Dansk
Gamereactor
artikler

Her er alle overskrifterne fra Summer Game Fest 2022

The Last of Us: Part 1, Stormgate, Marvel's Midnight Suns, The Callisto Protocol - de er her allesammen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så er det forbi, Summer Game Fest var et brag af et show, der endnu en gang beviste Geoff Keighley og kompagni ønsker at indtage E3-tronen, og for alvor sætte sig på sommeren som en central årlig spilbegivenhed.

Denne gang var der, som Keighley også selv slog fast kort inden, fokus på allerede afslørede spil, så vi så Call of Duty: Modern Warfare II, gameplay fra The Callisto Protocol og mere Gotham Knights, og der var naturligvis også plads til en overraskelse eller to, såsom de første detaljer fra det kommende separate The Last of Us multiplayer-spil, og Stormgate fra Blizzard-veteranerne.

Vi har samlet samtlige overskrifter her med dertilhørende trailere, så det er lettere at danne sig et overblik.

Her er alle overskrifterne fra Summer Game Fest 2022
Dette er en annonce:

Ny Street Fighter 6 trailer afslører Guile


Guile er naturligvis en central karakter i Street Fighter-universet, så er derfor er han også en del af det kommende sjette kapitel. Han fik en dedikeret gameplay trailer.

HQ

Aliens Dark Descent handler om isometrisk strategi


Et spil der faktisk ikke lækkede forinden? Ja, der kan man bare se. Focus Home Interactive arbejder på hvad der ligner et isometrisk Alien-spil i stil med Xcom. Du kan se den første trailer her.

HQ

Gameplay fra The Callisto Protocol blev endelig afsløret


Glen Schofield slog et smut forbi scenen for endelig at løfte sløret for to gameplay-sekvenser fra The Callisto Protocol, der kun igen slår fast at der er tale om høj kvalitet.

HQ

Call of Duty: Modern Warfare II gameplay afsløres via ny video


Vi vidste at Activision ville løfte gameplay-sløret for årets spil i serien, men ikke at det ville være hele otte minutter - se med herunder.

HQ
Dette er en annonce:

Witchfire får endelig en ny trailer


Witchfire har været undervejs i mange, mange år efterhånden, og denne trailer giver os ikke nogen konkret udgivelsesdato. Hvad vi dog har fået er et løfte om Early Access "soon".

HQ

Routine vender tilbage efter et årti


Kan du overhovedet huske Routine? Spillet blev afsløret for noget der ligner 10 år siden, og har været i dvale i lange perioder. Men nu er det tilbage med en fast udgiver, og det ser stadig spændende ud.

HQ

Marvel's Midnight Suns får udgivelsesdato


Glem Spider-Man, han er slet ikke vigtig. Hvad der er vigtigt er at spillet faktisk udkommer i 2022, og det sker mere specifikt d. 7 oktober.

HQ

Goat Simulator 3 afsløres med ny trailer


Til at starte med lignede det Dead Island 2, og det skulle vise sig at det var helt med vilje. Goat Simulator 2 er på vej fra Coffee Stain, og det lander allerede senere på året.

HQ

Gotham Knights sætter fokus på Nightwing i ny trailer


Hvis du fortsat er skeptisk, så kommer denne trailer ikke til at ændre din holdning, for der er tale om en ret redigeret trailer. Glæder du dig?

HQ

Layers of Fears kommer tidligt næste år


Alt tyder på at Blooper Team har meget, meget travlt med en række forskellige projekter, men de tilføjer lige en stor AAA-lancering oven i i form af Layers of Fears, et tredje kapitel i serien.

HQ

Her er et nyt billede fra The Last of Us-serien


I morgen er den sidste dag for produktionen, så mon ikke snart vi får en egentlig trailer? om ikke andet kan du se billedet ved at klikke ind på nyheden her, hvor du kan finde de detaljer de afslørede på scenen.

Naughty Dog afslører detaljer om det kommende The Last of Us multiplayer-spil


Lad os komme til sagen; ja, der er tale om et separat spil, der er på linje med hvad studiet tidligere har leveret. Ikke bare det, men det vil fortælle en separat historie, og vi kommer til at høre mere om det "snart". Du kan læse nyheden for flere detaljer.

The Last of Us: Part 1 er blevet officielt afsløret


Yes, det hele lækkede i timerne op til showet, som tog lidt af overraskelsen fra Keighley og kompagni. Spillet er på vej, kommer d. 2 september, og er under udvikling til PC også. Du kan se traileren her.

HQ

Hvad synes du om showet?Indlæser mere indhold