Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
Resident Evil Village

Her er alle nyhederne fra Resident Evil Village-præsentationen

Capcom havde de tunge skyts med i går aftes, og afslørede et væld af nye detaljer om det kommende gyserspil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom et utal af detaljer om det kommende Resident Evil Village løbende er lækket før Capcom var klar til at afsløre dem officielt, så er det endnu spændende at vi snart kan sætte tænderne i efterfølgeren til det uhyre succesfulde Resident Evil 7: Biohazard, et spil der på egen hånd vendte serien på hovedet.

Mange af de ting Capcom havde at sige var dog derfor ikke direkte uventede, men der var da plads til en overraskelse eller to hist og her. Vi har samlet alle overskrifterne ét sted, så du lynhurtigt kan danne dig et overblik over hvad der skete.

En udgivelsesdato, endelig!


Link til nyheden
Vi vidste vist allesammen godt at Resident Evil Village ikke var direkte år fra at blive lanceret, så det kommer ikke som nogen overraskelse at vi langt om længe får det mellem hænderne i slutningen af foråret. D. 7 maj, folkens. Glæder I jer?

Resident Evil Village får en ny stor trailer


Link til nyheden
Ingen større fremvisning uden en ny trailer, det er klart, og selvom vi endnu er ét stort spørgsmålstegn om mange af de narrative detaljer, så er det alligevel spændende at se spillet i aktion.

HQ

En demo ved navn Maiden er allerede på PS5 nu


Link til nyheden
Maiden er tilsyneladende ikke en del af hovedspillet, men er kreeret for at sætte spillets lokation op, nemlig det gotiske, uhyggelige slot som du også skal udforske som Ethan i selve spillet. Vi har desuden optaget gameplay fra det, som du kan se herunder.

HQ
Dette er en annonce:

Re:Verse er slags gratis multiplayer-komponent til Village


Link til nyheden
Vi vidste allerede, takket være lækkede informationer, at spillet ville få en eller anden form for online-komponent, men det lader til at Capcom har valgt Resistance-ruten. Der er en del forvirring om det her, men se med herunder.

HQ
Dette er en annonce:

Spillet kommer til både nye og gamle konsoller


Link til nyheden
Igen, det her var noget vi lidt allerede vidste, men det er alligevel dejligt at se det blive bekræftet. Resident Evil Village kommer både til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series og PC, og på konsollerne er der enten Smart Delivery eller gratis opgradering. Sejt!

Hvad synes du om fremvisningen?

Resident Evil Village

Relaterede teksterIndlæser mere indhold