Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
ARTIKEL - SPONSORERET INDHOLD

Det er muligvis tid til en opgradering

Det er ved at være tid til en opgradering, hvis du ejer et ældre NVIDIA GeForce 60-klasse grafikkort. Overvej at opgradere til RTX 4060.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Ejer du et ældre NVIDIA GeForce 60-klasse grafikkort, så bør du overveje at opgradere til RTX 4060.

HQ

Baseret på Steams seneste hardwareundersøgelse fra september 2023 befinder 4 ud af de 5 mest populære GPU'er sig i GeForce 60-klassen.

GeForce RTX 4060 har altid været det bedste bud på ydelse i forhold til pris, og det er ikke anderledes med introduktionen af GeForce RTX 4060, som er en fremragende opgradering til 1080p-gamere, der ønsker at taget skridtet videre fra deres 10-serie, 16-serie eller 20-serie-GPU for at opleve smuk grafik, høje billedhastigheder og flydende gameplay.

Efterhånden som computerspil bliver mere og mere krævende, vil et aldrende grafikkort få svært ved at håndtere nogle af nutidens AAA-spil.

Det er muligvis tid til en opgradering

Hvis du har et GTX 1060 og skifter til RTX 4060, kan du opleve en gennemsnitlig 14-dobling af ydeevnen og nyde, at spil såsom Microsoft Flight Simulator, Forza Horizon 5 og F1 22 kører i over 100 FPS - en særdeles mærkbar stigning. Ydermere får du adgang til de nyeste banebrydende funktioner i Ada Lovelace GPU-arkitekturen med DLSS 3. Når du tilføjer DLSS 3 og ray tracing, er den visuelle og ydelsesmæssige forskel markant. NVIDIA DLSS revolutionerede grafik ved at anvende kunstig intelligens til at øge billedhastigheden og samtidig levere skarpe billeder af høj kvalitet i spil, der understøtter ray tracing.

Det er muligvis tid til en opgradering

Med DLSS 3 introduceres Frame Generation, som genererer helt nye frames ved hjælp af AI, hvilket forbedrer billedkvaliteten og øger ydeevnen markant. DLSS 3 indeholder også NVIDIA Reflex low latency-teknologi, som synkroniserer din GPU og CPU og sikrer, at din PC har den hurtigst mulige responstid - noget, der er ekstremt vigtigt i konkurrencepræget gaming.

Energieffektivitet er også en vigtig faktor ved valg af dit næste grafikkort. Ada-GPU'er er utroligt effektive, hvilket gør RTX 4060 til en meningsfuld opgradering, eftersom den bruger målbart mindre strøm. Dette hjælper med at holde energiregningen nede i tider med stigende omkostninger.

GeForce RTX 40-serien repræsenterer et massivt spring i ydeevne og effektivitet i forhold til tidligere generationer, både for gamere og content creators. Sidstnævnte kan lige såvel som streamere drage fordel af den nye 8. generations-encoder med AV1-understøttelse til live-streaming i højere kvalitet og få adgang til forbedrede AI-værktøjer til hurtigere videoredigering. 3D-kunstnere vil opleve præstationsforbedringer under 3D-rendering i realtid.

Det er muligvis tid til en opgradering

Med forbedret ydeevne og understøttelse af ray tracing og DLSS 3-acceleration kan du nyde de nyeste spil med højere billedhastighed og større detaljegrad. Så uanset om du ønsker at gøre din PC klar til spil som Cyberpunk 2077: Phantom Liberty eller ønsker at øge tempoet og effektiviteten af dine kreative apps, så har MSI nogle gode tilbud på GeForce RTX 4060, som er værd at tjekke ud.

MSI RTX 4060 Gaming X

Gaming X-varianterne er pålidelige arbejdsheste, der nemt kan overclockes, og som er udstyret med den nyeste 9. generation af MSI's Twin FROZR-kølesystem med forbundne blæserblade og lerbaserede termiske puder. En kobberbundplade leder varmen væk fra GPU-chippen og hukommelsesmodulerne. Kortets design er dristigt, men subtilt; kompakt, men kraftfuldt - og selv den interne radiator er optimeret til både varmespredning og støjsvaghed. For at øge kølingen og styrke kortets struktur er det udstyret med en massiv bagplade i aluminium.

MSI RTX 4060 Ventus 3X

Ventus 3X er den kraftigst nedkølede i Ventus-serien og har en ekstra blæser, men også et meget mere aggressivt design. Selvom det kan virke en smule overkill, gør det tredobbelte blæserdesign det muligt for brugeren at få en meget mere stille oplevelse. Ligeledes tillader det at balancere et scenarie med høje eksterne temperaturer, hvor der kræves en køleløsning med høj luftstrøm til dit grafikkort, eftersom det stadig er overclocket fra fabrikken af MSI.

Det er muligvis tid til en opgradering

MSI RTX 4060 Ventus 2X Sort

Den sorte version af Ventus 2X har to massive blæsere på en lige så stor køleplade, hvilket sikrer at kortet er så præcist og kompakt som muligt. Ventus-kort er så meget mindre end de fleste andre grafikkort, at de ofte bruges i kabinetter med en lille formfaktor. På grund af en lidt reduceret termisk effekt anvendes de ofte i kabinetter med meget lidt plads at vride sig på. Kortet benytter sig af MSI Torx Fan 4.0, der har parrede blæserblade, som fokuserer luftstrømmen bedre end normale blæsere.

MSI RTX 4060 Ventus 2X Hvid

Dette er kortet til dem, der foretrækker at være lidt mere kunstneriske, eller som bare ikke gider køre med de sædvanlige valg af sort eller grå. Her får du en meget iøjnefaldende hvid farve at arbejde med til en ligeledes helt hvid konstruktion - og lad os være ærlige, hvis det er godt udført, ser det virkelig bare flot ud, da også bagpladen og blæserbladene kommer i hvid.

Du kan finde dit foretrukne MSI RTX4060-kort lige herIndlæser mere indhold