Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
Half-Life

Få mere ud af Half-life

Brev til GameReactor: Jeg ville gerne ønske at i kunne få hentet alle Half-Life MODS'ene til jeres Filarkiv

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

GameReactor modtog tirsdag den 25. juli 2000, et ønske fra en af vores læsere:

Hej Gamereactor.

Jeg vil gerne komme med en ide. Jeg har prøvet at finde alle Half-Life's MODS, men når jeg finder dem, kan de ikke downloades. Jeg ville gerne ønske at i kunne få hentet alle Half-Life MODS'ene til jeres Filarkiv, så alle kunne få glæde af dem...

Mvh. DeathTaker

Dette er en annonce:

GameReactor besluttede sig straks for at hjælpe vores læser, og gik på jagt efter mods til Half-life.

I denne artikel finder du et uddrag af alle de mods man kan finde og downloade på nettet. Vi har udvalgt 12 mods som vi har vurderet er blandt de bedste af dem alle.

Læs, download, prøv og døm selv. God fornøjelse.

Hvad er en mod?

Dette er en annonce:

En mod er forkortelsen af modification eller modifikation på dansk. Det er tillæg til spillet med ny grafik, kode og lyd, alt sammen tilføjet af nogle entusiastiske mennesker med det mål at skabe ny underholdning. De første mods så dagens lys, da Quake kom ud, fordi spillets engine tillod at man ændrede i indholdet på spillet.

Action Half-Life

Action Half-Life er en multiplayermodifikation, baseret på succesen Action Quake 2, som er en af de mest populære mods til Quake 2. Vægten er hovedsageligt lagt på masser af våben og action, du kan for eksempel have to pistoler i ægte John Woo stil. Våbnene og deres karakteristika er langt tættere på virkelighedens våben end de er i almindeligt Half-Life. Man kan ikke længere bare storme frem og regne med at man kan ramme med en pistol på 200 meters afstand. Til gengæld hvis du sætter dig på knæ med en sniperrifle kan du nemmere ramme på flere hundrede meters afstand.

Filer:

Action Half-Life Beta 3

Action Half-Life Beta3.56 PATCH

Hjemmeside:

https://ahl.telefragged.com

Se screenshots fra Action Half-Life herunder:

Firearms

Firearms

I Firearms spiller man i hold, enten det røde eller det blå hold, og i starten af spillet vælger man det udstyr der passer en bedst. Hvert hold har en fast antal forstærknniger som venter i kulissen og som bliver sat ind som spillet skrider frem. Når et hold bliver slået ihjel og er løbet tør forstærkninger, vinder det hold der stadig har tropper i live.

Filer:

Firearms Release Candidate 2.1 Full

Firearms Release Candidate 2.1 Fix

Hjemmesider:

www.firearmsmod.dk

www.firearmsmod.com

Se screenshots fra Firearms herunder:

Counter-strike

Counter-Strike er en mod der på ingen tid er blevet til den absolut mest populære mod med en enorm fanskare på internettet. Temaet i mod'en er teamplay med 2 hold imod hinanden, det ene som Terrorists og det andet som Counter-Terrorists. Missionerne varierer fra at skulle bombe broer eller snigmyrde en VIP til at skulle befri gidsler. Banerne kører i runder, og der skal købes våben for de penge der tjenes iløbet af spillet.

Filer:

Counter-strike beta 6.6 Full

Counter-strike beta 6.6 sniper crosshair fix

Hjemmesider:

www.counter-strike.dk

www.3dactioncs.net

https://cs-sweden.gamereactor.net/

www.counter-strike.net

www.cs-league.net

Se screenshots fra Counter-strike herunder:

Counter-life

Counter-Life er en Singleplayer Half-Life mod, der lader dig spille det originale Half-Life i single player mode, med våbnene fra den populære mod Counter-Strike. Nu kan der vælges imellem intet mindre end 4 forskellige Handguns, 2 Shotguns, 4 Sub-Machine pistols, 3 Assaultrifles, 3 Sniperrifles og en Heavy Machine Gun til at udrydde alle de forskellige monstre i Half-Life. Også pengesystemet fra Counter-Strike er blevet overført, så man kan købe de våben man vil have.

Filer:

Counter-Life Beta 1

Hjemmeside:

https://www.botepidemic.com/csbots/home.php3?index=cl

Se screenshots fra Counter-life herunder:

Relaterede tekster

0
Half-LifeScore

Half-Life

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Valve’s plot orienterede klassiker er endelig klar på PlayStation 2, men for sent?

Half LifeScore

Half Life

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Hansen

For 5 år side var det Doom, for 2 år siden var Quake - Nu er det tid til Half Life og vi har en anmeldese af spillet her.

5
Half-Life får ny opdatering

Half-Life får ny opdatering

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Half-Life har netop fået en ny opdatering, 19 år efter udgivelsen. Den officielle nyhed for opdateringen afsløre, at det udelukkende er rettelser, der gør at spillet...Indlæser mere indhold