Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
film-anmeldelser
Lost in Translation

Lost in Translation

Smuk og begavet film om et møde der forandrer to personer for altid. Thomas har kigget nærmere på Coppolas film.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det er ikke uden grund at Sofia Coppola kunne tage en Oscar med hjem fra årets Oscaruddeling. "Lost in Translation" er nemlig et lille mesterværk, der med meget få, men uhyre flotte billeder, fortæller historien om en middelalderlig skuespiller og en ung piges fælles oplevelser i Japan.

Historien tager sit afsæt i skuespilleren Bob Harris, spillet mesterligt af ironiens mester, Bill Murray, der ved et ophold på et hotel støder på Charlotte (Scarlett Johansen), der er i Japan på forretningsrejse med sin mand der er fotograf. Langsomt lærer de hinanden bedre at kende og som venskabet udvikles får vi et nærmere indblik i deres liv. Bill Murray er altid god for et par grin, men modsat de hysterisk grinagtige ting han tidligere har været med i, så er humoren her dæmpet og til tider helt tragikomisk.

I sidste ende er de små sjove episoder ikke engang det bærende element. Det er til gengæld den flotte skildring af helt almindelige personer og deres tanker. Alt fra nærmest ligegyldige ting til livets store spørgsmål vender, uden at det virker kvalmt. Det smukkeste er dog hvordan disse to mennesker ændres for altid, uden at nogen andre nogensinde ved det.

Lost in Translation
Lost in Translation
Dette er en annonce:
Lost in Translation
Lost in Translation
Lost in Translation
Lost in Translation
Dette er en annonce:
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

Lost in Translation

Lost in Translation

FILM-ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Smuk og begavet film om et møde der forandrer to personer for altid. Thomas har kigget nærmere på Coppolas film.Indlæser mere indhold