Dansk
Gamereactor
artikler

Et besøg hos Activision

Activision inviterede en lille sluttet kreds af pressefolk til hovedafdelingen i Santa Monica, Californien, for at få et tidligt kig på spillene.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udgivelsen af sensommerens og efterårets spil titler er ved at være lagt på skinner. På den forestående E3-messe i Los Angeles i udsigt, får spil pressen mulighed for at se nærmere på de kommende titler. Hos Activision har det imidlertid kløet så meget i fingrene, at man havde inviteret en lille sluttet kreds af pressefolk til hovedafdelingen i Santa Monica, Californien, for at få et meget tidligt kig på firmaets kommende titler. GameReactor var selvfølgelig med.

Activision udgiver en serie sports-titler under fællesbetegnelsen O2. Man blander sig ikke med klassiske discipliner som fodbold, ishockey og basketball. Derimod vil BMX-ryttere, surfere og skateboard-entusiaster stadig kunne få afløb for deres sportslige tilbøjeligheder på computer-, fjernsyns- og konsolskærmene, når vintermørket sænker sig over landet. Mat Hoffman’s Pro BMX 2 byder på en omfattende rundtur i både indendørs og udendørs BMX-baner i USA. Man behøver dig ikke at kaster sig i den helst store rundtur, da spillet også rummer Single Session og Free Ride games modes. Den nye version vil byde på yderligere tricks, på nye muligheder for at justere de enkelte tricks og ikke mindst for at udføre tricks på flad grund. Spillet følger ikke en lineær struktur, ligesom banerne vil være spækket med ’easter eggs’ i massevis. Rainbow Studios står for udviklingen af spillet, som udkommer på Game Boy Advance, PlayStation 2 og Xbox.

Man kan sætte yderligere to hjul på sit køretøj, om end det så bliver til et skateboard. Tony Hawks Pro Skater byder nu på enorme, åbne områder, hvor gader, parker, sportsarenaer bliver skueplads for dine halsbrækkende udfoldelser. Spillet kan spilles i forskellige klasser, og opgaven lyder kort og godt på at udføre de stunts, der fører til opfyldelsen af de stillede opgaver. Men pas på politiet! Det er ikke alle løjerne, der finder sted inden for lovens snævre rammer. Denne titel udvikles af Neversoft Entertainment kommer til Game Boy Advance, PlayStation 2, Xbox og GameCube, og vil utvivlsomt komme til at se mere til det, på den kommende E3 messe.

Hvis man bevæger sig til havs i selskab med den seks-dobbelte verdensmester i surfing, Kelly Slater og 7 andre professionelle surfere, så kan man mærke saltvandet i blodet. De har nemlig lagt krop til animationen af spillets figurer, og dermed sikres du den helt rigtige stemning. Desuden vil havets luner og det omskiftelige vejr i øvrigt være gengivet med tilsvarende realisme. 27 levels, lokationer over hele verden, herunder Antarktis vil medvirke til at give de virtuelle oplevelser i det våde element lang holdbarhed. Udviklerne hos Treyarch sørger for, at løjerne bliver tilgængelige på alle fire platforme

Dette er en annonce:

Hvis du finder basketball-spil alt for regelbundne, så vil der måske være spændende nyt i Street Hoops. Spillet lader street basket - you know, Harlem Globetrotters-style! - finde vej til din fjernsynsskærm med dig selv i hovedrollen som spiller. Der er dels et stort udvalg af baner, men det er lige så meget street lif’ uden for banen, der vil give spillet en kulør, der ligger ud over sædvanlige basket-titler. Det gælder om at vælge det rigtige street-tøj og - smykker, ja sågar tatoveringerne spiller en afgørende rolle. Pengene tjenes dels på banen og dels ved at besøge en pantelåner.

Endelig vil du blandt sports-udgivelserne finde Shaun Murray Pro Wakeboarder, en slags vandski, hvor man kun står på ét board. Masser af tricks, både på vandet og i luften, masser af både, hemmelige områder og ikke mindst interaktive forhindringer. Spillet vil have visse ligheder med Tony Hawks Pro Skater, om end mange vil finde spillets udfoldelser langt mere dramatiske. Spilleren vil rejse rundt og dyste i både cooperative og tournament mode på 11 eksotiske lokationer verden over. Shaba Games udvikler spillet, som vil være at finde, både på PS2, Xbox, GameCube og Game Boy Advance.Indlæser mere indhold