Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
ARTIKEL - SPONSORERET INDHOLD

Her er alt du skal vide om Street Fighter 6

Capcoms store kampspil er lige om hjørnet, og vi varmer op med denne smarte artikel.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er kun få spilserier i historien, der er så ikoniske som Street Fighter. Uanset om det er på moderne konsoller og PC'er eller på arkadekabinetter i spillehaller verden over, har enhver gamer et godt minde om at have spillet en af de mange titler, der udgør denne kampspilsserie. Fra juni måned vil der blive skabt et væld af nye minder, da Capcom lancerer den sjette mainline-udgave i Street Fighter-serien, og med denne store lancering forude har vi sammensat denne artikel, så du er bekendt med alt, hvad der vedrører Street Fighter 6.

Hvad er Street Fighter 6?

Street Fighter 6 bygger på over tre årtiers ekspertise inden for kampspilsverdenen og ser ud til at blive det næste store skridt fremad. Ved hjælp af Capcoms RE Engine vil denne titel tilbyde flere modes og en voksende liste af karakterer med hver deres unikke kampstil. Spillet vil også indeholde et forbedret kampsystem, der drejer sig om tre kontroltyper, Classic, Modern og Dynamic, som hver især er skræddersyet til spillere med forskellige færdighedsniveauer.

I Street Fighter 6's ånd, som er et moderne kampspil, indeholder titlen endda realtidskommentarer, der gør dine kampe endnu mere spændende, og så er der oven i købet et Drive Gauge-system, hvor du skal forvalte dine ressourcer i et forsøg på at vinde.

HQ

Hvad er World Tour, spillets centrale kampagne?

Der har tidligere været masser af Street Fighter-spil, men Street Fighter 6 vil forsøge at introducere en hovedhistorie, der drejer sig om din helt egen fighter. Du vil stadig møde og kæmpe mod de elskede figurer, der dukker frem fra over hele verden, men i denne historiedel vil du skabe din egen avatar og tage ud på gaderne i Metro City og andre steder for at lære kampteknikker og -stilarter fra de allerbedste kæmpere, som Street Fighter-universet kan mønstre. Denne singleplayer-del er blot kendt som World Tour og er en af de tre store modes, der udgør Street Fighter 6.

Hvad er Fighting Ground?

Hvis World Tour er historien i singleplayer-spillet, hvad er så Fighting Ground, spørger du så? Det er den mode, som Street Fighter 6 vil vise sine muskler med, hvis du vil. Her finder du den udviklede kampsuite og alle de modes, der var med i Street Fighter V.

Alle, der ønsker dyste mod en ven, vil føle sig hjemme her, da kampene i One on One Mode byder på underholdende kampe, der er førende i genren, men hvis du er på udkig efter noget lidt anderledes, kan du spille Extreme Battle Mode, der byder på spændende nye regler til afslappet spil med venner, mens Ranked åbner dørene for mere konkurrenceprægede kampe.

Fighting Ground vil også tilbyde et par singleplayer-udfordringer. I Arcade-afsnittet kan du klæde dig ud som en af de mange ikoniske figurer og tage kampen op mod en række CPU-modstandere for at opleve hver enkelt figurs historie og låse op for unikke illustrationer, der markerer denne rejse.

For alle, der håber at lære Street Fighter 6 at kende, vil Fighting Ground også være stedet at besøge for at få vejledning og tips om at mestre den bredere og mere varierede kampsuite. Og da Street Fighter 6 også tilbyder kampe på tværs af platforme på PC, PlayStation og Xbox-konsoller, kan du endda slå dig sammen med venner online i Fighting Ground via Battle Hub.

Street Fighter 6
Street Fighter 6Street Fighter 6

Hvad er Battle Hub?

Fighting Ground har online-funktioner, men Battle Hub er døren til den bredere Street Fighter-onlineverden. Det er her, du kan overvinde grænserne for lokal og singleplayer-action og forsøge at bruge dine talenter og færdigheder til at gøre dig bemærket på ranglister og ranglister over hele verden.

Her kan du bruge din personlige avatar til at konkurrere i klassiske, retro Capcom-oplevelser på arkade-lignende kabinetter, konkurrere mod andre spilleres avatarer, deltage i det forbedrede Capcom Fighters Network for at oprette eller deltage i klaner med venner og endda deltage i begivenheder og turneringer.

Du kan endda besøge Hub Goods Shop i Battle Hub for at købe ny kosmetik og genstande, som du så kan udstyre og ændre din avatars udseende med, og nogle af genstandene er skøre og virkelig vidunderlige.

Hvilke Street Fighter-karakterer er tilgængelige i Street Fighter 6?

Avatarer vil være meget vigtige i Street Fighter 6's mange forskellige spilmodes, men de, der ønsker at omfavne traditionen og klæde sig ud som nogle af seriens mest ikoniske figurer, vil igen kunne gøre det i denne udgave.

Street Fighter 6 lanceres med 18 kæmpere, herunder Street Fighter-legender som Ryu, Chun-Li, Ken, E. Honda, Zangief, Cammy og mange flere, og Street Fighter 6-rollelisten vil blive udvidet i fremtiden med yderligere figurer, der vil komme som tilføjelser efter lanceringen. Så hvis din yndlingskarakter ikke kommer med i optagelsen, skal du ikke være ked af det, for de kan komme til at dukke op senere hen, som det er tilfældet med A.K.I., Rashid, Ed og Akuma, der alle vil debutere inden for titlens første år.

Hvornår udkommer spillet, og på hvilke platforme?

Nu hvor du kender alle disse oplysninger, spekulerer du sikkert på, hvornår du kan kaste dig ud i Street Fighter 6 og starte din rejse? Capcom lancerer spillet den 2. juni 2023 til PC, PlayStation 4 & 5, Xbox Series X|S-konsoller, og hvis du vil have en forsmag på spillet inden da, kan du kaste dig ud i demoen til Street Fighter 6, som i øjeblikket er tilgængelig på alle platforme.

HQ
Street Fighter 6

Relaterede tekster

2
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Capcoms væld af ikoniske karakterer er tilbage, og er endnu en gang parate til at grundsmadre hinanden.Indlæser mere indhold