Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Her er alle de store overskrifter fra Summer Games Fest

Fra Prince of Persia: The Lost Crown til Final Fantasy VII: Rebirth. Vi har alle overskrifterne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Geoff Keighley har for vane at levere, når han går ud på scenen, om det er Opening Night Live, Game Awards eller som her til aften; Summer Games Fest. Denne gang var der fokus på gameplay, på konkretisering og på solide afsløringer fra de største udviklere.

Vi så blandt andet Prince of Persia IP'en vende tilbage med et helt nyt kapitel, Nicolas Cage indtog scenen i ret langt segment, vi fik nyt om Final Fantasy VII: Rebirth og meget, meget mere.

Herunder kan du se alle de store overskrifter.

Her er alle de store overskrifter fra Summer Games Fest
Dette er en annonce:

Ubisoft afslører nyt Prince of Persia i 2D

Der er lagt op til en farverig omgang action og platforming, og det udkommer d. 24 januar 2024, så allerede nu har vi en konkret dato. Du kan se den første trailer herunder.

HQ

Mortal Kombat 1 får endelig en vild gameplay trailer

Vi vidste allerede fra start af at Summer Games Fest ville byde på den store gameplay-premiere fra Mortal Kombat 1, og spillet tager sig da også glimrende ud i denne ekstensive gameplay trailer.

HQ
Dette er en annonce:

Path of Exile 2 har endelig fået en ny gameplay teaser

Som Geoff Keighley sagde under Summer Games Fest, så er det to år siden at vi har hørt livstegn fra Grinding Gear Games og Path of Exile 2.

HQ

The Witchers tredje sæson får flot ny trailer

Det er lettere nostalgisk og en kende vemodigt at se traileren, der nærmest får det til at føles som den sidste sæson. Cavill er ude, men han smutter med et brag.

HQ

Witchfire får Early Access-udgivelsesdato

Witchfire har været under udvikling i meget, meget lang tid, men nu er ventetiden endelig ovre. Eller, det er den på en måde, for vi har nu fået en udgivelsesdato, hvor spillet går i Early Access.

HQ

Sonic Superstars er et helt nyt klassisk 2D Sonic-spil

Det virker ikke som synderligt lang tid siden at Sonic Frontiers udkom, men nu har vi altså fået serveret afsløringen af et helt nyt spil, der dog hører til ovre i 2D-kategorien. Superstars, hedder det.

HQ

Lies of P får endelig en konkret udgivelsesdato

Lies of P har været undervejs i lang, lang tid, men nu er det endelig tid, for vi ved nu at det udkommer d. 19 september på PS5, Xbox Series og PC. Traileren finder du herunder.

HQ

Dragon Ball-skaber låner sin streg til nyt RPG

"Sand Land" hedder det nu bare. Der er tale om et åbent RPG med Toriyamas streg, og du kan se traileren herunder.

HQ

Så er der endelig mere direkte gameplay fra Alan Wake 2

Yes, endelig gameplay fra spillet, som udkommer d. 17 oktober. Der er lagt op til en ordentlig omgang.

HQ

Warhammer 40,000: Space Marine II udkommer til vinter

Der er tusindvis af fjender på skærmen på én gang, og den eneste der kan stoppe dem er dig. Du kan se traileren herunder. Det udkommer i øvrigt til vinter.

Jason Isaacs er en af skurkene i Baldur's Gate III

En af de centrale skurke kommer til at være Lord Enver Gortash, og at han får sin stemme af selveste Lucius Malfoy, Jason Isaac. Traileren kan du se herunder.

HQ

Marvel's Spider-Man 2 har fået en konkret udgivelsesdato

Under PlayStation Showcase ønskede Insomniac ikke at sætte en konkret dato på deres kommende storspil Marvel's Spider-Man 2, og det skabte røre blandt fans. Men bare rolig, det udkommer d. 20 oktober, det afslørede Bryan Intihar under showet.

HQ

Udvikler Don't Nod viser ny trailer fra Banishers: Ghosts of New Eden

Udvikler Don't Nod favner faktisk ret bredt, de udgiver sågar selv spil, men sådan er det ikke denne gang. De står nemlig bag action-spillet Banishers: Ghosts of New Eden, og det fik en ny trailer under Summer Games Fest.

HQ

Twisted Metal-serien får ny teaser der fokuserer på Sweet Tooth

Skulle du have glemt det, så arbejder Peacock lige nu sammen med PlayStation Productions på en tv-serie baseret på Twisted Metal, og selvom at det er oplagt at lade Sweet Tooth være en uhyggelig karakter, så er det ikke den vej serien kommer til at gå.

Immortals of Aveum får endnu en flot gameplay trailer

Her er der tale om en sekvens fra et af spillets vildere baner, og der er igen flotte mellemscener, intenst gameplay og farverig grafik.

HQ

Final Fantasy VII: Rebirth får flot trailer og udgivelsesvindue

Geoff Keighley havde allerede slået fast, at han havde i sinde at ende med et brag, og det må man sige at han gjorde. Han fremviste en trailer fra Final Fantasy VII: Rebirth, og vi ved nu at spillet lander i starten af 2024, dog uden nogen specifik dato eller måned. Men der er også masser af gameplay at se, og spændende afsløringer også. Til sidst er det også blevet afsløret at spillet fås på to diske, som måske fortæller os noget om størrelsen. Du kan se med herunder.Indlæser mere indhold