Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
artikler

De bedste indiespil der kommer i 2017 (og deromkring) - del 1

Vi har lavet et grundigt overblik over de spændende indie-titler, som vi ser meget frem til at få i hænderne i det kommende år - og deromkring.

  • Tekst: Gamereactor redaktionen

Vi har samlet en kæmpe lang liste (i tilfældig rækkefølge), over de indiespil, som vi på redaktionen ser rigtig meget frem til udkommer i løbet af de næste tolv måneder (højst sandsynligt, i hvert fald) og lidt til. Listen har vi delt op i fem bidder, så den er lettere for dig at fordøje. Værsgo!

Yooka-Laylee(PC, PS4, Switch og Xbox One)
Den spirituelle efterfølger til det velkendte og højtelskede Banjo-Kazooie udkommer endelig i april måned (den 11. april for at være helt præcis). Alt som Playtonic Games har vist frem, har været præcis det, som fansne har længes efter; open world, masser af ting man kan samle på, en kæk humor og en farverig samling af karakterer. Yooka-Laylee har en masse potentiale for at blive en af de sjoveste, skønneste og mest hjertevarmende spil i 2017. Vi glæder os!

Hellblade: Senua's Sacrifice (PC, PS4)
Udviklerne Ninja Theory kalder Hellblade for et "independant AAA game". Det blev annonceret tilbage i 2014 og fik med det samme ros for sit koncept. Som nogen måske kan se i trailerne, er spillet baseret på keltisk mytologi, og historien handler om hovedpersonen Senua's personlige rejse gennem en underverden fyldt med psykotiske manifestationer af hendes eget sind, og det ser ud til, at det har en stærk historie at fortælle.

Rain World (PC)
Indie-udgiveren Adult Swim ved virkelig, hvordan de skal udvælge de helt rigtige spil, og Rain World er ingen undtagelse. I denne platformer, der ser noget så herlig ud, påtager spilleren sig rollen som en nomadisk snegle-kat (ja, du læste rigtigt...) og kravler sig vej gennem baner med et tydeligt industrielt præg som både bytte og jæger.

Cuphead (PC, Xbox One)
Cuphead er en af de meget ventede titler her på Gamereactor-redaktionen og er på mange måder unik. Det ligner en klassisk tegnefilm fra 30'erne, og med sit fantastiske design vandt det vores hjerter allerede ved første blik. Det er en Run-and-gun platformer, hvori vi følger hovedpersonen Cuphead i hans mission på at tilbagebetale en gæld til djævlen, og det gør han ved at gennemføre de forskellige baner og nedlægge bosser.

Bloodstained: Ritual of the Night (PC, PS4, Xbox One)
Metroidvania-spil er stadig populære den dag idag. I spidsen for udviklingen af Bloodstained finder vi den tidligere Castlevania producer, Koji Igarashi. Mange anser dette for at være en spirituel efterfølger til serien, og det er nok ikke svært at få øje på hvorfor på grund af de mange ligheder og det faktum, at Igarashi selv arbejder på det. Godt nok er spillets udgivelsesdato først planlagt til 2018, men vi holder stadig et vågent øje på titlen!

Death's Gambit (PC, PS4)
Death's Gambit er en action-RPG titel, der lader til at samle sin inspiration fra Dark Souls. Historien, som vi følger i spillet, handler om en dødsagent, som kommer til at stå overfor nogle særligt svære udfordringer. Spillet er nemlig designet specielt til at være svært, og udviklerne White Rabbit har advaret os om, at vi kommer til at fejle og dø mange gange. Hver boss vil kræve en ny strategi, så når spillet udkommer, må vi væbne os med tålmodighed og ihærdighed!

Outlast 2 (PC, PS4, Xbox One)
Det første Outlast-spil var et fantastisk horror-spil. Det var en intens oplevelse fra start til slut, der hele tiden holdte dig på kanten af dit sæde og fik de nervøse trækninger til at gå amok. Outlast 2's udgivelsesdato er planlagt til i år, og det ser ud til at blive mindst ligeså godt som sin forgænger - hvis ikke bedre! Så horror-fansne derude kan godt forberede sig med beskyttende puder foran ansigtet og en masse mod, så de er klar, når Outlast 2 lander.