Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Championship Manager fokus

Vi taler her med Marc Duffy fra SI Games om de kommende spil i Championship Manager serien - verdens største fodboldmanager!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Championship Manager serien er en af de mest populære og bedst sælgende til PC igennem mange år efterhånden. I kølvandet af CM 00/01 tog vi kontakt til engelske Sports Interactive Games, og kom i snak med Marc Duffy, som her besvarer er par spørgsmål om CM 01/02 og CM4. Spark løs!

Navn: Marc Duffy

Alder: 24

Født: Watford, England

Dette er en annonce:

Ansat: 1999

Favorithold: Watford

CM Position: AMC

GameReactor: Hvornår udkommer CM 01/02 ?

Dette er en annonce:

Marc Duffy: Spillet udkommer omkring oktober-november 2001.

GameReactor: Får vi nye ligaer at se i CM 01/02 ?

Marc Duffy: Ja, vi har tilføjet nye ligaer, men på nuværende tidspunkt er det ikke noget jeg kan fortælle mere om.

GameReactor: Får vi nye elementer at se i kontraktforhandlingerne, som for eksempel at kunne tilbyde spillerne en gratis bil eller et hus?

Marc Duffy: Nej.

GameReactor: Får man som spiller mere at skulle have sagt i forbindelse med udbygning og forbedring af stadion?

Marc Duffy: Nej, vi har aldrig rigtigt synes, at det var noget, en manager har indflydelse på i virkeligheden. Derfor bliver det heller ikke muligt i CM 01/02.

GameReactor: Bliver det muligt for spilleren at rose en spiller i World Class, som man for eksempel vil opleve Rummenigge rose Kluivert?

Marc Duffy: Nej, ikke denne gang. Men det noget, som vi gerne vil have med i CM4.

GameReactor: Kommer vi til at se nogle nye ting eller forbedrede elementer i managerens forhold til pressen og boardet.

Marc Duffy: Nej, CM 01/02 bliver mest af alt en spiller/data-opdatering med nogle fede, nye features.

GameReactor: Kan vi forvente forbedringer eller nye elementer i Multiplayer spillet?

Marc Duffy: Det bliver igen først i CM4.

GameReactor: Der er mange fans, der har efterspurgt muligheden for at arrangere afskedskampe for spillere, der må forlade holdet?

Marc Duffy: Åt ord: CM4.

GameReactor: Hvad med muligheden for at spille All Star / World Team kampe efter Euro og World Cup´erne?

Marc Duffy: Jeg er faktisk ikke sikker på, om det står til at blive programmeret ind I CM 01/02. Dermed ikke sagt, at vi ikke gør det

GameReactor: Der har været en del utilfredshed med, hvordan de årlige præmieringer af spillerne bliver valgt. For eksempel blev Bodo Ilgner den 3. bedste målmand, selvom han kun spillede 3 kampe, og der gik 9 mål ind på ham. Har i tænkt jer at forbedre dette misforhold i CM 01/02?

Marc Duffy: Ja, det er noget vi arbejder på at forbedre.

GameReactor: Muligheden for at vælge en Playmaker var noget nyt i CM 00/01, men der er mange fans, der har problemer med at finde denne type spiller. Gør i noget for at gøre det nemmere i CM 01/02? Og vil ens spejdere eller trænere fortælle dig det, hvis du har en spiller med potentiale til at blive Playmaker?

Marc Duffy: Dine spejdere vil fortælle dig så meget om en spiller som overhovedet muligt, men om han er en potentielt god Playmaker kan jo være svært at sige. Du bliver selv nødt til at se i spillerens statistik indenfor rate of assists, passing, flair, creativity og så videre.

GameReactor: CM spillene har altid manglet hold-logoer og våbenskjold. Får vi dem endelig at se i CM 01/02?

Marc Duffy: Nej. Vi har desværre ikke licens til at bruge dem.

GameReactor: Hvad med muligheden for at implementere dem selv? Ligesom man kan med menubaren?

Marc Duffy: Vi har selvfølgelig tænkt på denne mulighed. Måden skærmen er opbygget skulle gerne muliggøre den slags ændringer. Det er garanteret noget for vores store internet community at tage fat på - det plejer de gerne at ville.Indlæser mere indhold