amazon)
HQ

Film Frenzy: Episode 10 - Vi diskuterer nedfaldet af Fallout

Vi deler vores tanker om Prime Video 's tilpasning af Bethesdas elskede franchise, og hvordan det har formået at blive en næsten enstemmigt elsket udgave af RPG-serien.

Audio transcriptions

"Hej alle sammen og velkommen tilbage til, jeg tror, dette er vores 10. episode, tro det eller ej, af Film Frenzy. Hele banden er tilbage i aktion i dag, vi er her alle og, ja, vi skal tale om det store samtaleemne i øjeblikket, det, der alle taler om lige nu, som er..."

"Aber.
Ja, aber. Nej, Prime Videos Fallout-serie. Det er massivt, det gør - det er ikke bare, at den klarer sig godt i antal, det er - det er, at den er virkelig, virkelig god, øh, og det ser ud til at være en ting, som ikke kun fans, men også kritikere er enige om, hvilket ikke er noget, man ser meget ofte med filmatiseringer af videospil, men alle kan lide det. Det er næsten ligesom The Last of Us i den måde, den bliver opfattet på lige nu, så det er en ret spændende præmis, som jeg vil sige, på mange måder er mere imponerende end The Last of Us, fordi det er i en - det er en ny produkt, virkelig, du ved, det er - som, øh, jeg kan ikke huske, hvem det var, måske var det Todd Howard eller en af Bethesda-cheferne sagde, det er ligesom Fallout 5, men, øh, ja, jeg ved det ikke. Har vi alle set det i løbet af weekenden? Jeg blev færdig med det i går aftes."

"Jeg er ikke kommet hele vejen igennem den endnu, jeg ville bare... Mag, hvordan var din fødselsdag?
Vi savnede dig i sidste uge, havde du det sjovt? Er du kommet dig?
Øh, ja, ja, tak. Det var bare endnu en af de dage...
hvor vi gik i seng kvart i ti, tror jeg, øh, fordi vi var så smadrede..."

"efter at have haft med børnene at gøre hele dagen. Uh, Clara havde et sent møde, så det var mig, der valgte... valgte...
dem fra børnehaven, hun kom hjem ved femtiden, øh, vi bestilte sushi, og så så, tror jeg, en af de værste film, jeg har set, måske i hele mit liv, øh, som var Five Nights at Freddy's. Åh, nej. Apropos filmatiseringer af videospil, det var bare..."

"det var den mest forfærdelige ting, jeg tror, måske, ligesom, det var - det var en - det var en menneskelig katastrofe på et niveau, som jeg kun har været vidne til en håndfuld gange i løbet af min korte tid på denne jord, så i den henseende er det lidt af en skuffelse, men i det mindste kom vi til det punkt, hvor vi begge kunne grine så meget af det, at det blev meget, øh, underholdende i den henseende. Ja, det var det."

"Men maden var god, dagen var god, jeg er glad for at være tilbage, og jeg er glad for at lægge den film bag mig.
mig, øh, som på en måde har rystet min tro på menneskehedens evne til at overleve...
og trives, så, øh, godt at se Fallout i weekenden også, har heller ikke set det, så spoiler, øh, spoilers, Ben, øh, hvis du skal, øh, jeg så, jeg tror, vi kom igennem fem episoder, men vi var også nødt til at indhente Shogun. Det er meget svært at jonglere med de to på samme tid, for de er begge, synes jeg, meget gode på forskellige måder, selvfølgelig, men meget - to meget gode serier, så, øh, men vi var nødt til at indhente det, så vores fem episoder af Fallout, og vi er meget, også meget tilfredse med den, hvilket er dejligt. Jeg så det igen, fordi det er fra den samme fyr, Jonathan Nolan, jeg så for nylig den første sæson af Westworld igen, som var, øh, jeg mener, sæson - sæson to, tre, fire, forfærdelig, sæson et, noget af det bedste tv, jeg har set, det står jeg ved."

"Jeg synes, at første sæson bare er fantastisk fjernsyn hele vejen igennem, og jeg synes ikke, den falder helt ned fra en klippe i sæson to, for det meste af den - det meste af den, på i det mindste i parken og udforsker nogle af de samme temaer, nogle af de samme slags centrale karakterer, men selvom jeg synes, at Tessa Thompsons karakter er meget dårlig, meget dårligt udtænkt på alle måder, og jo mere skærmtid hun får, jo værre bliver det, øh, men ja, Jonathan Nolan, Lisa Joy, tydeligvis meget dygtige til det, de laver, men på en eller anden måde, øh, to meget forskellige ting, Ja, så, øh, det er, det er, de har tydeligvis noget kørende for dem, som er, som er fantastisk, så. Er vi forresten alle enige om, at Fallout er fantastisk, eller er der - nej, jeg tror..."

"Du vil have mig til at være den vågne skraldemand, sidde her og sige, at jeg ikke kan tro... ja, ja, okay, der er en kvinde med i den, så det kunne jeg ikke rigtig lide, også, ja, folk af forskellige racer, ikke rigtigt hvad Fallout handler om, gutter, kom nu. Ja, ja, og jeg mener, selvfølgelig er det en - det faktum, at Maximus er en sort person er tydeligvis en del af woke-dagsordenen, hvilket var trist at se for mange af os, ja, Ja, det er, som om Hollywood hader mandlige skuespillere nu, hvilket er noget, jeg har følt meget stærkt..."

"for i et par år, ja, men jeg kan ikke engang få mig selv igennem det, folk som 180, du så alle dem, der var, efter traileren kom ud, de var sådan, det er noget værre lort, og når de så ser den, er de sådan, åh, den er faktisk ret god, Ja, um, men de kan ikke sige, at de tager fejl, for det sker aldrig, på trods af woke, på trods af woke, det er rart, synes jeg, Alex var god, på trods af woke, på trods af woke, det er dog rart at se, at Walton Goggins får en masse opmærksomhed for det, han gør, fordi han er... Han er.., ligesom været en af de skuespillere, der gennem årene har lavet alle de her virkelig mærkelige - ja, Han har haft alle de her mærkelige biroller gennem hele sin karriere, og lige pludselig.., spiller han en ghoul, som faktisk har et rigtigt navn, men vi kalder den Ghoul, ja, Mr. Ghoul, det er faktisk hans fulde navn, ja, Sir Ghoul, øh, nej, øh, nej, han er fremragende, han spiller rollen fantastisk, og sagen er også, at han ikke bare spiller ghoulen, han spiller også den rigtige menneskelige version, hvis du forstår, hvad jeg mener, ja, ja, ja, cowboyen, øh, fra seriens åbningssegment, øh, som er en slags - det er - det er slipset tilbage til lige før eller da bomberne ramte, så han er en meget, meget vigtig karakter for en række forskellige grunde, men han har været god så længe, jeg mener, det er i bund og grund bare en slags 2.0 version af den karakter, han spillede i Justified, som er en serie, der på en måde falder af en klippe, men som har et par virkelig stærke sæsoner, hvor præmissen stadig er frisk, øh, han er meget god, han er et af de bærende elementer i den serie, og det er det samme slags, øh, øh, brutal, hærdet, slags, westernkarakter under andre omstændigheder, meget, meget men han er meget - jeg er enig, han er - han er - han er god til næsten alt, en fed ting også er, at selv om Tomb Raider-genstarten ikke var særlig god, er han meget god i den, så han også skinner på trods af sine omstændigheder, på trods af at han er vågen, er han stadig god, ja, ja, ja, Lara Croft er en kvinde nu, jeg kunne lide det, jeg kunne lide det, da - da Lara Croft blev spillet af en mandlig karakter, det er hans tradition, så, ja, så, ja, og han er - det er - det er rart at se ham, øh, komme frem i forgrunden på denne måde, som Er ham Aaron Moten fyren, som er hans første rolle? For jeg har ikke set ham i noget andet."

"Nej, jeg ville ikke kunne fortælle dig, hvad han har været med i før, og heller ikke... Nej, nej, ikke... ja, Alex...
kan prøve at google, jeg syntes, han var - han kom meget stærkt ud, især i den første - første episode, det er ligesom - ligesom stor rækkevidde, han har stor tilstedeværelse på skærmen, selv - og jeg bare - han - han var helt ny for mig, jeg mener, det er ikke tilfældet med hverken Ella Purnell eller, øh, eller Walton Goggins, så ja, det var rart at se, at de - fra de tre centrale søjler, er det bare virkelig, øh, som om virkelig højt til loftet med - med - med de tre figurer, det er - det er en god start."

"Ja, og jeg synes også, at det virkelig interessante ved serien er, at den ikke bare yder Fallout retfærdighed, men at de faktisk har skabt et virkelig interessant og sammenhængende plot.
der følger historien. Det er rigtigt. Og jeg ved, at du ikke er færdig med det endnu, så jeg vil ikke gå i dybden med det.
spoiler-territorium, men jeg vil sige, at slutningen er rigtig, rigtig god. De har - de har gjort en virkelig godt stykke arbejde med at få det hele til at hænge sammen. Jeg kan godt se, hvorfor nogle af de, igen, ikke helt vågnede kultur, men hvorfor nogle af Fallout-nørderne er kommet ud og har sagt, du ved, åh, det bryder kanon."

"Jeg mener anti-wokes, fordi, du ved, du er nødt til at forstå, Ben, woke er dårligt og anti-woke er godt.
Nå, ja, uanset hvilken kategori du vil placere dem i, gode eller dårlige, Fallout-nørderne, der af en eller anden grund vælger fra - som det samme, der sker med enhver filmatisering, ikke? Når den ikke er helt, du ved, i overensstemmelse med den overlevering, der er blevet beskrevet i de tusindvis af andre ting, der er blevet skrevet før i tiden, og så er der noget, der ikke stemmer overens."

"ikke helt stemmer overens med den måde, deres tidslinje fungerer på, så går de amok. Som om, ja, der er vil nok være et par uoverensstemmelser, men hvad så, ikke? Hvem bekymrer sig om det? Hvem bekymrer sig egentlig? Fordi.., Gæt hvad? Fallout er ikke virkeligt. Det er ikke virkeligt. Det hele er falsk. Lad være med at sige det. Lad være med at sige det."

"Og det er en - det er en meget - det er meget - det er en interessant og også, tror jeg, mere udfordrende måde Du nævnte The Last of Us, som er - som er - jeg vil ikke - jeg vil ikke sige, at The Last of Us er dårligt.
Jeg synes faktisk, at det var ret godt, men jeg vil også sige, at det helt sikkert er den sikreste måde.
Det er en sikker IP, fordi den allerede er meget filmisk i sit omfang, meget karakterdrevet, og det er meget nemt at caste skuespillere, der ligner spilpersonerne i spillet, og få dem til at sige versioner af det samme, og så slippe dem løs i en lineær, historiedrevet sammenhæng. Mens Fallout slet ikke er karakterdrevet, i hvert fald ikke i direkte forstand. Det er verdens- drevet og historiedrevet, så det er en meget anderledes mulighed at prøve at tage alle de interessante og skære alt det rollespilsagtige fra og fjerne førstepersonsfordybelsesfaktoren, og prøve at finde en god rød tråd i den verden. Og jeg tror, at Fallout er så godt, som det er, er - jeg siger ikke, at det er held, men det er - stjernerne står på linje, når du får noget, der er dette god til at håndtere virkelig vanskeligt kildemateriale, og så komme ud på den anden side med noget meget sammenhængende og - og meget godt, pænt sat sammen. Jeg tror, de - de gør virkelig fortjener ros der. Og også en ting, og det var faktisk - det var Clara, min kæreste, der sagde det - sagde det, da vi så, jeg tror, det femte afsnit i går aftes. Hun sagde..."

"hun sagde, det er virkelig dejligt, at det er et meget kompromisløst stykke tv. Og jeg spurgte hende, hvad hun mente med det, og jeg - hun sagde, at det tillader sig selv at være underligt, og straks voldelig og totalt melodramatisk og virkelig underlig på samme tid. Den er meget...
det ligner ikke noget, der er kommet ud af en komité, eller noget, hvor for mange producere var nødt til at skille det ad for at samle det igen. Det er meget - ikke auteur, måske for langt, men det virker som - det føles som en serie, hvor der er en meget centraliseret, kreativ kontrol med, hvad der kommer på skærmen, og hvad der bliver væk, hvilket er meget rart at se. Ja, jeg tror - jeg tror det gør den, ja. Og det er noget, man meget sjældent ser, især i fjernsynet, hvor der er store forfatterrum og en masse producere og en masse mennesker, der forsøger at, skille det ad og massere det til noget, som de gerne vil have det til at være. Og det er - det ser ud som om det er meget Nolans og Joys bæst. Det er meget flot. Ja, jeg nyder det virkelig."

"Jeg tror også, det hjælper, at Fallout har den slags stewards, ikke? Det har f.eks, Todd Howard hos Bethesda, som har magten til at sige: "Nej, vi gør det ikke på den måde, vi har tænkt os at gøre det på".
som du ønsker. Vi gør det ikke med de mennesker. Ligesom, du ved, vi hører historien om The Elder Scrolls. Masser af mennesker ønsker at tilpasse det. Todd siger, at det ikke er rigtigt. Vi laver ikke det på den måde. Vi venter, til den perfekte mulighed kommer. Og jeg tror, at det er noget, som Halo, for eksempel, har manglet. Det har ikke en brand steward. Det er har ikke den person, der kan sige, jeg forstår, hvad du gør, men lad os gøre det på denne måde, eller noget i den stil."

"det. Og jeg tror, det er derfor, Halo kommer til at virke næsten som en - hvad hedder de?
Den slags - den slags billige superhelteproduktioner. CW, er det ikke? Det er sådan en slags virker som - ja, det virker som en CW-version af det, Halo gjorde - af det, Fallout gjorde, Undskyld. Så jeg tror, som du siger, at stjernerne har stået på linje for det her. Jeg tror, at der er en mange ting, der er faldet på plads, for at det kan fungere godt. Og det store spørgsmål er nu, bliver, om de kan holde tempoet? Du ved, kan de gøre det en gang mere og fortsætte det, de har gjort her, og udvikle det til en anden sæson? Det er en af de seje ting ved Nolans del, ligesom den slags serier, der springer ud efter sæson to. Måske er det ske igen. Jeg ved det ikke. Ja, jeg tror, vi er et sted, hvor vi bare skal være glade."

"at vi fik denne første fede sæson. Det er det samme med Westworld. Folk kan faktisk bare se den første sæson af Westworld og så sige, jamen, det er det, det er fint. Det er der, hvor historien slutter. Ja, det er der, historien slutter, og den slutter med en masse mysterier, og du behøver ikke nødvendigvis at få alle svarene. Bare tag et kig på det, som det er, og jeg tror at det er helt fint. Men i det mindste kan man sige, at selv om det udnytter alle de Fallout-universets baggrund, historie og ikonografi, så er der ikke nogen fast destination for historien. De kan gøre, hvad fanden de vil, dybest set. Så jeg tror bestemt, det er den gode nyhed. Der er ikke engang virkelige begivenheder, som jeg synes, den skal skildre, fordi hvert Fallout-spil har sin egen start, sin egen midte og sin egen slutning, og det behøver det ikke... Jeg tror ikke, at Fallout-spil... Jeg er ikke Fallout-ekspert, men jeg tror ikke..."

"at de trækker særligt på den begivenhed, der har fundet sted i tidligere Fallout-spil. Jeg er ikke engang sikker på, at det gør det. Nej, men det er der, Fallout, denne tv-serie, kommer til at stå.
på sin egen måde, fordi, igen, jeg vil ikke afsløre det, men jeg vil sige - jeg kunne sige at dette på mange måder bliver den vigtigste del af Fallout-fortællingen, vi nogensinde har set. Slutningen er på mange måder en åbenbaring. Karaktererne er alle vigtige for, hvordan det fungerer, men der sker en masse ting i slutningen, i den sidste episode af Fallout, som på en måde af... Ben, Ben, Ben, Ben, du er også tæt på nu. Atombomberne gik ikke af, og vi er alle lever i en drøm, er det det, Ben? Ja, det er lige præcis det! Ja, det er faktisk krydset med Matrix, og vi er alle sammen bare koblet til maskiner og sådan noget, ja. Men nej, Det er det, jeg prøver at sige. Atombomberne var de venner, vi fik undervejs."

"vejen. Ja, men nej, Fallout-spillene stiller aldrig rigtig det store spørgsmål...
ting, gør de? Det er bare, åh, du ved, Fallout 4, åh, nogen har kidnappet mit barn, Jeg går ud og finder ham, og så finder man ud af, at ens barn er en gammel mand eller sådan noget, ikke?
Det er ligesom... Eller er han? Eller er han, ja. Eller er han? Nej. Men, ja, nej, denne tv-serie er meget anderledes..."

"i den henseende. Igen, jeg vil ikke gå ind i egentligt spoiler-territorium, men det er meget signifikant, om man så må sige. Og de har allerede, jeg tror kun, jeg fik fat i overskriften på dette, men de har allerede givet grønt lys til anden sæson, har de ikke? Jeg er faktisk ikke helt sikker.
Det er muligt. Sikkert. Det håber jeg da. Jeg er ret sikker på, at jeg har læst det, hvilket betyder, at det ser ud til, at Prime Bit- Det ser i det mindste ud til, at Amazon er glade, og de er alle glade for den gode modtagelse, og det ser ud til, at de laver tallene. Så dette kunne også være en stor, en stor, central satsning for Amazon. Og jeg tror også, interessant nok, for os, der kan lide spil samt film og tv-serier, også kunne være et stort, grønt lys eller tommelfinger op for Amazon til at fortsætte med at lave disse adaptioner. Fordi de også, tror jeg, er dem, der styrer God of War-tingen. Ja, det er det. Så det er helt sikkert for dem, tror jeg, proof of concept, at det kan fungere. Ja, helt sikkert. Helt sikkert. Jeg tror med Fallout, tror jeg, hvis jeg har ret i, at det ikke har fået officielt grønt lys endnu, men de har den der skatte- og afgiftsordning..."

"reduktion for, hvor de flytter filmen ind fra Atlanta til Californien, og de får, en skattereduktion på 30 millioner dollars for en anden sæson, hvis de filmer den. Hvilket i bund og grund er, som et sikkert svar på, at ja, de vil filme en anden sæson derovre. Men det er Jeg går dog ud fra, at vi får grønt lys inden for et par dage, med den hastighed, det her går. Det er rigtigt. Ja, ja, ja, ja. Det ser ud til virkelig at dominere samtalen online også. Så jeg ville blive meget, meget overrasket, hvis det ikke er det, laver rigtige tal her. Og Amazon, selvom de har massive hits, er de også, det virker som om, at de med Rings of Power og The Boys virkelig forsøger at skabe et centrum for, slags franchises, som de kan stole på. Så jeg tror, at hvis Fallout ender med at gøre det så godt, som de tror, at det vil, ja, så vil de også satse stort på dets fremtid fremover."

"Så jeg tror, at HBO's The Last of Us i høj grad har en naturlig slutning.
punkt, hvor de ikke kan gøre mere. Det hele afhænger af, hvor meget de kan strække begivenhederne i den ene spil, for det ser ikke ud til, at de har tænkt sig at gå videre end det. Hvorimod med Fallout, er der, igen, ingen bagstopper. Så det føles bare som om, at det her kan fortsætte i et stykke tid, og at Amazon vil bakke fuldt op om det. Ja, og det interessante er, at, du ved, Amazon har også Invincible, en anden, der klarer sig rigtig godt."

"Åh, ja, det er sandt.
Men samtidig er det ikke alle de ting, de gør, der er sikre hits. Som f.eks, brugte de latterligt mange penge på det Citadel TV-show, hvor de ville skabe Citadel-universet med spioner og alt det der. Og det var bare, det var bare forfærdeligt. Det var bare helt forfærdeligt. Åh gud, ja."

"Ja, og jeg mener, de er kendt for at lægge en masse penge bag de koncepter, der de føler kan fungere. Og det er altid, selv hvis tv-showet er noget lort, er det altid trist at se den slags store planer med alle de mennesker, der er investeret og ansat til at udføre årtiers arbejde, kun for at se det falde helt til jorden i første sæson. Så, men det virker som om, at Jeg vil ikke prøve at sige, at jeg forsvarer Amazon som virksomhed, men jeg vil sige, at de, men det virker som om, at de folk, der driver Prime Video, virker som om, at de får nogle gode ideer, og at de støtter nogle seje ting her og der. Så jeg vil gerne, jeg vil virkelig gerne at se mere af, hvad de kan gøre med Fallout, især hvis Jonathan Nolan og Lisa Joy bevarer den kontrol, som de har været i stand til at udøve her, hvilket det ser ud til, at de ville ønske at holde fast i dem, helt og fuldt. Det skulle man tro. Jeg spekulerer på, om det giver Bethesda nogen form for opmuntring til at fremskynde udviklingen af et nyt Fallout med den måde, det går på. Jeg siger ikke, at det bliver et Fallout 5 eller sådan noget. Darkfield først. Jeg spekulerer bare på, om det endelig er på tide, at de giver Obsidian en chance..."

"til at lave en Fallout New Vegas-efterfølger eller noget i den stil, du ved, bare noget, der kan kapitalisere på det.
Jeg ved ikke, hvor meget en spoiler dette er, men jeg har hørt dette online, så Mag, hold dig for ørerne. Jeg tager headsettet af.
New Vegas er åbenbart dødt, ikke? Som om de har sprængt det i luften."

"Jeg siger ikke noget, makker. Jeg siger ikke noget.
Jeg siger ikke noget. Jeg kan hverken be- eller afkræfte.
Jeg har ikke tænkt mig at be- eller afkræfte noget. Du ved, du kan se showet. Du kan finde det selv finde ud af det. Jeg vil sige, at jeg forstår, hvor du kommer fra med rygterne om, at har sagt de ting, Alex. Det med New Vegas er ikke den monumentale ting, som jeg drillede med..."

"tidligere, forresten. Det er helt anderledes end det. Men ja, se serien. Gør det færdigt.
Bethesda sagde, at de har været ret direkte. De har ikke officielt annonceret noget med en teaser eller noget, men de har stort set sagt, at efter Elder Scrolls 6, vender de tilbage til Fallout, for det er jo det, de gør, ikke? Så vi taler stadig om en spil, der ville være mindst et årti ude, der eller deromkring, med deres slags track rekord og tempo. Så jeg mener, når vi taler om, at stjernerne står på linje, at alt er ejet af Microsoft, ville det så ikke være fuldstændig tåbeligt ikke at sætte Obsidian, i det mindste Det eneste forbehold er, at Obsidian gerne vil lave Outer Worlds, og de har ingen interesse i det."

"mere i at lave Fallout. Men det ville stadig være fantastisk. Det mener jeg. Åh ja, der må være en eller anden form for af Fallout i fremtiden, for vi kan ikke vente et årti. Vi kan ikke vente til 2034 eller et eller andet på det næste Fallout-spil. Det er allerede for længe at vente på det næste Elder Scrolls.
Det er sandt, ja. Men det er også, jeg mener, jeg ved godt, at spil tager lang tid at lave, men Bethesda gør det også, de er virkelig langsomme til at lave spil. Så jeg er meget spændt på at se, hvad der kommer til at ske."

"med Fallout-IP'en. Den ene ting, vi naturligvis ikke ved, er, at der måske er dele af det, der allerede er afsløret, men Fallout 76 kunne også bare gøre det skide tal for det firma. Jeg får en fornemmelse af, at det er halvpopulært, og at det har en god fast brugerbase, for ellers ville de ikke pumpe den fuld af nyt indhold. Men det er selvfølgelig, på trods af at det var et af de hårdeste snublerier, der nogensinde er registreret i spilbranchen, endda IP-branchen, så går det åbenbart godt nok nu. Så måske er det, og det lyder trist, når jeg siger det, men måske er det vores Fallout 5. Måske er det Fallout 76 for evigt."

"Det var godt.
Nej, jeg forstår, hvad du mener.
Vi gjorde det, gutter. Vi gjorde det.
Det er sjovt, for man ser ikke 76 som et af de spil, man ikke sammenligner med..."

"det med de andre live service-giganter derude. Man tænker bare, ja, det går måske godt, men man sætter det ikke i samme bås som en Apex Legends eller en PUBG eller noget i den stil. Man tænker, det kan godt være, det går godt, men det er helt sikkert, helt sikkert vi kan ikke se fem år mere med Fallout 76. Men jeg ved ikke, måske hvis folk strømmer til det fordi de bare gerne vil spille en hvilken som helst form for Fallout i øjeblikket. Alternativet er Fallout 4 med 60 FPS."

"Det var godt.
Lad os også lukke ned for den største Fallout-mod, der er kommet i årevis. Så som, oh, lige i tide til den udgivelse.
Ja, det er rigtigt."

"Jeg elsker, har du set den officielle besked, som Fallout London-folkene har udsendt? Bethesda ændrer sig aldrig. Og det virker som om, jeg er sikker på, at de ikke mente det ondt, men det er bare.., det er Bethesda igen. Det er bare, det er bare så fucking dumt. Som om man er ved at få en kæmpe tilstrømning af spillere, der vil spille Fallout, som London-mod'en, og du ødelægger det næsten tilsyneladende med vilje. Ja, det er det."

"Det får en til at tænke, hvorfor de mon ikke gav dem en slags insiderviden, lidt og hjælpe dem lidt på vej. Det er jo Fallout 4, for guds skyld, det har været på gaden i næsten et årti. Hvilke hemmeligheder har vi?
Jeg vil også minde dig om, at de også stjal hovedfortælleren fra London-holdet. Så de de vidste tydeligvis på forhånd, at de ville gøre noget. Men du ved, igen, som de sagde, Bethesda ændrer sig aldrig. Så lad os bare klappe dem på skulderen og sige, I havde virkelig brug for en sejr med serien, og I fik den. Og det må, det føles godt for Todd, nu hvor han har været nødt til at udholde al Starfield-kritikken i mindst et år. Så det rart for ham endelig, endelig bare, ja, at læne sig lidt tilbage."

"Jeg tror, det er et godt sted at afslutte. Jeg mener.., du ved, Bethesda fik en sejr, på bekostning af nogle uheldige fjolser og ja.
Nå, men det var episode 10 af Film Frenzy, tror jeg. Vi er tilbage i næste uge med noget andet. Jeg ved ikke, hvad vi kommer til at tale om. Måske bliver det mere Fallout, måske noget i den stil. Det ved jeg ikke. Hvem kan vide det? Lad os se, hvad fremtiden bringer. Men indtil da.., det var Magnus, det var Alex, jeg var Ben, og ja, tak til jer alle for at se med."

"Vi ses i den næste."

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere