Dansk
Gamereactor
previews
Will Rock

Will Rock

Will Rock - kælenavn for Willford Rockwell, er en arketypisk, spagfærdig arkæologistuderende, så langt fra en heltefigur, som man kan tænke sig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Ubi Soft byder med Will Rock på endnu en variation af det klassiske First Person Shooter-tema. Will Rock - kælenavn for Willford Rockwell - er en arketypisk, spagfærdig arkæologistuderende, så langt fra en heltefigur, som man næsten kan tænke sig. Will er på ekspedition i Grækenland, nærmere bestemt selve Olympen, med sin professor og dennes smukke datter. Hér forsøger de at afdække en glemt by, i en spalte på bjerget. Professoren bliver dræbt, datteren bliver taget til fange for at senere at blive ofret til Zeus, og Will bliver transformeret om til en alt andet end trist titan. Og så kan det nok være, at der er sat vand over til ramasjang i den græske og romerske mytologi.

HQ

Det færdige spil vil indeholde ti enorme og stærkt varierede levels, der både i plot og geografi hænger sammen i et overordnet forløb. Hertil kommer et antal multiplayer-maps, der giver en baggrund for en række særprægede våben, som passer til det syrede univers: en Medusa gun, armbrøster med flammepile og syrerifler. Der er så rigeligt brug for disse våben, når modstanderne er de største, mest frygtindgydende væsener fra mytologien, for eksempel kykloperne fra Homers Odysséen.

Udviklerne hos Saber Interactive har satset på en heftig cocktail af action, udforskning og puzzle solving, med hovedvægten lagt på action, så se frem til svedige håndflader på mus og tastatur og mærkbart stigende hjerterytme. Dertil kommer, at man har anvendt Sabers egen 3D-engine, der med en række nye teknologier i høj grad giver mulighed for interaktive omgivelser. Saber kalder det real-time shattering technology, eller på dansk: beregningerne af, hvordan en statue bliver smadret, foregår realtime, alt efter hvilket våben, der er benyttet, hvilken vinkel der bliver skudt på statuen i osv. Der vil således ikke være faste animerede sekvenser, der går igen.

Den omtalte Medusa gun er således en sød lille sag, der med realtime texture morphing forvandler modstanderen til sten og hvor det derefter bliver beregnet, hvor og hvordan de vil smuldre til støv for dernæst at forsvinde helt. Armbrøsten får de ramte til at flamme op som et antændt juletræ, hvorefter de skrumper ind til skeletter for endeligt at falde sammen som en bunke støv. Syreriflerne blæser de ramte op som en ballon, hvorefter brister til en masse små bobler, der langsomt svæver væk. GameReactor har set på en tidlig udgave af Will Rock, der ser ganske lovende ud. Vi ser frem til det færdige spil - og er spændte på, om Ubi Soft ligefrem står med en titel, der er i stand til at vise Unreal- og Quake-titlerne baghjul.

Relaterede tekster

Will RockScore

Will Rock

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Hauerslev Andersen

Lad os allerede nu slå en ting fuldstændig fast. Will Rock er et fuldkomment pinligt plagiat af Croteams Serious Sam.

Will Rock

Will Rock

PREVIEW. Skrevet af Carsten Skov Teisen

Will Rock - kælenavn for Willford Rockwell, er en arketypisk, spagfærdig arkæologistuderende, så langt fra en heltefigur, som man kan tænke sig.Indlæser mere indhold