Dansk
ARTIKEL - SPONSORERET INDHOLD

Her er alt du skal vide om Destiny 2: The Final Shape

Det sidste kapitel i den episke Light & Darkness-saga er landet. Her er alt du skal vide.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Efter over et år med udforskning af Neomuna og kamp mod The Witness' kræfter i Destiny 2: Lightfall er det nu tid til at vende blikket mod den sidste udvidelse i Light and Darkness-sagaen. Destiny 2: The Final Shape er her, og mens Guardians over hele verden strømmer tilbage til Destiny 2 for at fortsætte deres langvarige eventyr, har vi samlet alle de vigtigste oplysninger, du skal bruge for at være klar til at tage kampen op mod The Witness og redde The Traveler fra denne infektion.

HQ

Et Sidste Slag

Destiny 2: The Final Shape byder på en omfattende og udfordrende ny kampagne, som spillerne kan opleve. Denne historie handler om at konfrontere mørket inkarneret ved at vove sig ind i The Traveler, jage The Witness og sætte en stopper for hans katastrofale planer om at afslutte krigen mellem lys og mørke. Du vil ikke være alene i denne, da du skal samle Vanguard-holdet for at udføre denne monumentale og enormt vigtige opgave.

Afprøv Dine Evner

Mens den almindelige kampagne er en ideel udfordring for dem, der er mere interesserede i fortællingen og historien i hjertet af Destiny 2: The Final Shape, vil denne udvidelse også tilbyde en Legendary Mode til kampagnen, der er mere skræddersyet til et fireteam af Guardians og deres kombinerede ildkraft. Her kan du forvente mere dødbringende trusler, et større antal modstandere og hårdere fjender, hvilket alt sammen er en perfekt test for selv de stærkeste Guardians, som vil modtage mere kraftfuldt og effektfuldt bytte og belønninger for deres indsats.

HQ

Harmoni Mellem Lys og Mørke

Bungie tager støttehjulene af her, og slipper dig løs med en ny underklasse af kræfter, der kombinerer Light- og Darkness-elementer. Prismatic samler evnerne og effekterne fra Arc, Solar, Void, Stasis og Strand til en sjette underklasse med uovertrufne tilpasningsmuligheder. Med denne nye harmoniserede underklasse kan du kombinere Solar-granater med Stasis-nærkampe, kombinere et Void Super med en Arc-næve og endda inkorporere bevægelsesevner med andre evner, som ellers ville være umulige.

Der er grænser for, hvad Prismatic kan give dig mulighed for at kombinere, idet visse evner ikke er tilgængelige, men med en lang række nye Aspects og Fragments at lege med er mulighederne stadig mange, især når man tilføjer Transcendance til ligningen. Dette er et nyt niveau af ladning, der opbygges ved at sole sig i Transcendent Wells eller ved at bruge prismatiske evner og besejre fjender, og når du aktiverer det, justeres og forbedres alle dine prismatiske evner og effekter, så de kan kombinere de respektive elementer, du har valgt til din opbygning. Du vil se granater få et Stasis-flair, eller en Strand Super få et Arc-stød, og selvom dette ser spændende ud i praksis, er det dobbelt så effektivt til at tygge sig igennem Witness' styrker.

HQ
Destiny 2: The Final Shape
Destiny 2: The Final ShapeDestiny 2: The Final Shape

En Helt Ny Verden

Den nye lokation i Destiny 2: The Final Shape tager Guardians dybt ind i selve Traveler. Dette sted ligner ikke noget, Bungie har leveret før, da det bruger minder og øjeblikke fra vores Guardians historie til at udlægge et landskab, der er gennemsyret af historie. Det er dog ikke kun solskin og regnbuer, da Witness' infektion river The Pale Heart fra hinanden og efterlader det som et goldt og forskruet rige, der er fyldt med farer. Heldigvis skal du ikke udforske The Pale Heart alene, for Vanguard er i nærheden, og det samme gælder den elskede og tilbagevendende Cayde-6, som er blevet bragt tilbage fra døden af The Traveler for at hjælpe dem med at overvinde truslen fra Witness.

HQ

En Magtfuld Modstander

Et nyt fjendtligt land har brug for en ny fjendtlig trussel. The Dread er den sidste af Witness' allierede, som du skal kæmpe mod. Denne fjendtlige fraktion adskiller sig fra alt, hvad Guardians tidligere har stået over for, da nogle af dem kan bruge Darkness-kræfter til at gøre dit liv endnu sværere. Omens og Attendants er veteraner med Stasis, mens Harbingers og Weavers er dygtige med Strand, og hvis det ikke var nok at arbejde med, er der også de luftbårne og flagermuslignende Grim og de dobbeltsvingende, knivbevæbnede Husks, der skal skydes ned.

Undgå Katastrofen

Destiny 2: The Final Shapes kampagne vil bede dig om at redde den rejsende fra The Witness' infektion, men du vil faktisk ikke endelig konfrontere og stoppe den farlige fjende der. Denne monumentale og store kamp vil i stedet være forbeholdt det sidste Raid, som kommer et par dage efter Destiny 2: The Final Shape først lanceres, hvor det er planlagt at åbne sine døre den 7. juni klokken 19:00 dansk tid.

Dette er Kun Begyndelsen

Raidet og kampagnen i Destiny 2: The Final Shape er på ingen måde afslutningen på din Guardians' rejse. År 7 i Destiny 2, som vil være tilgængeligt for dem, der køber Season Pass, vil byde på tre episoder med indhold, som hver er opdelt i tre akter, der debuterer hver sjette uge og byder på nye narrative strenge, ekstra quests at gennemføre, aktiviteter at deltage i, våben og eksotisk udstyr at optjene, artefakter at stige i niveau med, et Battle Pass at gennemføre og meget mere. I år 7, der starter sammen med Destiny 2: The Final Shape, vil de tre episoder omfatte Vex-temaet Echoes, Scorn-temaet Revenant og Hive-temaet Heresy.

Derudover vil Season Pass også åbne dørene til de to nye Strikes, der debuterer i år 7, og give spillerne masser af ny kosmetik og udstyr, herunder et eksotisk skib, et spøgelse, en emote og et par emblemer.

Destiny 2: The Final ShapeDestiny 2: The Final Shape

Som du kan se, bliver Destiny 2: The Final Shape en meget stor og travl udvidelse, som du helt sikkert ikke vil gå glip af. Du kan tjekke det ud i dag, da det er kommet til PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X/S-konsoller.

Destiny 2: The Final Shape
Destiny 2: The Final Shape
Destiny 2: The Final Shape
Destiny 2: The Final Shape
Destiny 2: The Final Shape

Relaterede teksterIndlæser mere indhold