Dansk
Gamereactor
artikler
Counter-Strike 2

Copenhagen Gaming Week - en chance for at skyde dine helte

Så går det løs - Copenhagen gaming week har lagt hele sit program ud - men som sædvanlig er vores CS2 skribent kun interesseret i... well, CS2.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Okay, Copenhagen Gaming Week er klar med et brag af et program (jeg er for gammel til at bruge ordet BANGER), der ikke tilgodeser kun online og computer gaming men også rigtig mange andre aspekter indenfor spil og leg. Der er rigtig mange forskellige deltagere, foredrag, og også interaktive events. Der er faktisk rigtig mange ting, også med Cos-play og selv politiet kommer derud og laver foredrag om f.eks.Børn og digital sikkerhed, Min naturlige angst for autoriteter gør nok jeg ikke skal i nærheden af dem, men det ser enormt spændende ud, og det er en blanding af foredrag, aktiviteter, og selvfølgelig hvad der for mig er the main attraction: CS2 turneringen hvor alle der kvalificerer sig igennem FaceIt kan ende op på de store scener mod henholdvis NiP og Astralis

Selve programmet og udformningen er ikke lige min kop te, da jeg foretrækker en kæmpemæssig oversigt i form af et skoleskema, men der er jeg nok bare for oldschool. I hvert fald er der enormt mange aktiviter og et bruger interface, hvor man kan tilpasse det nøjagtigt til hvad man har lyst til.... Her har jeg valgt Gaming og Lørdag og det ser så sådan ud.

Counter-Strike 2
Lidt rodet og alt for interaktivt program for mig, men tror der er nogen der kan lide det

Med programmet er der også cosplay, street games, influencers, men især et foredrag af cs2 analytiker og tidligere pro-spiller Pimp er noget jeg i hvert fald skal se. Til gengæld er valget af målgruppe nok ikke lige den demografi som jeg hører under, men det ser stadig spændende ud og helt sikkert et besøg værd.

Dette er en annonce:

Men, nu kommer vi til den interessante del for alle I wannabe Counterstrike pro spillere. Der er en mulighed for at komme til at spille mod to af de helt store orgs i verden, Astralis og NiP. Men hvordan spørger I så? Jo nu skal I høre!

Selve turneringen er delt op i 3 faser. En faceit kvalificering, der er for Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. En Copenhagen Showdown del, hvor de kvalificerede hold møder hinanden, og så en Copenhagen Gaming Week del, hvor dem der er kommet igennem nåleøjet møder Astralis og NiP, og måske hinanden. Skemaet ser således ud:

Counter-Strike 2
For dem der kan, er det chancen for stå på den store scene og vise deres værd.

Faceit turneringen er åben lige nu, og indtil videre er der 5 hold tilmeldt fra Danmark (per 21.12.2023): Preasy, Maknitude, Sashi, Cepter BitSkins og Sera; alle solide hold med gode resultater på den danske scene. Fra Sverge har vi indtil videre kun Young Gods, talent holdet fra Godsent, mens Norge faktisk har 2 hold; BIOS v2 og Infurity, Begge hold er ukendte men har dog entries HLTV. Og endelig er det ret imponerende der kun er et hold fra en forholdsvis stor CS nation som Tyskland; et totalt ukendt hold ved navn Inter SG. Det seneste hold kendt under det navn var fra Rusland, men det nok næppe dem, der stiller op, da man skal have minimum 3 personer fra det pågældende land på Rosteren.

Dette er en annonce:

For dem der er interesseret, er det her en fed oplevelse med hotelophold, transport og det helt store gejl - så måske er det jer, der skal stille op med jeres mixhold og lave en Copenhagen Flames-rerun fra Majoren?

Road to Copenhagen's online kvalifikationsrunder foregår på Faceit-platformen og kan findes her

Indtil videre kan både Sachi og Preasy spille op mod Astralis og NiP, men det kunne være tyske Alternate Attack, Sprout eller måske Svenske Eyeballers lige pludselig møder op - eller at netop det der Mix hold som DU går og leger på skal være med.

Mit håb er at Bubszkij tager Torben Iorden under armen og stiller op og jorder dem alle sammen - måske flankeret af Kjaerbye, Xyp9x og så med Buzz eller Borup... De kunne også hive JERN med, for han er efter eget udsagn enormt god til at stå i spawn og droppe! Ja jeg savner stadig CS på ZULU, men, alas sådan forgår alverdens skønhed.

Counter-Strike 2
Bubszkij på den store scene til Blast i Royal Arena.

Det korte af det lange er der er alle tiders mulighed for at sætte evnerne hvor ens internet keyboard warrior på X er, og melde sig ind på FaceIT og så vise sig helt nøjagtigt hvor fantastisk man er - nåja, også ser resten af konceptet med Copenhagen Gaming Week også ret okay ud - hvis man er til en spændende og udfordrende weekend for alle aldre og gider at blive underholdt ud over det sædvanlige

Se yderligere af det ret så vilde program her.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold