Dansk
Gamereactor
artikler

En redaktør tager på ferie - en vikar træder til

Magnus tager på velfortjent sommerferie, og I kender godt stedfortræderen i forvejen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så, allesammen. Nu er det blevet juli, og det er på begrædelig vis tid til at jeg skal lægge Gamereactor fra mig for en stund, for at tilbringe tid med mine ofte stortudende små drenge. Ej, spøg til side - det er ferietid. Og det er derfor også tid til at introducere den vikar der skal varetage dele af mine arbejdsopgaver i løbet af de næste fire ugers tid. Og I kender ham nok allesammen, om ikke andet dem af jer der færdes fast i kommentarfeltet.
René Leclair, tidligere Skovbo, har ikke bare demonstreret at han mestrer tekstbehandling, men kombinerer det med en gigantisk paratviden om branchens gøren og laden. Ydermere kender han jer, Gamereactor og jeg efterlader ham ved roret med fuld tiltro til at det hele nok skal gå - sådan da. Take it away, Leclair!

Hej børn. Jeg skal være jeres vikar de næste fire uger, da jeres klasselærer trænger til at dulme nerverne med fred, ro og gin. Jeg ved godt, at det på nogen kan virke lidt sært, at lige netop jeg er blevet udvalgt til at stå for undervisningen, når jeg normalt selv sidder nede på femte række og kæfter op i tide og utide. Men nød bryder alle love, og der var jo tydeligvis ingen kompetente voksne, der var villige til at tage ansvaret for denne specialklasse!

Og hvis jeg så skal være bare en lille smule seriøs.
Jeg går egentlig nok ud fra, at de fleste, der læser det her, også kender mig i et eller andet omfang fra GR's community (på godt og på ondt). Men skulle der sidde et par stykker, som ikke kan placere mig i GR-familietræet, så kommer her en kortfattet introduktion/Tinder profiltekst:
Jeg hedder René Leclair. (Jeg hed egentlig René Skovbo, men en dag for fem år siden på mit daværende arbejde, der fik jeg i et øjebliks hysterisk kedsomhed lyst til at se, om man bare sådan officielt kunne ændre sit efternavn online - det ku' man!)

Jeg er opvokset i Næstved gennem 80'erne og 90'erne og har siden været fint omkring indenfor rigets grænser. Vi snakker bl.a. København, Holbæk, Helsinge og siden 2019 i Pandrup (nær Blokhus) i Nordjylland. Jeg har ingen relevante professionelle erfaringer som hverken skribent eller styrmand for et online medie, men jeg kan sætte ord og sætninger sammen til husbehov, og jeg har interesseret mig for gaming i snart en halv menneskealder. I de seneste 20-25 år er den interesse også blevet dyrket på diverse online forummer, ikke mindst på GameReactor, hvor jeg er kommet on/off i hvert fald i 15 år (off-perioderne har 100 procent været frivillige, og der er i hvert fald aldrig nogen, der har bedt mig om at holde mig væk!)

Dette er en annonce:

Mine spilvaner/præferencer har med årene indsnævret sig en del. Hvor jeg for 15 år siden gerne spillede næsten alt med noget sejt cover art på æsken, så er det efterhånden skrumpet ind til, at 95 procent af min "spiltid" bliver brugt med RPG, strategy og sim-management i dag. Min interesse og nysgerrighed for, hvad der rører sig i og bagom branchen, favner dog stadig relativ bredt, hvilket også burde assistere lidt i mine tilstræbelser på at udfylde dette vikariat nogenlunde tilfredsstillende.

Til sidst lidt om, hvad I kan forvente jer af mig over de næste fire uger som nyhedsformidler. I skal nok ikke gøre jer nogen forhåbninger om, at jeg kan udfylde Magnus' sko i nogen særligt imponerende grad. Jeg kommer næppe heller til at blæse jer bagover med nye spændende redaktionelle påfund og 'ja tak'-tilbud. Men når det er sagt, så vil jeg gå seriøst og sagligt til opgaven og give det et ærligt skud. Jeg skal forsøge at komme godt rundt i branchens kroge, og så vidt muligt fange de vigtigste og mest relevante nyheder. Jeg vil også - for en gangs skyld - prøve at undertrykke min foragt for JRPG's og superheltefilm, og fordele sol og vind lige, når det kommer til dækning af nyheder derom. Og hvad angår min aktivitet i kommentarfeltet, så skal jeg nok også skrue lidt ned for de konfrontatoriske indspark, som jo ellers lidt er mit varemærke. Som jeg også har formanet Magnus om, så kan jeg faktisk godt opføre mig voksent på internettet - man er bare nødt til at betale mig for det!Indlæser mere indhold