Dansk
Gamereactor
artikler
Assassin's Creed Origins

Discovery Mode bringer uddannelse og viden til Assassin's Creed i 2018

Dette nye initiativ kommer i form af en gratis opdatering, der gerne skulle bruges til undervisning omkring det gamle Egypten.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er bare en måned væk fra udgivelsen af Ubisofts seneste kapitel i deres berømte Assassin's Creed-serie, der i denne omgang tager os med en tur til det gamle Egypten, eller 49 f.kr. for at være helt præcis, for at vise os en gigantisk åben verden fyldt med hemmeligheder at finde og opdage. For yderligere at styrke deres position som fortæller og kurator af denne oplevelse, har Ubisoft sat ekstra ressourcer af til at præsentere en historisk korrekt rendering af Egypten, og det er blevet til et nyt initiativ kaldet Discovery Tour, en ny del af Assassin's Creed Origins der ankommer i 2018, og som primært skal bruges i undervisningsmedfør til at lære elever mere om perioden igennem interaktiv undervisning.

I Discovery Tour (som de fleste kalder det) udforsker spilleren en verden der er foruden mange af de forventede aspekter såsom narrativ og kamp, og i stedet vil der være særlige missioner der beder spilleren om at besøge forskellige steder i verdenen for at lære mere om de gamle egyptiske ideer såsom balsamering, såvel som berømte mennesker og steder. Siden der ikke er nogen fare kan spillere udforske i et mere roligt tempo, og samtlige af de landemærker man kan besøge er også i den almindelige udgave af spillet, så de hører ikke eksklusivt til i Discovery Tour.

"Det er virkelig noget vi har ønsket at lave i meget lang tid", fortæller Creative Director Jean Guesdon omkring denne særlige del af spillet da vi snakkede med ham ved en preview-begivenhed i London. "Ideen er, at når vi nu putter så meget arbejde og kærlighed i at genskabe disse tidsperioder på en så troværdig måde som muligt, så følte vi at vi kunne bruge dette arbejde til at præsentere verdenen på en anden måde, hvor de interesserede faktisk kan lære mere om tidsperioden."

"Vi sigter efter at levere en mere interaktiv oplevelse, og derigennem en lærerig, akademisk tilgang. Denne gang sagde vi 'okay, vi gør det og vi gør det helt og holdent', så vi fjernede spillet for narrativitet, konflikt og kamp, og i stedet skabte vi tonsvis af fremvisningsture, præcis som på et museum, som er blevet skabt i samarbejde med historikere og specialister, som har givet os masser af ægte, akademisk indhold at arbejde med. Faktisk er hele spillets verden et stort interaktivt museum i Discovery Tour".

Dette er en annonce:

"Verdenen, 3D-verdenen i spillet er faktisk en scene, den beholder der skal bruges til at afvikle og indeholde alle disse tours og alt denne viden. De bliver opdelt i stationer, så du frit kan opsøge den konkrete viden der betyder noget for dig."

I forhold til hvad der motiverede Ubisoft til at skabe Discovery Tour nu, svarede Guesdon: "Altså, efter at have brugt et ekstra år på udviklingen, så synes vi at Assassin's Creed Origins var det perfekte øjeblik at slå fast for alle, at dette er en spilserie der er dedikeret til historien, altså Historie med stort H".

"Og igen, særligt med denne år lange pause, så gav det os præcis den ekstra tid vi havde brug for til at på den ene side skabe hele landet Egypten, men på den anden side også møde institutioner, museer, lærer og lærerinder omkring i verden - vi besøgte sågar det hvide hus i Washington på et tidspunkt for at lave et Game Jam, og via disse besøg og initiativer kom vi på denne nye idé, at tilbyde en "historisk tour" igennem vores verden, der er tematisk fokuseret på én specifik del af det indhold vi tilbyder. Derudover ved vi at lige præcis denne verden og tidsperiode er fascinerende for mange, så det gav også mening på denne front."

Indholdet burde ankomme tidligt i 2018, og spillere vil kunne låse op for nye karakterer ved at bevæge sig rundt i de diverse Guided Tours. Ptolemaios, Kleopatra og Julius Cæsar er allerede blevet bekræftet som værende en del af Discovery Tour, og Aya og Bayek er selvfølgelig også med.

Dette er en annonce:

Objekter i verdenen er desuden også meget vigtige, da Guesdon forklarede os at "der vil være en 3D Viewer, så man kan undersøge objekter du normalt ikke kan manipulere i et almindeligt spil, men i denne del får du mulighed for for alvor at kigge dig omkring".

Dele af historiske fakta har altid været en del af Assassin's Creed-serien, og dette initiativ er en forlængelse af spillets egen encyklopædi, som indeholder ekstra information omkring verdenen for dem der ønsker at lære mere. Serien startede med det tredje korstog, før de derefter udforskede Renæssancen, Italien, det koloniale Amerika og det Victorianske London, så det giver mening at have historisk nøjagtighed som en del af serien fremadrettet.

HQ
Assassin's Creed Origins

Relaterede tekster

2
Assassin's Creed Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

The Hidden Ones tager den sikre vej, og fortsætter Origins som vi kender det. Og selv om det klæder historien, så kunne noget forandring i den åbne verden have pyntet.Indlæser mere indhold