Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
FIFA 11

FIFA 11 vs PES 2011

Hvert år bliver fodboldspilfans stillet over for et vanskeligt dilemma. Hvilket spil fortjener vores surt tjente og blankpolerede lommepenge? Vi sætter årets sportsgiganter op mod hinanden for at hjælpe dig med at finde din favorit.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Først og fremmest vil jeg præcisere at det er to fantastiske fodboldspil som står klar til kick-off på hver sin side af banen. Man kan på ingen måde træffe et dårligt valg, uanset hvilket af alternativerne man bestemmer sig for. FIFA 11 har på sin side en noget mere tilgængelig spilbarhed, smækfyldt med glitter og glans, mens Pro Evolution Soccer 2011s manuelle afleveringssystem gør det en tand mere tilfredsstillende at sætte bolden i kassen.

Læs vores anmeldelse af FIFA 11 her

Læs vores anmeldelse af Pro Evolution Soccer 2011 her

FIFA 11FIFA 11
Dette er en annonce:

FIFA 11 stråler med sine mange licenserede hold og ligaer. Sanglisten er som oftest midt i målet, og det er altid skægt at drible rundt med bolden under indlæsningerne. Grafikken er sprudlende og farverig, og kampene oser af liv og atmosfære. Pro Evolution Soccer 2011 på sin side har en noget mer fotorealistisk visuel stil, som på trods af at være lige så teknisk avanceret på banen, ikke når helt op til det velsmagende præsentationsbolsche FIFA 11 serverer.

FIFA 11FIFA 11

FIFA 11 har introduceret et nyt 360-graders afleveringssystem som skal give spilleren en mere præcis og følsom styring. Heldigvis for mange er det meget tilgivende system, som hellere end gerne bidrager med en hjælpende fodboldstøvle hvis man kvajer sig lidt med retningen. PES 2011 har på sin side taget det dristige valg at inkludere et afleveringssystem som kræver endnu mere præcision og nøjagtighed. Det kan måske virke afskrækkende i de første kampe, men når man har lært systemet at kende kan man stort se lægge bolden akkurat hvor man vil. Så bliver man først vant til de præcise tåspidsafleveringer i Pro Evolution Soccer 2011, savner man at kunne lægge de samme silkebløde gennembrudsafleveringer i FIFA 11.

FIFA 11FIFA 11
Dette er en annonce:

Også boldfysikken er en tand mere spektakulær i Pro Evolution Soccer 2011, med mere krudt i afleveringer, indlæg og skud. Jeg får bare ikke den samme gode følelse af at hamre en hård helflugter ind i feltet, eller at klemme skud ind fra distance i FIFA 11. Det kan godt være noget med størrelsesforholdet mellem banen og spillerne på græsset i de to fodboldspil. Jeg får lidt følelsen af at spille på en syvmandsbane med elleve mand i FIFA 11, mens PES 2011 virker som en overbevisende ellevemandsbane. Det er mere plads til afleveringe, tempoet er bedre balanceret og målet er større med en netfysik som gør det åh så tilfredsstillende at smadre bolden ind bag målmanden.

FIFA 11FIFA 11

Så spilfølelsen er bedst i Pro Evolution Soccer 2011, men når man kommer til forskellige spiltyper har de ikke udviklet sig i lige så stor grad som FIFA-serien. Der er nemlig en helt gennemført og vanedannende karrieredel i FIFA 11. Her handler det om at fuldføre en lang liste med resultater, som går ud på alt fra at lægge op til fem scoringer med en lobbet gennembrudsaflevering, til at sende bolden i nettet fra over 16 meter. Man bliver hurtigt afhængig af disse udfordringer, som ikke bare øger færdighederne hos din profspiller, men også låser op for nye godter og udstyr.

FIFA 11FIFA 11

Som nævnt i starten er dette to knaldgode sportsspil, hvor begge har fordele og ulemper i forhold til hinanden. FIFA 11 er et knagende godt fodboldalternativ, der flyder godt og er pakket ind i glanspapir og konfetti. Det er perfekt til venneslænget under Champions League-aftener, med sine imponerende og tilgængelige spilmekanikker, selvom jeg personligt vil holde mig til den fantastiske spilfølelse og realisme vi finder i Pro Evolution Soccer 2011.

Relaterede tekster

FIFA 11Score

FIFA 11

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Odgaard

Carsten spænder støvlerne og giver sig i kast med årets udgave af FIFA, for at finde ud af hvor støvlen strammer og hvor EA Sports rammer plet. Læs anmeldelsen af FIFA 11 her...Indlæser mere indhold