Dansk
Gamereactor
artikler

Her er alle de store overskrifter fra Game Awards 2023

Vi har samlet de fleste højdepunkter fra aftenens prorgam.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så løb endnu en omgang Game Awards af stablen, og udover at Baldur's Gate III vandt den mest prestigefyldte pris, altså Game of the Year, og at Alan Wake 2 vandt en række andre centrale priser, så var der naturligvis et hav trailere og premiere fra kommende titler.

Showet var ret tætpakket i år med en sund blanding af spil vi godt kendte til, samt gedigne overraskelser her og der. Vi har forsøgt at samle det hele ét sted, så du let kan danne dig et overblik.

Senua's Saga: Hellblade II får flot ny trailer

Lad os først slå fast at nej, spillet fik ikke en konret udgivelsesdato, og det er i sig selv lettere bizart, men Microsoft slog igen fast at vi kan forvente en lancering i 2024, så det er vil betryggende på egen hånd. Du kan se traileren herunder.

HQ
Dette er en annonce:

Rise of the Ronin får trailer og udgivelsesdato

Team Ninja har tidligere proklameret at Rise of the Ronin, der udvikles eksklusivt til PS5, er det største de nogensinde har lavet. Nu ved vi at spillet kommer d. 22 marts, og du kan se hvordan det tager sig ud herunder.

HQ

Hideo Kojima samarbejder med Jordan Peele og andre på nyt gyserprojekt

Kojima indtog naturligvis scenen under Game Awards for at løfte sløret for hans næste projekt. Det hed før "Overdose", nu hedder det bare "OD", og er en slags mellemting mellem et spil, en film og hvad Kojima kalder "a new type of media". Han samarbejder direkte med blandt andet Jordan Peele, og du kan se teaseren herunder.

Dette er en annonce:
HQ

Arkane Lyon arbejder på et Blade-spil

Ja, vi må vente med Dishonored 3 til lidt senere, for Arkane Lyon arbejder officielt først og fremmest på Marvel's Blade - yes, de to Arkane-studier har side om side arbejdet på to forskellige IP'er, der begge involverer at dræbe vampyrer.

HQ

10 Chambers' nye IP hedder Den of Wolves

Ulf Andersson og resten af 10 Chambers har fået massiv succes med GTFO, og derfor er deres næste store spil, Den of Wolves, ligeledes et kooperativt skydespil, men denne gang i en futuristisk setting.

HQ

Monster Hunter: Wilds kommer først i 2025

Vi har ventet meget, meget længe på en spirituel efterfølger til Monter Hunter: World, som fortsat er Capcoms største succes nogensinde. Og nu ved vi hvad spillet hedder; Monster Hunter: Wilds, men det lander så først i 2025.

HQ

Baldur's Gate III er ude nu på Xbox

Nej, det lander ikke kvit og frit på Game Pass, men Baldur's Gate III er tilgængelig ude lige nu på Xbox. Det skete under selve Game Awards, og det var i selskab med denne Accolades trailer du kan se herunder.

HQ

Light no Fire er Hello Games' næste store spil

Hello Games har løbende opdateret No Man's Sky, der i dag betragtes som en gedigen succeshistorie, og nu forsøger studiet sig med en ny IP; Light no Fire, der igen foregår i ret stor skala.

HQ

Skull and Bones har endelig fået en udgivelsesdato

Ja, vi ved godt at du har hørt det før, men Skull and Bones er altså ude inden alt for længe - tror vi. Via en ny trailer fremgår det at spillet lander d. 16 februar, og vi håber at det passer den her gang.

HQ

God of War: Ragnarök får gratis udvidelse

Du skal faktisk slet ikke betale for den kommende udvidelse til God of War: Ragnarök, der har fået titlen "Valhalla". Den er ganske gratis, og lander allerede i næste uge d. 12 december.

HQ

Final Fantasy XVI: Echoes of the Fallen er ude nu

Square Enix har allerede tidligere slået fast at Final Fantasy XVI ville få betalte udvidelser, og nu ved vi hvordan den første ser ud. Den hedder Echoes of the Fallen - og den er faktisk allerede ude nu.

HQ

Black Myth: Wukong har endelig fået en udgivelsesdato

Ja, der er lidt ventetid til at Black Myth: Wukong endelig udkommer, for den netop afslørede udgivelsesdato er d. 20 august. Du får dog en fed trailer, som du kan se herunder.

HQ

Jurassic Park: Survival lover en anderledes oplevelse

Dinosaurer medvirker i ret mange spil, men denne gang er det hele lidt anderledes. Jurassic Park: Survival handler om en videnskabsmand, der strandes få dage efter begivenhederne i filmen i 1993. Du kan se med herunder.

HQ

SEGA bringer en række ikoniske IP'er tilbage

Crazy Taxi, Streets of Rage, Shinobi og en række andre kommer alle tilbage igennem et større initiativ fra SEGA, og nej, vi taler ikke om remasters, men helt nye spil i de respektive serier. Du kan se mere herunder.

HQ

Ori-udvikler afslører nyt spil

No Rest for the Wicked hedder det spændende spil, som udviklerne bag Ori-spillene, Moon Studios, har teaset i så lang tid. Det lader til at være et isometrisk action-spil.

HQ

Matthew McConaughey medvirker i et nyt spil ved navn Exodus

Matthew McConaughey indtog scenen ved Game Awards for at afsløre det første store spil han nogensinde er med i ved navn Exodus. Det kommer fra Archetype Entertainment, og har seriøse Mass Effect-vibes.

HQ

DontNod afslører Lost Records

Udviklerne bag Life is Strange var til stede for at fremvise deres nye IP, der lader til at være en slags blanding af Stranger Things og netop Life is Strange.

HQ


Indlæser mere indhold