Dansk
ARTIKEL - SPONSORERET INDHOLD

Her er alt du skal vide om The Sims 4: For Rent

Vi går i dybden med den seneste udvidelse, og forklarer hvorfor du bør være spændt.

Det er tid til at vende tilbage til SimNation. EA og Maxis er tilbage og ønsker at styrke indholdet i The Sims 4 med en helt ny udvidelse, der hovedsageligt fokuserer på ejendomsadministration. Den hedder The Sims 4: Til leje og bringer en ny verden, nye mekanikker og nye steder at udforske, hvilket gør den til den perfekte grund til at vende tilbage til den elskede simulationstitel i ferieperioden og fremover.

HQ

Ejendomsadministration

Som du nok kan udlede af titlen på For Rent-udvidelsen, lægges der her stor vægt på at købe, forbedre og administrere forskellige typer ejendomme. Spillerne vil kunne købe eller bygge forskellige slags ejendomme og derefter indrette dem på en måde, der gør beboerne glade og sikrer, at regningerne bliver betalt til tiden. Uanset om det er et lejlighedskompleks eller blot et udlejet soveværelse, giver For Rent spillerne valgmulighederne og værktøjerne til at udforske ejendomsadministration som aldrig før.

Men der er en hage og yderligere udfordringer ved at gøre dette. Ved at eje en ejendom og opkræve husleje fra beboerne, er der en forventning om, at husene holdes i god stand, og det er her, Unit Ratings-systemet kommer ind i billedet. Spillerne forventes at løse problemer og foretage forbedringer, hvor det er nødvendigt, samtidig med at de arbejder efter et budget, så det går lige op og ideelt set giver overskud, når huslejen kommer ind hver måned. Hvis en spiller ikke lever op til disse krav, og en Unit Rating falder for lavt, kan der opstå et lejeroprør, og det kan naturligvis føre til en hel række yderligere uønskede udfordringer.

The Sims 4: Til lejeThe Sims 4: Til leje

Boligudlejning

For Rent bringer også en ny måde at samle familier af simmere sammen på. Boligudlejning giver flere muligheder for at udforske flerfamiliehuse ved at åbne op for måder, hvorpå flere familier kan bo i en større ejendom. Det kan være at leje en loftssuite ud eller endda bygge et dobbelthus til et par familier, og uanset hvordan du udforsker denne mekanik, er der også ekstra udfordringer at navigere i, især hvordan simmere interagerer med hinanden.

Simmere er digitale mennesker, og når mennesker tilbringer meget tid sammen, sker der mærkelige ting. Det kan være spændende og vidunderlige ting som venskaber eller endda forhold, der opstår, men det kan også være noget langt mere uhyggeligt. Spændinger og frustrationer kan føre til en splittelse, og det kan betyde, at simmerne forsøger at afsløre hinandens dybeste hemmeligheder ved at aflytte hinanden, snage og måske endda bryde ind i hinandens private rum. Det siger sig selv, at spillerne vil få hænderne fulde med at holde styr på deres simmeres opførsel.

HQ

Tomarang

Ejendomsadministration og yderligere overvågning af simmerne er blot en af de vigtigste dele af Til leje-udvidelsen, da den også bringer en helt ny verden at udforske. Denne verden, der hedder Tomarang, er baseret på Sydøstasien og har forskellige elementer, der afspejler kulturen og æstetikken i denne region på planeten. Med azurblå vandveje, sandstrande, tropisk flora og en travl bymidte giver Tomarang masser af muligheder for Sims at udforske.

Så mens du måske ser spændingerne stige i Residential Rentals, kan simmerne køle af ved at tage ud i verden for at besøge et dyrereservat, slappe af i den botaniske have, efterlade en offergave i Spirit House eller sole sig i Tomarangs kultur på natmarkedet, hvor man kan smage en række unikke fødevarer og finde genstande.

The Sims 4: Til leje

The Sims 4: Til leje vil give spillerne en hel række nye muligheder for at opleve og udforske. Det spændende er, at udvidelsen faktisk er tilgængelig lige nu på PC, Mac, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X/S-konsoller, hvilket betyder, at du kan downloade den i dag for at starte din rejse i Tomarang og begynde at opbygge dit ejendomsimperium.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold