Dansk
Gamereactor
Videos
HQ

Vi lærer alt om JBL Live 3 TWS-øretelefonerne med Mikael Herje

JBL by Harman holdt en præsentation ved søen i Madrid, og vi fangede hovedtelefonerne og wereables-kategoridirektøren for at se nærmere på de forestående, forbedrede Bluetooth-øretelefoner.

Audio transcriptions

"Hej Gamereactor-venner, vi er i Madrid i dette fantastiske miljø, vi har søen i baggrunden, og vi er her sammen med Mikael endnu en gang for at lære alt om nye JBL-produkter, især øretelefonerne. Dette er det nye live lineup, der er ved at blive udgivet, af hele jeres meget overfyldte sortiment af TWS-ørepropper. Så hvad kan du fortælle os om den? Dette er den levende ægte trådløse, og det er den tredje generation af live, og vi har virkelig intensiveret indsatsen på denne for at bringe en virkelig meningsfuldt tilbud til markedet. Live 3 består af fantastiske ægte adaptiv støjreduktion, du får hi-res lyd trådløst, det kommer i tre forskellige bærestilarter, så det imødekommer faktisk behovet i marked for forbrugere, hvor ægte trådløs kan være svær at passe, og vi bringer dem i tre stilarter, Buds, Beam og Flex. Derudover bringer vi også smart opladningsetui, som vi lancerede sidste år, for nem navigation og styre alle dine funktioner, uanset hvilken enhed du bruger."

"forbundet til. Så med hensyn til det, du lige nævnte, bare for at få det rigtigt, for jeg havde nogle, for nogle seere, der måske ikke kender eller måske ikke er så meget inde i din produktsortiment, så I har Tune, Live og Tour, har jeg ret?
Ja, vi har også indgangsområdet, der hedder Wave, Tune, Live og så har vi Tour på toppen, som er det højtydende sortiment, det har en begrænset model på markedet i én bærestil, men der er vores innovationspipeline, det er der, du ser det nyeste og bedste. Så disse er top af linjen, og så har du nogle eksklusive produkter i Tour Pro linjen. Okay, så vi har touchskærmen på etuiet, kan du vise os den?
Og så tre forskellige bærestile, som du nævnte, så hvad kan du fortælle os, er det præcis den samme skærm, vi fik sidste år eller forrige år, eller hvilken type af? Det er den samme type navigationsskærm, vi har forbedret UI UX, så det er hurtigere, det er glattere, det er nemmere at navigere, forskellige ikoner gjorde det med sprogunderstøttelse, så du også har understøttelse af lokale sprog, og det er virkelig giver dig mulighed for at få adgang til funktioner, når du er i gang med et opkald eller når du er forbundet til en anden enhed end din telefon. Og så omkring lyden, hvad kan du fortælle os? Du siger, at der er tre bærestile, som også påvirker lyden og den teknologi, I er nødt til at implementere."

"inde i øreproppen for at få den til at lyde godt, har jeg ret? Det er rigtigt, men vi indstiller alle True Wireless ind på den samme algoritme, og det er en JBL-kurve, så lyden oplevelsen vil være den samme på forskellige bærestile, så vi diskriminerer ikke på det, nej nej nej, men oplevelsen vil være forskellig, fordi to af dem er i ører, og det er et forseglet akustisk princip, så mister du en slags fornemmelse af omgivelserne en smule, men med Flex, som er halvåben, mister man har du mere kontrol over omgivelserne, du kan høre ting omkring dig mere. Og hvad angår lyden specifikt, så er de mikrofoner, I bruger bruger til støjreduktion, kvaliteten af selve lyden, hvad kan vi finde der er anderledes i forhold til tidligere år og tidligere modeller? Så opkaldet kvalitet er en vigtig faktor, og vi har øget algoritmerne, så der er nye algoritmer til at undertrykke støj, når du taler, og har en samtale, der er ekstra mikrofoner, forbedret mikrofoner, der også skaber denne bedre opsamling, vi har også en ny funktion i disse, som vi kalder privatopkald, og det er dybest set, når du er i et virkelig støjende omgivelser som her, kan du have to ørepropper i øret og så vil de stråledannende mikrofoner opfange din stemme, men hvis du har brug for mere stemmeklarhed, kan du tage den ene knop ud og bruge den som mikrofon undervejs."

"Og det er eksklusivt for den nye model? Eksklusivt for premium-modellerne, ja.
Og hvad angår selve lyden og kraften eller kvaliteten, som vi får, når vi lytter til musik, intet om opkald, men om den selve lydkvaliteten, er der noget, du har ændret?
Absolut, der er nye drivere, forbedrede driverelementer, driverspoler, flytning af spoler, alt er ændret, så det er en stor forbedring i forhold til den tidligere version."

"Du får også lyd i høj opløsning på disse, de er også certificeret til højere opløsning, så hvis du har indhold, der er tilgængeligt i høj opløsning, får du også få den oplevelse. En ting, som jeg elsker, og som vi har talt om før, er donglen med Quantum TBS, introducerer I dem ikke her endnu?
Ikke i denne, er der noget, som vi kan forvente vil overskride gaming?
Jeg tror, at vi ser en sammensmeltning af livsstil og gaming i en mange steder. På disse har vi ikke den dongle-funktion, men vi har multipoints, du kan oprette forbindelse via Bluetooth, det er Bluetooth 5.3 og med LE som disse er klar til, og som vil blive lanceret senere, får du også super low latenstid på Bluetooth, så jeg tror, det vil fungere godt. Jeg kan se farverne her, hvad er farverne, udgivelsesdetaljerne, jeg tror, den udkommer om et par uger, og prisintervallet for disse. Prisintervallet på disse vil være 200 euro, de vil være tilgængelige i fire farver, der er sort, blågrøn, lilla og sølv, og i tre bærestilarter. Den kommer på markedet i begyndelsen af juni."

"Mange tak for din tid, Mikael."

Interviews

Flere

Videos

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere