Dansk
Gamereactor
film-anmeldelser
Pirates of the Caribbean: At World's End

Pirates of the Caribbean: At World's End

Kaptajn Jack og banden har ramt bunden. Og det er ikke havbunden, jeg snakker om. Martin er uendelig skuffet over afslutningen på denne trilogi.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

At World's End fortsætter umiddelbart efter, hvor Dead Man's Chest sluttede. Jack Sparrow er blevet slugt af den mægtige Kraken, Elizabeth og Will snakker ikke til hinanden og Davy Jones' bankende hjerte er endt hos den helt igennem onde Lord Beckett. Og det er så lige omkring her, at historien i At World's End stopper med at give mening. Pirates-filmene har altid holdt publikum fast gennem sin charme, og ikke gennem selve historien, men det er slet ikke til at se gennem fingre med det mangelfulde kaos, vi spises af med denne gang. I stedet for at bygge videre på de ting, der blev introduceret i de to første film, prøver det tredje kapitel at sejle sin helt egen sø, og at det endelige manuskript ikke lå færdigt før optagelserne gik i gang, er pinligt tydeligt at mærke. Massive plothuller og generelle skuffelser gør Pirates 3 til en historiemæssig rodebutik, der kun lige formår at hænge sammen.

HQ

Hovedattraktionen i Pirates of the Caribbean har altid været fænomenale Johnny Depp, men selv ikke han kan redde den synkende skude denne gang. At gøre en karakter, der i forvejen er så langt ude som Kaptajn Jack, skizofren, er simpelthen for meget, og det virker som om det kun er gjort for at sikre et par billige grin. Orlando Bloom og Keira Knightley udgør stadig det mindst overbevisende par i filmhistorien, og hovedskurken Lord Beckett har ikke rykket sig en millimeter på noget tidspunkt, han forbliver endimensional hele vejen igennem. Selv Bill Nighy som Davy Joes er blevet skubbet lidt i baggrunden, og tilbage er kun den altid herlige Geoffrey Rush.

De tidligere films akilleshæle var uden tvivl deres længder, men Gore Verbinski har ikke lyttet til den mindste kritik, faktisk tværtimod. La grand finale eller ej, intet i At World's End undskylder de næsten tre timer, det tager filmen at snegle sig til vejs ende. Som en slags kompensation for alt overstående, er Pirates 3 spækket med vidundersmukke computereffekter, men et tårnhøjt budget kan kun gøre en god film bedre, aldrig en dårlig film god. Jeg er efterladt med samme følelse, som da jeg så Matrix Revolutions. Ja, det er da en slags afslutning, men langt fra en værdig en. Alverdens store navne og flotte effekter kan ikke gøre det mindste, når historien knapt hænger sammen og det er præcist, hvad der er sket med Pirates of the Caribbean. Denne skude er stødt på grund, alle mand fra borde!

Pirates of the Caribbean: At World's End
Pirates of the Caribbean: At World's End
Dette er en annonce:
Pirates of the Caribbean: At World's End
Pirates of the Caribbean: At World's End
Pirates of the Caribbean: At World's End
Pirates of the Caribbean: At World's End
Dette er en annonce:
04 Gamereactor Danmark
4 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold