Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
Gears of War 3

Gears of War 3

Med udsigt til både hårdføre Locusts og enorme fan-forventninger står Gears'ene over for en stor udfordring med deres tredje omgang. Alligevel griner de stort. For Marcus og drengene hos Epic har fundet de store kanoner frem til afslutningen af Gears of War-trilogien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spilforsinkelser er noget sjovt noget. Der var en gang, hvor en forsinkelse på mere end et par måneder fik folk til at overveje, hvad der mon var i vejen med spillet.

Det gælder stadig til dels i dag, men der er en håndfuld navne, der ikke automatisk hejser det røde flag, når de bliver forsinkede. Grand Theft Auto er en af dem. Alt med et Valve-logo er et andet eksempel. Det tredje? Epics Gears of War.

Det er nemt at se logikken bag udskydelsen fra forår til vinter, for Microsoft liner sin topspiller op til en plads øverst på ønskelisterne næste jul. Men udover det åbenlyse marketingpotentiale, så ved man bare at Epic vil gøre god brug af den ekstra tid, og pille ved hvert eneste element i Gears of War 3. Ikke fordi der er noget nævneværdigt galt med spillet. Nej, i stedet vil den ekstra tid blive brugt til at finpudse et godt spil til at være et episk spil. Det er et ekstra vindue på ti måneder, der siger "det er super, men det kan være endnu bedre. Vil du se det perfekte? Så kig efter til december".

Det er forskellen på at lukke med et festfyrværkeri eller lukke med en eksplosion. Og her kommer dynamitten.

Dette er en annonce:
Gears of War 3

Fra E3-afsløringen ved vi, at Gears går Dommedag Nu i bedene, og udskifter beskidte tunneller og Locust-plagede byer med frodig jungle og fugtig varme. Det er en ærmeløs fire-spillers co-operativ Delta Squad der giver bøllebank til Locusts fra deres ombyggede hangarskib The Raven's Nest og udover øen Vectes. Tre kvindelige veteraner slutter sig til drengenes seneste udskejelser, der er nye våben sammen med fintunede kendinge, nye henrettelsesmanøvrer og nye spiltyper på lager til enhver lejlighed og smag.

Alle dine yndlingsvåben vender tilbage, og du får også fingrene i et levn fra krigen med Pendulum Lancer, Lancer-riflens tipoldefar. Nok har den ingen kædesav, men en barberbladsskarp bajonet til at flænse Locust-maver viser, at den langt fra tynget af alderen. Shotgun'en har fået kortet løbet af, så den er en dræber på klos hold men nøjagtig som en blind elefant på længere afstande. Digger Launcheren vil gøre livet surt for folk med hang til at gemme sig, da den graver sig gennem jorden og dukker op under dig, for derefter at eksplodere lige i dit fjæs. Der er ikke længere plads til kyllinger i Gears' verden.

Blandt de nye spiltyper er Beast, som Epic allerede har vist frem på messer i løbet af året. Her spiller man som Locusts ude på at få menneskeblod til at flyde. Der optjenes point for hvert drab, som kan bruges til at købe større og stærkere Locusts at spille som. Man starter som Tickers og Grunts, og arbejder sig op til mere specialiserede klasser som Bezerker og munke-agtige Locust Kantus, der kan genoplive faldne kammerater. Og er det ikke noget for dig, vender Horde-spiltypen selvfølgelig tilbage, og får selskab af Team Deathmatch, Capture the Leader og mange flere.

Dette er en annonce:
Gears of War 3

Overordnet føles multiplayer langt mere robust denne gang. Level-systemet er blevet tunet og udvidet, og man kan låse op for en række belønninger undervejs. I stil med Call of Duty vil nogle af disse give dig nye evner, mens andre og mere visuelt tilfredsstillende unlocks giver nye figurer og våbenskins. Epic har tydeligvis taget ved lære fra problemerne med seriens andet udspil, og multiplayer vil nu foregå på dedikerede servere.

Gears of War 3 tegner til at blive et temmeligt spektakulært bæst. Det savner bestemt ikke bid, men vi er nødt til at se eksempler på dets præcision, hvis det skal bide skeer med de regerende Xbox Live-konger. Men du kender jo Epic - de finpudser stille og roligt deres trilogi-afslutning, mens det store grin bare bliver større som månederne går.

Gears of War 3

Relaterede tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Sidste kapitel i historien om Marcus Fenix og hans krigstandhjul. Slutter Gears of War-serien af med det forventede brag? Få svaret her når vi anmelder Gears of War 3.

3
Gears of War 3 til PS3 er lækket online

Gears of War 3 til PS3 er lækket online

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Gears of War-serien er en af Microsofts mest ikoniske serier, så at se serien på PlayStation ville være lige så unaturligt, som at se Nathan Drake hænge ud med Master...Indlæser mere indhold