Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
Starfield

10 små ting, som du (måske) har overset i Starfield

Starfield er fyldt med små, sjove referencer og detaljer - vi har samlet 10 af dem her.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Årets største spil er landet, og Starfield er et glimrende og massivt rumeventyr. Da spillet kommer fra Bethesda Game Studios, er det i sagens natur proppet med små detaljer, features og referencer.

Vi har samlet 10 små detaljer fra Starfield, som du (måske) har overset, og selv om ingen af disse indeholder spoilers, vil de afsløre småting om spillet. Så hvis du selv vil opleve det hele i Starfield, så skal du stille og roligt springe over denne artikel. Når det er sagt, lad os komme i gang.

01: Hændelser i Cydonia
I minebyen Cydonia på Mars er der ved byens indgang en timer på et skilt, som viser hvor mange timer der er gået, siden den sidste "hændelse" fandt sted i byen. Skulle du være så uheldig at trigge en hændelse (for eksempel, naturligvis ved en fejl, at skyde en indbygger i ansigtet), vil timeren på skiltet blive nulstillet og tælle op fra 0 i realtime.

Starfield
Dette er en annonce:

02: Delvin Mallory
På et tidspunkt ankommer man til et fængsel, og hvis man begynder at kigge i fængselsarkiverne, vil man falde over navnet Delvin Mallory. Dette er en lille hilsen til Skyrim, da Delvin Mallory nemlig var navnet på en tyv i The Elder Scrolls V: Skyrim - og hvilket bedre sted at hylde ham end i et fængsel i rummet.

03: Don't use
Man vil i et rumskib kunne finde en rumhjelm med et stykke tape på visiret, hvor der står "Don't use". Hvis man vælger ikke at følge anvisningerne, og alligevel bruger hjelmen, vil man, hvis man spiller i first person mode, kunne se dette tape på visiret, og at det dækker for noget af udsynet.

Starfield

04: Nutidig civilisation
Starfield udspiller sig over 300 år ude i fremtiden, og Jorden er blevet forladt af menneskeheden. Hvis man flyver tilbage til Jorden, er der spor efter nutidig civilisation. Man kan blandt andet finde rester af pyramiderne, Empire State Building og The Shard i London, som er den højeste bygning i Vesteuropa.

Dette er en annonce:
Starfield

05: Nutidig civilisation i rummet
Det er ikke alene på Jorden, at der er spor efter nutidig civilisation. Hvis man tager en tur til vores gamle måne, kan man finde rester fra Apollo 11 rummissionen og det amerikanske flag som astronauterne satte deroppe. På Mars kan man finde det udtjente Mars Exploration Rover-køretøj.

06: Trælse sælgertyper
Mens man flyver i rummet, kan man risikere at blive antastet af nogle forsikringssælgere, som siger, "We've been trying to contact you about your ship's extended warranty". Det er inspireret af en række "We've been trying to reach you about your car's extended warranty"-memes, som florerer på nettet.

Starfield

07: Hæng nu det toiletpapir rigtigt
Denne diskussion har ødelagt ægteskaber; hvordan skal toiletrullen hænge på toiletrulleholderen? Skal papiret vende indad, eller skal det vende udad? I Fallout 4 vendte toiletpapiret indad, og nogle dedikerede fans med alt for meget tid lavede en mod, hvor man kunne vende papiret. Det er ikke nødvendigt i Starfield, da man, i en lille hyldest til denne mod, fra starten selv kan vende toiletpapiret, så det hænger, som man ønsker det.

Starfield

08: Calypso
Hvis man bevæger sig ind i The Lodge's store opholdsrum, vil man måske bemærke, at der er en flot model af et lille skib nede ved bagvæggen. Det skib ligner præcis Calypso, som er det skib, den verdensberømte fotograf, filmskaber og forfatter Jacques Cousteau brugte til at rejse rundt på verdenshavene i, når han skulle på opdagelse og formidlede dem i nogle af de mest fremragende naturfilm nogensinde. Helt logisk at hylde Jacques Cousteau i et spil som Starfield, der netop bygger på opdagelsesrejser.

Starfield

09: Konfigurerbare loading screens
Hvis du tager billeder med Starfield's photomode, vil disse billeder blive inkluderet i puljen af billeder, som bliver brugt i diverse loading screens. Dette var i øvrigt også en feature i Fallout 76.

10: En rørende hyldest
På en bænk på rumstationen/rumteleskopet The Eye ligger der en besked fra Alex Hay. Dette er Bethesdas hyldest til en dedikeret fan, som desværre ikke nåede at opleve Starfield, da han var syg med lungekræft og døde i marts måned i år, længe før Starfield var klar til udgivelse. I beskeden står der: "To all my friends and fellow explorers. I'm always with you, out there in the Starfield. Love always, Alex Hay".

En rørende gestus - vi ses derude Alex Hay.

Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?Indlæser mere indhold