Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Rygte: Xbox Series X-efterfølgeren bliver udgivet i 2028

De lækkede Microsoft-dokumenter har afsløret en overflod af detaljer om fremtidsplanerne for Xbox. Nu er der også information om deres næste store konsol.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der kommer lige nu en lind strøm af lækkede fortrolige oplysninger fra de Microsoft-dokumenter, som er blevet fremvist i retssagen om opkøbet af Activision Blizzard. Tidligere i dag kunne vi rapportere, at The Elder Scrolls VI står til at blive en PC/Xbox-eksklusiv titel ligesom Starfield, og at Xbox Series X ser ud til få en mid-gen variant uden diskdrev og med et større SSD og en ny controller.

Men der er også dokumenter, der giver os indikationer om, hvad vi kan forvente af Microsofts langsigtede planer - herunder deres næste store konsol. Ifølge et af de interne dokumenter, som offentligheden nu har fået at se, ankommer den næste Xbox i 2028. Det betyder, at Xbox Series X/S-konsollerne får en levetid på otte år, inden de bliver erstattet.

Det lyder troværdigt, eftersom Xbox 360 også havde en levetid på otte år (2005-2013), inden Xbox One erstattede den. Sidstnævnte var på markedet i syv år (2013-2020), før Series-konsollerne ankom.

Det lader også til, at den næste Xbox muligvis udkommer sammen med en eller anden håndholdt enhed, eftersom dokumentet nævner billige håndholdte enheder til 99 dollars.


Rygte: Xbox Series X-efterfølgeren bliver udgivet i 2028


Indlæser mere indhold