Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Viper Racing

Viper Racing

Viper Racing er et realistisk racerspil, der kun handler om den fantastiske Dodge Viper. Det er lidt usædvanligt kun at fokusere på Þn bil, men læs her hvordan de er sluppet fra det

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

"I have a dream" sagde Martin Luther King engang. Jeg har også en drøm. At sætte mig bag rettet i min drømmebil, en Dodge Viper. Nu har jeg og alle andre Dodge Viper fanatikere endelig chancen. Sierra´s Viper Racing er netop drønet ud i butikkerne.

HQ

I Viper Racing er der ikke andet end funklende, toptunede Dodge Vipers, der bare venter på at komme ud og fræse asfalten tynd. Alle de andre øser som Lamborghini, Ferrari, Jaguar, og Mercedes må blive i deres garager. Nu er det Dodge Viperens tur til at give asfalten et ordentligt knus.

Man kan godt tillade sig at tage en skeptisk mine på fordi det er lidt af en satsning at spillet kun koncentrere sig om Dodge Vipers. Men, dette følte man var nødvendigt for så kunne udviklerne koncentrere sig 101% om at få Viper Racing til at ligge så tæt op af det virkelige liv som muligt og det er udviklerne sluppet rigtig godt fra. Spillet er så tæt på "the real thing" som man kan komme. Realismen i spillet har været prioriteret rigtig højt og det kan både ses og mærkes. I virkeligheden er Viperen er jo en rigtig vildbasse af en bil og det er den også her, specielt hvis man sætter sværhedsgraden til SIMULATION. Basker man for meget på speederen og drejer bare en lille smule for skarpt i et sving kommer man ud på sit livs karrusel tur og giver man for meget gas når løbet går i gang ender man med en "koger" af de helt store. Hvis alt denne realitet bliver for meget, kan man heldigvis sætte sværhedsgraden til ARCADE. Så bliver det hele noget lettere.
Kører man for vildt må det jo ende med galt og det kan det også i Viper Racing. Kører man imod et autoværn skaller lakken på bilerne af, køre man op i rumpen på en modstander får forenden en ordentlig bule, ryger man sidelæns ind i et skilt på vejen kommer der en styg bule i siden. Skaderne på bilen passer med den måde man fik dem på. Bliver ens bil totalskadet skal man dog bare trykke på SPACE-tasten og så er ens bil repareret og klar igen uden at det har kostet dig en rød reje. Synes man at det blive for irriterende med kan man også slå skaderne fra.

En ny ting er gearskiftet, der byder på en sjov nyskabelse. Det er vel som i alle andre bil spil? Nej, det er det ikke. Ganske vist kan man vælge mellem automat- eller manuel gear skifte, men ved manuel gear kan man bruge kobling og ganske som i det virkelige liv, skal denne trykkes ned før man kan skifte gear. Det tager noget tid at vænne sig til hvis man selv vil gøre det, men man kan også lade computeren klare det med koblingen. Er man lidt usikker på om man kan klare sådan et vilddyr af en bil, som Viperen kan man få hjælp fra ABS-bremser og tracktioncontrol. Det er god ting til begyndere, men de mere øvede skal nok slå disse ting fra, da bilen sløves gevaldigt.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
+
Er man blevet træt af Need for Speed's såkaldte realisme er Viper Racing måske sagen.
-
Lidt tam lyside.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Viper RacingScore

Viper Racing

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper H. Andersen

Viper Racing er et realistisk racerspil, der kun handler om den fantastiske Dodge Viper. Det er lidt usædvanligt kun at fokusere på Þn bil, men læs her hvordan de er sluppet fra detIndlæser mere indhold