Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
ARTIKEL - SPONSORERET INDHOLD

Lenovo Legion Pro 7i

Lenovos nye flagskibslaptop har alt, hvad du kan ønske dig uden at sprænge banken.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Når man laver et flagskibsprodukt er det første man kigger efter processoren, og her har Lenovo valgt den helt nye Intel® Core™ i9-processor (13. generation), som giver otte performance-kerner og 16 efficiency-kerner. Den er baseret på en to-chip-platform, en betydeligt opgraderet L2-cache fra sidste generation og DDR5-understøttelse, da maskinen bruger 32 GB, 6000 Mhz DDR5 hukommelse, hvilket gør den til et førstevalg vedl både spil og power-brugere, da den er bygget til både professionel brug såvel som content creators.

Skærmen er på 16" med WQXGA-opløsning, den kører p til 240 Hz/3 ms og er i 16:10-format, med ikke mindre end 500 nits lysstyrke og HDR400, og panelet er X-Rite Pantone-kalibreret fra fabrikken.

Lenovo Legion Pro 7i

På grafiksiden kan du vælge mellem en række forskellige versioner af Lenovo Legion Pro 7i, alle med Nvidia RTX 40 Series-grafikkort, der mest kraftfulde grafikkort til bærbare computere på markedet. Denne specifikke model har et RTX 4080, hvilket giver den en udsalgspris på 26.429 kroner.

Styring af strøm, varme og støj har altid været det største problem for bærbare computere, og det har Lenovo løst ved at implementere Lenovo AI Engine+, som er indbygget via en dedikeret LA2-Q-hardwarechip der justerer computeren on-the-fly for optimal ydeevne og ressourcestyring.

Lenovo Legion Pro 7i

Varmen håndteres af en blanding af fordampningskammerkøling til at fjerne varmen og flydende metal som en overførselsmateriale mellem kølesystemet og kølepladerne på henholdsvis GPU'en og CPU'en. Lenovos Cold 5.0 kølesystem hævdes at være det bedste i sin klasse, og systemet med to blæsere bruger 0,1 mm blæserblade.

HQ

Selvom ideen om en grøn computer kan virke mærkelig, er Lenovo Legion Pro 7i lavet med 50% genanvendt aluminium i bunddækslet, og topdækslet bruger 30% genanvendt polymer.

Batteriet er så stort som muligt, 99,99 Whr, og understøtter endda 140W opladning via USB-C og 30 minutters superopladning fra et vægstik. Strømklodsen er 31 % tyndere end sidste generation, og avanceret batteristyring reducerer slitage og forbedrer batteriets levetid og sundhed markant.

Truestrike-tastaturet har indivduel RGB-belysning pr. tast som passer sammen med den lysstribe, der er indbygget i computerens chassis. Der er 1,5 mm vandring i tasterne og et fuldt numerisk tastatur sammen med udskiftelige WASD-taster. Webkameraet har en fuld 1080p-opløsning, privacy shutter og Tobii Horizon-understøttelse. Lyden kommer fra et Harman 2x2 watt højttalersystem

Lenovo Legion Pro 7i

Tilslutningerne omfatter de sædvanlige USB-porte, men med en USB-A-port med fuld 5V2A, og ikke én, men to USB-C, der understøtter 140 Watt opladning samt DisplayPort 1.4 udgang, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, HDMI 2.1 og Ethernet. Harddisken er naturligvis et NVMe-drev.Indlæser mere indhold