Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
PUBG: Battlegrounds

Game of the Year 2017 - Bedste Online Multiplayer

2017 har været et ganske godt år for online multiplayer-spil!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

"Så er Game of the Year i gang, og vi har en række spændende kategorier at få afgjort imellem nu og nytårsdag, og du vil hver dag kunne læse om en ny vinder, samt de tre opløbere der var lige ved at tage sejren. Er du i tvivl om hvordan vi har fundet frem til årets vindere, så kan du læse mere om proceduren samt filosofien bag afstemningen lige her."

Vinder: PlayerUnknown's Battlegrounds
Tyve millioner mennesker kan ikke tage fejl. PlayerUnknown's Battlegrounds udkom som en Early Access-titel på PC i år, og har i skrivende stund solgt over tyve millioner eksemplarer. Spillet er ikke det første af sin slags, men alligevel løber titlen som det spil der for alvor har bragt Battle Royale-spiltypen frem, og selvom andre udviklere har kopieret ideen er det stadig PlayerUnknown's Battlegrounds der tænkes på, når Battle Royale bliver nævnt.

På trods af sin status som Early Access, og dermed de følgende fejl og mangler dette medfølger, så kan det ikke benægtes at spillet er fantastisk underholdende og yderst vanedannende. Pulsen er altid høj når man smides ud fra flyet, og den stiger uden tvivl i takt med likvideringer - for du er ene mand mod 99 andre, og I kæmper allesammen om førstepladsen. På papiret virker det måske ikke spændende, men det skal uden tvivl opleves før man forstår den spænding samt den adrenalin det medfører.

Der er ikke meget unknown over PlayerUnknowns Battlegrounds, men det er uden tvivl en slagmark hvor alle kneb gælder.

Dette er en annonce:
PUBG: Battlegrounds

Runner-up: Call of Duty: WWII
Call of Duty-serien har længe fået kritik for aldrig at fornye sig, men alligevel er det den velkendte formular der får os til at købe det år efter år. Og Call of Duty: WWII er ikke meget anderledes. Serien er vendt tilbage til rødderne og har placeret os i den europæiske slagmark under anden verdenskrig, og selvom der er kommet en række ændringer i forhold til de forgangne år, så er det primært i korridorer hvor vi møder fjenderne tæt på.

Det er dog dejligt forfriskende at rende rundt med en Thompson eller en BAR-riffel efter så mange år, og spillets scorestreaks er denne gang også blevet en smule nedtonet i forhold til de forrige spil i serien. Ved første øjekast føles skabelsen af ens klasse en smule begrænset, men når man først har rodet med det, åbner mulighederne sig op for en: eksempelvis kan man ikke længere bytte overflødigt udstyr for ekstra våbentilbehør, men med tilføjelsen af en "Basic Training"-evne kan man for alvor ændre sin spillestil.

Runner-up: Gran Turismo Sport
Gran Turismo Sport er den første titel fra den populære bilserie på PlayStation 4, og ventetiden har været det hele værd. På trods af offline-begrænsningerne er Gran Turismo Sport solidt når det kommer til at slide dækkene på den digitale asfalt online, hvilket også er derfor at spillet velfortjent lander som en runner-up på listen. Selvom vi ønskede lidt mere fra lydsiden af spillet, og måske er lidt for utålmodige når loading-skærmen rammer, så er vi stadig helt blæst bagud når det kommer til den enorme mængde af indhold spillet tilbyder.

Dette er en annonce:

Med over 162 forskellige biler i grundspillet er der dømt masser af variation, og det er desuden også muligt at sidde bag cockpittet med sine PS VR-briller, så man for alvor kan leve sig ind i oplevelsen. Gran Turismo Sport er måske ikke det bilspil du forventer at sidde med når du først starter spillet op, men snyd dig ikke - for det er et fantastisk bilspil.

Runner-up: Destiny 2
Det første Destiny blev utroligt populært, så det føles nærmest naturligt at Destiny 2 med sine forbedringer også har ramt listen blandt årets bedste online spil. Bungie har taget kritikken til sig fra forgængeren, og har tilføjet en bedre historie samt langt forbedret grafik i forhold til forgængeren.

Som altid er det vanedannende at finde nyt og lækkert udstyr i spil som dette, og spillet indeholder også en lækker kampagne, der bød på mange timers indhold. Bungie har desuden også mange års erfaring indenfor skydespil, hvilket kan mærkes allerede fra starten af, når Destiny 2 begynder at starte op. Våbendesignet sidder lige i skabet, og grafikken er flottere end nogensinde før i serien. Desuden har serien også nogle yderst ikoniske karakterer, blandt andet Cayde-6, der har fået sin stemme tildelt fra selveste Nathan Fillion. Det første Destiny skinnede dog for alvor igennem når det blev spillet sammen med venner, og det samme gør sig gældende denne gang. Så saml dine venner, og drag ud i universet sammen for at opnå fantastiske belønninger.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold